bralis

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Pastastiet ludzu kadas ir Jusu attiecibas ar drauga braliem vai masam? Vai ir kas tads kas jums nepatik,bet draugam to nevarat pateikt kada iemesla del?
Man ir, tas ka es drauga brali pedejos 2 gadus nevaru ciest, vins ir palicis neizturams, bet draugam to isti pateikt nevaru, jo vins uzreiz nostajas tada ka neitralaja pozicija . Ne ta mana puse,ne ta brala.:(. Reiz es draugam pateicu,ka man apnicis ir visu laiku mazgat traukus pec vina brala, uz ko mans draugs atbildeja; ko tu man to stasti,aizej un pasaki tam tur aiz sienas!
Iespejams ka draugam taisniba, bet kad vinam kautkas nepatik ko bralis izdarijis,tad man vinu lama nez kados lamu vardos, bet kad vins klat, tad nava nez stulbenis,nez idiots.
27.04.2014 19:07 |

Reitings 1127
Bailey Vinjsh nojaush, ka tevi tas iekshaa grauzj?
Diezin vai, jo pat tad kad es reiz draugam ta ironiski pateicu ka tad kad es biju majas viena es tik 1 kruzi pa visam sim dienam nomazgaju, un bralis taja bridi bija klat, bet vins pat nepagriezas uz manu pusi.
28.04.2014 18:40 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Scorpions, bet ko tad Tu gribi?
Lai kāds novicina burvju nūjiņu un viss atrisinās bez kādiem strīdiem?
Tu pati negribi strīdēties, tāpēc uzplijies savam džekam, lai tas iet un strīdās Tavā vietā?

Labi, nestrīdies, ieviesiet atsevišķas saimniecības. Katram savi trauki, katram sava veļas mašīna, katram sava telpu platība. Lai viņš savā teritorijā ieaug netīrībā, ja savādāk neiet krastā.

Un es varbūt palaidu garām atbildi uz daudzreiz uzdoto jautājumu - cik lielā mērā tas brālis piedalās komunālo maksājumu nosegšanā?
Un kura īpašums ir tas dzīvoklis / māja, kurā dzīvojat? Ja brāļa, tad vai nav iespējams jums ar draugu īrēt pašiem savu dzīvokli? Bet, ja jūsu abu, tad kādēļ pieļaujat, ka brālis piemēslo jūsu īpašumu?
28.04.2014 19:12 |

Reitings 1127
zaptesburka manam draugam ar brala draudzeni nebiija labas attiecibas un vins savu draudzeni to vien darija ka aizstaveja,ja draugs vinai ko pateica tad si saka uz manu draugu blaut,a pec tam bralis manam draugam.
28.04.2014 21:57 |

Reitings 91
Reģ: 22.12.2010
Draugam ir māsa jau uz 35 gadiem. Tiekamies reti, attiecības tā jaukas kad satiekamies. :)
Ar brāļa draudzeni un viņas brāli gan samērā tuvas attiecības. Brāļa draudzene zvana kā kaut kāds kašķis vai kas, jo tomēr es brāli pazīstu vairāk un tāpat kaut ko izklaidējamies, bet ne īpaši daudz. Un brāļa draudzenes brālis grib mani precēt, tas gan ir dīvaini, bet nu esam tādi kā čomi labi, izklaidējamies kopā, braukājamies un sazvanamies kad garlaicīgi un tā, forši riktīgi. :)
28.04.2014 22:11 |

Reitings 1127
Meitenes , maksa pa dzivokli,bralis vins vina pusi sedz, bet kad bralim paradas nauda, tad visu cik var atdod bralim, bet tas ir tad kad kadu halturinu dabun. Un nav runa par burvju nujinas vicinasanu,bet gan par elementaram lietam. stulbs piemers, bet tad kad vinam bija draudzene, reiz bija tada situacija,ka es nebiju majas, un draugs bija paedis,un skivi aiznesis nolicis virtuve, un brala draudzene nema vina traukus mazgaja, un panema mana drauga skivi, un nomazgaja, bet pec tam draugam aizgaja pasudzejas. Ka domajat kas bija pec tam? Vini ta sastridejas ka te menesi gandriz nerunaja, un ta meitene ar degunu gaisa mums abiem garam staigaja.( kaut mans draugs nelika vinai to mazgat un vins vel speciali bija vinai pateicis lai nemazga atnaksu es tad ar nomazgasu.) bet vina ne. Luk kapec es pa to aizstavesanu, runaju,jo vina meitenei neviens neko pateikt nevareja, kur nu vel ja vina pasudzejas pa manu draugu, tad ka saka spalvas pa gaisu gaja.
28.04.2014 22:33 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Man šķiet, ka ir pienācis kritiskais brīdis, kad Tev jāsaņemās un viņam jāierāda vieta, savādāk būs vēl trakāk. Mums mājās arī visādi iet ir gan forši brīži, gan slikti laiki. Es no sākuma arī sūdzējos savam draugam, ka viņa brālis to un to neizdara, tā un šitā, ik pa laikam draugs mani aizstāvēja un lika brālim saprast, ka turpmāk tā nevarēs, bija viņiem pamatīgi strīdi. Bet ar laiku es visu sāku risināt pa ''tiešo'', kad man mērs pilns, kas vispār ir reti, tad nu viņš tabū pēc nopelniem, nemaz viņu pie vārda nelaižu, pasaku visu ko domāju. Kad, to izdarīju pirmo reizi visi bija šokā, kā es, kā ienācēja svešā mājā vispār varu kādu audzināt, izrādījās, ka varu un bija noderīgi šim. Nu jau pamazām paliek par cilvēku, bet vēl tāls ceļš ejams.
Domāju, ka tev jāsaņemās un tas viss jāizrunā ar viņu, ja apvainosies, nekas pāries, varbūt ko iemācīsies, ja nebūs mācību guvis, ''mācīsi'' vēlreiz kamēr daleks.
28.04.2014 23:17 |

