Es arī tagad lieku, pagaidām bez braukšanām man tas ir izmaksājis kādus 100 eiro, varbūt pat nedaudz vairāk. Katra braukšana ir 15 eiro un man tādas būs vajadzīgas ļoti daudz, jo neesmu agrāk nekad braukusi un nespēju aptvert, kā var tik daudz lietas vienlaicīgi darīt (skatīties visos spoguļos, vienlaicīgi novaldīt stūri, kamēr pārslēdzies citā ātrumā, saprast, kad vispār ir jāpārslēdzas, domāt par vienmērīgu sajūga atlaišanu, maigu gāzes un bremžu nospiešanu, domāt, kā izņemt pagriezienu un ka pirms tā vēl jāiedarbina virzienrādītāji un vienlaicīgi jāpārslēdzas citā ātruma utt.). Pagaidām esmu LABA instruktora meklējumos, jo visi ir ļoti aizņemti, ātrākais, kad var dabūt kādu, ir pēc mēneša gaidīšanas. Vienreiz ar pusi biju uz braukšanas nodarbībām, pirmajā nedeva nemaz man braukt, tikai stāstīja par mašīnu, motoriem u.tml. Instruktors nepatika, jo, pirmkārt, viņš kavēja 15 minūtes, kuras manam pēc tam nepielika klāt, kā arī izteica visādas divdomīgas un netaktiskas piezīmes, un pieskārās bez atļaujas, bet domāju pamēģināt vēlreiz. Aizgāju uz otro nodarbību, instruktors dusmīgs, kādas 20 minūtes ved līdz kaut kādai vietai, tad saka, lai sāku braukt, galvenais ir tas, ka viņš man neko nebija mācījis, kas kā jādara, pat stāstījis nebija, es nezinu, ko man darīt, prasu viņam, bet šis sāk uz mani bļaustīties. Es prasīju ar kādām tiesībām viņš uz mani bļauj, ja neko man nav iepriekš skaidrojis un pateicu, ka nevēlos pie viņa vairāk mācīties. Nesaprotu, kā tādus instruktorus vispār var sertificēt.
Tāpēc jautājums tām, kuras likušas tiesības Rīgā - VAI KĀDA NEVAR IETEIKT KĀDU TIEŠAM LABU UN IECIETĪGU INSTRUKTORU, KURŠ VAR PASKAIDROT VISU SĪKI UN DETALIZĒTI CILVĒKAM, KURŠ AR BRAUKŠANU IR UZ JŪS?