1. nenomazga aiz sevis traukus
2. pusvirtuvi pataisijis par garazu( uz virtuves galda stav urbjmasina, skruvgriezni,naglas, flakenes,lodetajs un vel visadi strunti.
3. drebes no velas masinas nem te gandriz nedelu ara( es vienreiz iznemu,ieliku bloda drebes,jo man ar vajadzeja izmazgat, uz ko vins bija drausmigi dusmigs ka esmu aizstikusi vina drebes, tad draugs pateica lai nakamreiz ar paliek. Nakamaja reize ta ar dariju , toties vins drebes no velas masinas 3 dienas nevilka ara 4. diena to pasu mazgaja atkal,. protams neizskara atkal tad tureja taja velas msina,un 6 diena izmazgaja velreiz un iemeta bloda kad gribej gaja izkart.
4. neko majas nedara, ne tira ne labo( ja kautkas saplist draugs sataisis, ja kko tirit tad es iztirisu.
5. vannas izstaba pec vina izskatas ka izgaztuve( skuveklis vanna metajas, bardu rugaji pa visu vannas izstabas plauktinu un uz izlietnes, dvielis uz gridas metajas.
6. est sev netaisa, bet mierigi atnak un panem to ko esmu sev un draugam pagatavojusi.
7. maca man ko darit( variju olas, ieliku olas auksta udeni varities, tad sis man uzbrauca auguma, ka vai es maz makot olas novarit,un saka man tur macit ka es galigi nepareizi to darot .. es turpinaju ka iesaku 10 min kad saka varities uznemu laiku un pec tam 10 .min auksta udeni ieliku, bet vins vel tada toni pateica ka grib tagad redzet kas man tajas olas ieksiene ir.
protams olam nebija ne vainas.
tie ir dazi iemesli,kapec neciesu vinu!