Esmu 20 gadus jauna un man ir uznākusi pilnīga apātija pret dzīvi.. Nezinu, ko vēlos studēt, patīk tik daudz kas, Bet nu jau pēdējie brīži, lai izlemtu, kurā valstī un ko studēt. esmu pievērsusies atkal emocionālaijai ēšanai , jo jūtos iztukšota morāli, spēka mainīt neko nav, tāpēc ēdu, līdz sāp vēders. esmu iemīlējusies kādā jau mēnešiem, kuru redzu gandrīz katru dienu sapņos, kurš drīz dosies tālu projām un kuram esmu tikai kā draugs, līdz ar to ... sirds sāp, jo drīz jāšķiras uz ilgu laiku, bet man viņš tik daudz nozīmē. Esmu pievērsusies alkoholam, ko labprāt lietoju katru dienu, jo tas palīdz atslābināties un nedomāt. Vakar pēc ilga laika neko neiedzēru un jutos pilnībā skaidrā, bet sajūtas gluži kā depresijā. Gribas raudāt, nezinu, ko lai iesāk ar savu dzīvi, jo šobrīd neviena joma nav kārtībā, visur problēmas, asaras, es varu iztēloties, ka neesmu vienīgā tāda savos 20, lūdzu, padalieties ar pieredzi, padomiem, kur man ņemt spēku, kā pārvarēt sāpes, kā beigt raudāt. Ja kāda grib parunāt privāti vai jūtas līdzīgi, droši rakstiet...