Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mīlu vienu, bet patīk vēl kāds cits

 
Reitings 18
Reģ: 25.10.2013
Vai tas maz ir iespējams?
Savu draugu mīlu, ar viņu ir tāda droša sajūta. Un nav par ko sūdzēties. Kopā nodzīvoti jau pāris gadi, parādās runas par ģimenes plānošanu, viss skaisti. Laikam,jo...
Vēl ir tas otrs, tas otrs, aizraušanās,cilvēks kurš man liek sevi atcerēties un domāt. Viņš aizpilda to, ko savās attiecībās nevaru dabūt, precīzāk sarunas par man tuvu tēmu. Un viņš ir manī iemīlējies. Neliegšos, man tas glaimo, taču pati nevēlētos pamest savējo un mesties cita rokās tikai tādēļ, ka man šķiet simpātisks viņa domu gājiens. Un man patīk diskutēt ar viņu.
No otras puses, es jūtos slikti sava vīrieša priekšā, ka runājos ar citu. Kaut zinu, ka viņš pats tā dara. Varbūt pat tā ir sava veida atriebība un pat parādās tāda dumpinieciska sajūta. Jā, esmu greizsirdīga un vēlos visu uzmanību tikai sev, bet saprotu arī, ka tā ir tikai mana problēma, tāpēc neko nepārmetu, traukus neplēšu. Vienīgi pati jūtos kā krāpēja (noteikti, ka pārāk skaļš apzīmējums), kas atkal ir tikai mana problēma, jo neko aizliegtu attiecību robežās neesmu pārkāpusi.
Noteikti teiksiet "ej prom no tā cilvēka, tu viņu nemīli, tu neesi normāla, tā nav mīlestība, viņš ir pelnījis ko labāku". Vai tā ir taisnība? Sakiet visu kas sakāms, dāmas!
17.04.2014 11:01 |
 
Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Man personīgi šāda situācija nav gadījusies, bet es zinu meitenes kuras būdamas attiecībās 3-4 gadus arī ir tadā pašā situācijā, kad mīl draugu, bet tas otrs liekas interesantāks, labāks kkādā ziņā utt. Tā ir tikai laika aizraušanās. Un es tev ieteiktu pārstāt komunicēt ar to ''aizraušanos'', jo kā saka- prom no acīm, prom no sirds.
Galvenais pārdzīvot šo mirkli un neļauties, jo pēc tam smagi nožēlosi.
17.04.2014 11:23 |
 
Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Tā ir aizraušanās. Man arī tāda bijusi. Nav pārāk ilga, tosies, kad beidzas, ir sajūta, ka WTF,ko es domāju, un tu pret to simpātiju objektu drīzāk izjūti riebumu, nevis patiku! Vismaz tā bija manā gadījumā. Kaut kas dīvains mūsu smadzenēs notiek! Visticamāk kaut kas pietrūkst vai neapmierina esošajās attiecībās. Labāk censties uzlabot tās, veltīt enerģiju tam, nevis sarunām ar otru vīrieti.
17.04.2014 11:26 |
 
Reitings 18
Reģ: 25.10.2013
Saprotu, ka tas otrais man nav nekas, bet tomēr, gribas savējam pateikt- skat, kā viņš pret mani, re, kā viņš cenšas dabūt manu uzmanību, viņu interesē manas domas! Neesmu muļķe, neteikšu, protams, neko. Esmu centusies savu vīrieti iesaistīt tajā "manā pasaulē", bet nu liedzas un liedzas, atrunājoties ar aizņemtību. Tieši ar to komunikāciju mums ir švaki, iepriekš novēlu to uz vīriešu dabu, bet tad uzradās šis misters aizraušanās un parādīja, kas tieši man pietrūka.
Ahhh, kā lai saņemas? Atliek tikai samierināties.
17.04.2014 15:00 |
 
Reitings 750
Reģ: 04.04.2014
Ir tā gadījies. Beigās var izrādīties, ka tai simpātijai trūkst tā, kas ir tavam esošajam draugam.
Neuzskatu, ka Tu nemīli savu draugu. Varbūt vienkārši mēģini iesaistīties kaut kādās aktivitātēs, kur ir domubiedri saistībā ar to savu pasaulīti. :)
17.04.2014 21:49 |
 
Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Noteikti teiksiet "ej prom no tā cilvēka, tu viņu nemīli, tu neesi normāla, tā nav mīlestība, viņš ir pelnījis ko labāku". Vai tā ir taisnība?

Es droši vien būtu ko tādu teikusi :D
BET PIRMS nonācu tādā pašā situācijā.
Kad pats reāli ar to saskaries, domas mainās.

Es uzskatu, ka tādās situācijās, kad iepatīkas vēl kāds, kaut kas nav kārtībā attiecībās, bet tas nenozīmē, ka tur nekas nav labojams.
Neko gan laikam nevarēšu daudz pateikt, jo pati ar šādu situāciju tagad cenšos tikt galā, laigan man tā situācija ir vēl drausmīgāka, es teiktu :D
17.04.2014 21:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits