Jā es arī biju pozitīvi pārsteigta par Katjas instagramu. Man ļoti nepatīk tās uzpūstās lūpas, uzacis un acīm skropstas, bet dažās bildēs nu ļoti simpātiska pat :D
Es kaut kad agrāk skatījos Oksanas instagramu, un tur vecajās bildēs Oksana bija likusi daudzas bildes kopā ar Mišu. Tātad viņi pēc šova komunicēja..
Kas tagad ir jauniņā? Tā uzkačātā Nastja? Pagaidiet, kad Marina atnāks, gan Ramazs vēl atdzīvosies uz brīdi :)
Bet es nevaru saprast, kas Ramazam ir ar to gulēšanu visu laiku. Pirmajā daļā tā bija, tagad atnāca -un atkal. Nu var saprast pirmās dienas- tomēr laika zonu maiņa un tā... bet nu cik var! :D
Tagad atnāca igauniete, Janeka laikam :D Es, piemēram, reāli īsti nesaprotu viņas mērķi šovā. Man arī liekas ļoti muļķīgi attiecību laikā uz tādu šovu braukt, visi viņai pārmestu to, ka viņai šeit nav ko darīt :D
Janeka vienkārši godīgi pateica, ka ir attiecības, līdz ar to šovā attiecības neveidos. tajā pat laikā tā pati Katja visu šova laika ne ar vienu ne ko, tikai kladzina "mums draudzīga savienība" :D tas pats vien sanāk.