"Cosmo spēka" palīdzība

 
Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Sveikas,

Foršās Cosmo lietotājas, līdzīga diskusija jau ir bijusi, bet informācija iespējams ir novecojusi, tāpēc man darba projekta aptaujai ļoti nepieciešama Jūsu palīdzība un zinu, ka tieši šeit varu saņemt noderīgu padomu: " Vai ir kāds interesants profesijas pārstāvis Latvijā vai atpazīstama persona, ar kuru Jums būtu interesanti noskatīties video interviju? Varbūt ir kāda neparasta profesija, par kuru būtu interesanti uzzināt sīkāk, pieredze vai varbūt arī kāds sabiedrībā zināms cilvēks?"
Es būšu ļoti priecīga, ja padalīsieties ar tām personām, kuras Jums varētu būt interesantas, ja tādas ir.
Piemēram, izklausīsies dīvaini, bet Latvijā ir sieviete, kura 10 gadus strādā par make up morgā. Manuprāt, smags darbs, bet nenoliegšu,ka man būtu interesanti noskatīties, kā viņa nonāca šādā profesijā, kā tā ietekmē ikdienu utml.
Kolēģei, piemēram, interesanta personība liekas Džilindžers.

Liels paldies tām, kuras padalīsies :) Darba nolūkos man ļoti nepieciešamas idejas ar interesantiem cilvēkiem:)
22.04.2014 14:33 |
 
Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Man būtu interesanti palasīt par latviešiem - talanta, veiksmes un neatlaidīga darba apvienojumu, tādiem, kas motivē pašiem censties sasniegt ko vairāk. "Uz ātru roku" iedomājos šos:

Ernests Aleksandrs Sabīne, kurš Ņujorkā ir atvēris vīriešu apģērbu un aksesuāru veikalu ar savu zīmolu Ernest Alexander un vairāki modes žurnāli viņu ir atzinuši par pagājušā gada labāko jauno modes dizaineru ASV.

Indra Petersons - latviete - CNN laika ziņu diktore

Kaspars Kalniņš - vienīgais latvietis, kurš strādā Eiropas Kosmosa aģentūrā.

Sarma Melngaile- latviešu cilmes finansiste, Ņujorkā atvērusi restorānu Pure Food and Wine, guvusi plašu atpazīstamību un atzinību Amerikas slavenību aprindās.

Toms Kreicbergs- manuprāt, arī puisis ar interesantu biogrāfiju, kas sākotnēji vairākus gadus strādājis Volstrītā, nodarbojies ar investīciju biznesu, raksta fantastikas romānus un jau ir vairākkārt nominēts nozares prestižākajai Nebula balvai. Publicējas ar pseidonīmu Tom Croshill.

Didzis Vilcāns - latvietis, kurš strādā Google.
23.04.2014 10:47 |
 
Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Es arī gribētu zināt par tiem alkohola degustētājiem, jo kad man jāiet uz degustācijām visa diena izbojāta, plus sāpoša galva no kišmiša un paģiras.. Bet tie cilvēki droši vien pagaršo un izspļauj, nevis rij uz leju. :D
23.04.2014 11:06 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits