Sveikas! :)
Diez vai daudzām cosmo meitenēm ir puiši, vīri tālbraucēji, varbūt kādai tēvs. Taču noteikti vairākums ir pēdējā laikā pastaigājušas pa veikaliem.
Es meklēju tālbraucēja kurpes/iešļūcenes/koka kurpes...
Varbūt kāda ir ievērojusi kādā veikalā vai pasūtījusi internetā? Dažas mājaslapas esmu jau uzgājusi, bet labprātāk nopirktu veikalā uz vietas.
Es esmu redzējusi daudziem kravas mašīnu šoferiem tādas, bet īsti nesaprotu to praktisko pusi. Es līdz šīm domāju, ka tas tāds stils viņiem, pazīšanās zīme :D
Centrāltirgū būtu muļķīgi meklēt, jo šie apavi nepieciešami no kvalitatīva koka ar labu izliekumu un ādas, lai patīkami elpo! Krokši jau nestāv klāt šiem apaviem, taču Latvijā neesmu redzējusi, tikai vesti no ārzemēm! :)
Tālbraucējam ir savādāk, ja tev jāpavada 9h no vietas pie stūres, nepieciešami apavi, lai kājas nesvīst un negurst, plāna zole laika gaitā var radīt nepatīkamas sajūtas! :)
Paldies par atbildēm.
Tām, kuras brīnās, kā iespējams pabraukt ar šādiem apaviem - apavi tiek novilkti un glīti nolikti maliņā, lai tālāk brauktu ar zeķēm. :D
Nopietni??? Tās ir tās pareizākās tālbraucēju tupeles??? Cik zinu, tad dažās valstīs pat ir aizliegts komercpārvadājumus veikt ar kurpēm, kas nav stingri pie kājas piestiprinātas (iešļūceņu tipa)!!