Reitings 1127
Es no sākuma arī sūdzējos savam draugam, ka viņa brālis to un to neizdara, tā un šitā, ik pa laikam draugs mani aizstāvēja un lika brālim saprast, ka turpmāk tā nevarēs, bija viņiem
Ieva, redzi tevi draugs aizstaveja, bet mani draugs nekad nav aizstavejis, izklausisies stulbi, bet ja vins mani butu jau no pasa sakuma sacis aizstavet man butu varbut vairak drosmes tam bralim ko aizradit, bet taga man skiet,ka ja es bralim saksu ko aizradit, tad draugs bus brala puse, ne mana. Beigas bus ta ka abi divi man parmetis ka es te nezin ko esmu sadomajusies.
Ta meitene,kas bija bralim vina muzdien man, draugam brauca auguma, un vina loti labi zinaja, ka vinu aizstaves, neatkarigi no ta kurs bija vai nebija vainigs,un to vina biezi izmantoja,lai mus sanaidotu.
30.04.2014 20:13 |

Reitings 4343
UN??? Pati nevari saņemties un sākt risināt problēmu un tagad besies, ka kāds cits to neizdara Tavā vietā?
Aizej pie "tā tur blakus istabā" un pieklājīgi izskaidro, ka šādi dzīvot nevar. (Bet es tiešām domāju - pieklājīgi, bez apvainojumiem vai pārmetumiem, vienkarši pasaki, ka turpmāk tā neies krastā). Lai nearastos pārpratumi, labāk par to iepriekš pasaki draugam, ka grasies ar viņa brāli runāt par to, un arī dari kaut kad, kad draugs mājās (lai pēc tam nebūtu jautājumi, ko kurš kuram teicis, ja nu tomēr izceļas strīds).
Un, ja draugs nostājas brāļa, nevis Tavā pusē, tad nafig Tev tādu draugu? Lai dzīvo abi divatā un ieaug mēslos.
30.04.2014 20:24 |

Reitings 1127
Labi,es pameginasu, vispirms mierigi,bet ja vins man leks auguma, tad bus jarisina savadak.:)
Es teiksu, ta; Tu ludzu varetu sakt, beidzot aiz sevis savakt? Es saprastu ja tu pa naktim stradatu,tad vel neko,bet sobrid tu neko nedari,tad vismaz ,esi tik laipns un savac aiz sevim.
vai ta butu pieklajigi?:D
Un ja draugs bus brala puse,tad pateiksu, viss pietiek izvelies es vai nu tavs bralis!
un vel pamatosu to,ka 1. esmu tava meitene ne vinam
2. man pirmam kartam ir jarupejas pa vinu,ne par brali
3. pateiksu,ka ir pietiekami vecs lai pats pa sevim rupetos(26 gadi) manuprat, ir daudz.
30.04.2014 20:54 |

Reitings 4343
Nu, tagad Tu citā galejībā ej. Visu laiku sēdēji klusa, neko neteici, un tagad, kad mērs pilns, izteiksi visu, ko domā? Pārāk strauji tā sanāk.
Rakstot "pieklājīgi, bez apvainojumiem un pārmetumiem" es biju domājusi - patiešām tik korekti un tik formāli, cik vien iespējams.
Un "izvēlies - vai es, vai brālis" arī šķiet nevietā. Es neuzskatu, ka tādai jābūt izvēlei (ka no vienām attiecībām noteikti jāatsakās). Un labāk tiešām draugam pirms tam pasaki, ka runāsi ar viņa brāli, lai viņš netiek negaidot nostādīts nepatīkamā situācijā.
30.04.2014 21:12 |

Reitings 1127
Labs ir es vispirms ,draugam pateiksu,ka velos aprunaties,pa lietam kas mani jau pedejos 2. gadus nomac,ar vina brali. Tad meginatu cik vien pieklajigi macetu, izrunaties, vai izteikt savas domas,kas mani nomac. Rit ka reiz es ar draugu lidosim uz zviedriju, tad varesu ar vinu tur aprunaties,jo bralis nebus blakam. Pateiksu ko gribu vina bralim teikt,un meginasu katru savu teikto pamatot, lai saprot ka ta ka vins rikojas ir nedaudz pa traku.
30.04.2014 21:50 |

Reitings 4343
Nu veiksmi! :)
30.04.2014 22:07 |

Reitings 1127
Paldies;)
30.04.2014 22:16 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Izlasīju visus komentārus, man liekas, ka autore ir sevi pataisījusi par kājslauķi.
Ko Tu gaidi, kad draugs Tevi ies aizstāvēt? Pati esi ielaidusi visu tik tālu, ka pat minēji, ka tavs draigs nemazgāaiz sevos traukus, bet gaida kamēr tu atnākai no darba un nomazgāsi. Zini, tas, ka Tu esi sieviete, nenozīmē, ka vīrieši aiz sevis reizi pa reizei nevar traulus nomazgāt, pievākt māju un uztaisīt ēst. Turpini tādā garā, baidies kaut ko teilt, un tu kļūsi par vēl niecīgāku būtni tam brālim. Viņš tev kāpj uz galvas tikai tapēc, ka Tu to esi atļāvusi jau no sākuma.
Es arī karoju sākumā ar ex māsu. Pilnīga cūka bija, es visu vācu, tīrīju, uzturēju kārtībā, arī gaidīju, kamēr veļu iznems no mašīnas utt. Sūdzējos ex, bet nekas nemainījās. Man pieriebās, es sāku izturēties tāpat, vnk ņēmu ārā drēbes, ja man vajadzēja, viņa bļāva, es pretī, sacūkoja kaut ko, kur es tikko savācu, visu iemetu viņas istabā(atverot durvis, tur bija cūku kūts ar visu smaku), nepatika, ka es kaut ko daru, pilnībā ignorēju, ex pa vidu nejaucās, jo tā bija mana cīņa par cieņu. Beigās panācu to, ka viņa aizvācas. Tā bija laimīgāka diena kopš viss sākās.

Beidz ļaut sev kapt uz galvas. Tadi cilvēki ir nožēlojami, kas baidās sevi aizstāvēt tikai, lai nerastos strīds un kāds nebūtu dusmīgs.
01.05.2014 17:22 |

Reitings 1127
Teddy es nemaz neliegsos,tiesam ir brizi kad jutos ka pedeja kajsaluke. Ar pratu saprotu,ka man kautaks ir jadara lietas laba,un ka ta pret, manim iztureties nevar.,bet ar sirdi, nu ka es ta drauga bralim,kautko aizradisu,kas es tada vinam lai ko macitu,vai aizraditu? Katru dienu,nosolos viss nelausu,sevi izmantot,bet es esmu, tik loti miermiliga,ka sezu un kluseju.:(
AA ne bija viens atgadijums,kad es drauga klatbutne, vina bralim, pateicu,ka gribu izmzgat,drebes,bet jau 3 dienu vina drebes tur stav(velas masina) a zini ko draugs? vins man pateica, aizej un izkar, vins pat neklausijas mani ka tas nava manas drebebes, tik atcirta,nu tev gruti?
05.05.2014 18:14 |

Reitings 590
Reģ: 25.10.2013
Man ar drauga masu ir sliktas attiecibas, labi ka maz redzamies...un kad redzamies nemaz nesveicinamies. :D
05.05.2014 18:18 |

Reitings 1127
just_cavalli es ari nesveicinajos,ar sava drauga brala draudzeni,jo vina sakuma,bija nu tada caca, drausmas! Bralis, ar tad bija pilnigi,zem vinas tupeles, atceros,kad vins bija suni vinai uzdavinajis, si ka tada rigas centra caca staigaja ar to suni paduse, bet kad tas suns pakuraja vai pakakaja,tad kapa pari vienu reizi,otru treso,ceturto, un kad iekapa ieksa,tad pilna balsi, auroja uz vinu! Uz veikalu, kad gajam,skats vispar,bija pa rubli, vins nokravies ar iepirkumu maisiem, nesa vel vinas rokas sominu, a pati pa prieksu,degunu gaisa un suni paduse,gaja.
05.05.2014 18:29 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
neitrālas attiecības
05.05.2014 18:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits