Izlasīju visus komentārus, man liekas, ka autore ir sevi pataisījusi par kājslauķi.
Ko Tu gaidi, kad draugs Tevi ies aizstāvēt? Pati esi ielaidusi visu tik tālu, ka pat minēji, ka tavs draigs nemazgāaiz sevos traukus, bet gaida kamēr tu atnākai no darba un nomazgāsi. Zini, tas, ka Tu esi sieviete, nenozīmē, ka vīrieši aiz sevis reizi pa reizei nevar traulus nomazgāt, pievākt māju un uztaisīt ēst. Turpini tādā garā, baidies kaut ko teilt, un tu kļūsi par vēl niecīgāku būtni tam brālim. Viņš tev kāpj uz galvas tikai tapēc, ka Tu to esi atļāvusi jau no sākuma.
Es arī karoju sākumā ar ex māsu. Pilnīga cūka bija, es visu vācu, tīrīju, uzturēju kārtībā, arī gaidīju, kamēr veļu iznems no mašīnas utt. Sūdzējos ex, bet nekas nemainījās. Man pieriebās, es sāku izturēties tāpat, vnk ņēmu ārā drēbes, ja man vajadzēja, viņa bļāva, es pretī, sacūkoja kaut ko, kur es tikko savācu, visu iemetu viņas istabā(atverot durvis, tur bija cūku kūts ar visu smaku), nepatika, ka es kaut ko daru, pilnībā ignorēju, ex pa vidu nejaucās, jo tā bija mana cīņa par cieņu. Beigās panācu to, ka viņa aizvācas. Tā bija laimīgāka diena kopš viss sākās.
Beidz ļaut sev kapt uz galvas. Tadi cilvēki ir nožēlojami, kas baidās sevi aizstāvēt tikai, lai nerastos strīds un kāds nebūtu dusmīgs.