Man kāzas šķiet likumsakarīgs nākošais solis attiecībās. Man ir svarīgi kļūt par sievu, nevis mūžīgi palikt ''tā ir mana draudzene'' statusā. Neredzu gan jēgu vilkt garumā un gaidīt kaut kādus 10 vai vairāk gadus, jo...es vienkārši negribētu būt ar cilvēku kopā 10 gadus un būt tikai viņa draudzene. Un nenoliegšu, dzīvē nevar zināt, kā var gadīties un tajās reizēs, kad kaut kas notiek, tad labāk, ja ir sakārtota juridiskā puse. Īpaši, ja ir bērni. Vēl nesen dzirdēju gadījumu, kad arī pāris bija ilgi nodzīvojis ģimeniski bez kāzām. Vīrietis nomira un sieviete nevarēja daudzas lietas iegūt un daudz ko izdarīt, jo viņa bija tikai draudzene. ja viņa būtu bijusi sieva, viss būtu citādi un iestādēm bija vienalga, kā viņi mīlēja viens otru vai cik ģimeniski jutās - papīros viņa nav sieva un viss.
Es gan nepiekrītu, ka precētie ir ģimene, bet neprecēti dzīvojoši - nē un, ka vajag precēties, lai būtu ģimene. Arī neprecēti dzīvojot var justies kā ģimene un būt ģimene. Apprecoties var radīt drošu mūri dažādām situācijām un nodrošināties, bet emocionāli kā ģimene var justies arī cilvēki, kas nav precējušies.
Kas attiecas uz šķiršanos, man jau liekas, ka šķiras gan tādi, kas apprecējušies pēc 2 gadu kopā būšanas, gan tādi, kas pēc 10 gadu kopā būšanas.
Es diez vai precētos pēc mēneša vai divu pazīšanās, bet kad kopā būts jau 3 vai 5 gadus, tad man liekas pilnīgi likumsakarīgi, ka var spert nākošo solis, nevis jāgaida vēl līdz 10 gadiem un tad to tikai vajag darīt.