Mišam nav ne muskuļu, nekā. Tāds melīgs tipiņš.. fifa, man jau liekas tā pirmās sezonas Žeņa bija skaista arī tajā pirmajā sezonā, nevis tikai tagad. Viņa vispār ir viena no manām vismīļākajām dalībniecēm, kas ir piedalījusies brīvdienās...
no puišiem man tik ļoti Timurs patika (viņš būs arī superigrāā) Kuri meitenes ir jūsu vismīļākie dalībnieki, kas bijuši?
Ray, varbūt nepareizi izteicos, jā, arī tad viņa bija ļoti skaista. kā arī Žeņa ir mana mīļākā dalībniece. Vēl pēc izskata man ir patikušas Nita, Mila, Nastja Smirnova un vēl pirmajā sezona bija Aņa, tāda maza meitene, kas patika Demidam.
Man liekas, ka reāli Boņa ieteica Marinai to variantu neiet pie Ramaza :D Haha, laikam vairs neklausīsies savā vadītājā :-D Man arī likās ļoti stulbs gājiens.
Janeka man īsti nepatīk, tāda pārāk vecišķa.. nav tas sievišķīgums un man liekas, ka ies prom nākamajā balsojumā.
jaa, man arī liekas, ka ieteica, kā arī tad, kad Poļai vajadzēja to vīzu pagarināt, tad aŗī teica, lai Velam tik zīmīti uzraksta. Pēc sejas Janika skaista, bet tāda nesievišķīga.
Marinai tiešām balss tāda rupja, pat jocīga :D Jā, Oļa Orākulā kā lapsiņa izpaudās.. viņai bieži vien tie gājieni ir tādi viltīgi, bet man vispār Oļa patīk vislabāk no visām meitenēm :)
Oļa viltīga, jā. Sasmējos par Katjas sašutumu. It kā jau..nu nekā jau tajā jautājumā TĀDA nebija, bet nu uzmeta savu milzu lūpu ne pa jokam. Kā man tracina,ka viņa strīdās, tad tik vārās..nober savu un nemaz neklausās,ko otrs saka un sāk ar aizvainojumiem bārstīties... vispār riebjas man viņa.
Un tie Ramaza bērnudārza gājieni arī smīdina. uzreiz var redzēt, ka čalim knapi pāri 20. Domāšana kā tīnim.
Un tie Ramaza bērnudārza gājieni arī smīdina. uzreiz var redzēt, ka čalim knapi pāri 20. Domāšana kā tīnim.
++
Vispār nāca smiekli par to, kā Polīna uzvedās Orākulā - tēloja nabadzīti, kurai visi brūk virsū. "es taču teicu, ka tā būs. jauniņie, dzirdat? Es taču teicu..."
Kā atrast Marinu instagram? :-)
Ramazs gadījumā nav joprojām kopā ar Marinu? Vai arī meitene ar kuru ir Ramazam ir bildes instagram, ir ļoti līdzīga Marinai. :-D