Uztaisu daudz stipras kafijas, lieku atdziest, pieleju krietnu devu Baileys. nopērku lielu paku savoiardi olu cepumu. ņemu puskilo mascarpone siera, 6 olām atdalu dzeltenumus no baltumiem, lieku uz katru dzeltenumu karoti cukura un kuļu līdz gaišai, krēmīgas konsistences masai. iemaisu mascarponi līdz perfekti vienmērīgai konsistencei. pagaršoju, sāku kult olu baltumus, kad sakūlušies uz pusi, pielieku baltumiem krēmam trūkstošo cukuru un sakuļu līdz maksimumam, kad baltumi tur formu un nekur nekustas. visu iepriekšējo taisu ar mikseri, kad baltumi sakulti, lieku nost mikseri un maigi ar karoti iemaisu olu baltumus krēmā, lai krēmam būtu gaisīga konsistence. kad krēms gatavs, ķeros pie cepumu mērcēšanas kafijā un likšanas lēzenā traukā, tad dāsni pārklāju ar krēmu, tad uzberu pa virsu kakao (vienmērīgi, caur sietiņu, kakao nav obligāts, man vienkārši tā garšo). atkārtoju procedūru, kamēr man neizbeidzas cepumi un krēms, lieku ledusskapī nostāvēties, ideāli ja 7 stundas, nu vismaz 5. mascarponi neesmu mēģinājusi ne ar ko aizstāt, vienreiz starp kārtām piegriezu arī zemenes, viņas ar krēmu garšo lieliski, bet ar kafiju ne pārāk.