Aizgāju pie ārstes,nodevu analīzes-viss labi,bet es jūtu,ka NAV labi.
Nogurums, miegainums taču tāpat vien neveidojas. Jo īpaši man nepatīk sajūtas,ka acis kā ar smiltīm, grauž, acis krīt ciet.
Mājās man ir Magne B6, to varētu lietot? C vitamīnu jau dzeru.
Jā,būs noteikti ar farmaceitēm jāpakonsultējas,savādāk jūtos dienu no dienas kā izspiests citrons. Gulēt varētu cauru diennakti, acis ir pārgurušas un graušanas sajūta jūtama. Sakoncentrēties vispār nav iespējams nekam.
Varbūt dzelzs līmenis nedaudz pazeminājies? Ne tik ļoti, lai uzrādītos analīzēs, bet pietiekami, lai miegainību un nogurumu izraisītu? To var arī ar dabīgiem līdzekļiem pacelt, dažādi augļi, dārzeņi, tīrs ūdens nekad nenāk par ļaunu. :)
Jā,tīru ūdeni visu laiku dzeru, lai vismaz kaut kā organismu pamodinātu.
Zin,man pašai arī visu laiku ir aizdomas,ka dzelzs līmenis ir pazeminājies. Izdzēru savas agrākās dzelzs tabletes,ko dzēru kā uztura bagātinātājus,bija viss ok. Tagad atkal šitas bardaks ir atpakaļ.
Esmu dzirdējusi,ka granātābols + tā sulas esot labas,kas arī paceļ dzelzs līmeni?
Jā, granātāboli, bietes, āboli, ja nemaldos utt.. Internetā var pameklēt, ir vesels saraksts ar dažādiem produktiem, kas paceļ dzelzi. :) Man parasti ļooooti kārojas gaļu, kad dzelzs nokrītas, vienalga, kādu - ka tikai gaļa. :D
Asinsanalīzēs pie dzelzs uzrādījās,ka ir normā. Bija kaut kas 12,...
Bet es jūtu,ka nav man iekšā tās enerģijas, miegs ar joni nāk, lai gan gulēt aizeju laicīgi.
Jā, lēcas. Man 2 valodas mijas kopā.
Varbūt, acis ir nogurūšas no lēcām, vai arī stiprums vairs neatbilst. Vai nu ir "sausa acs sindroms". Jo pie dzelzs trūkuma grauzošas sajūtas acīs parasti nerodas.
Pieļauju domu,ka acis ir nogurušas vai sapūstas,kad bija vējainās dienas.
Man it kā arī sprandā jūtams baigais smagums,bet diez vai no tā būtu tāds miegainums acīs un galvā jūtams.
Ir man arī "sausās acs sindroms".