Ray- mums ir tā,ka viens pie PC, viens pie TV...sāas reklama man, tad mēs ejam apsriest kas redzēts,kas notie pie miera pīpes. Tad vēl padzīvojamies un tad atkal sākas.
ar mani dzīvojot arī manam draugam sēžot ie pc ir piespiedu reklāmas :D
Tā kā mans režīms pkļauts bērna režīmam, tad lielāko daļu skatos ierakstos un tad visu varu patīt arī TV uz priekšu, jo man arī pa TV patīk labāk skatīties.
Meksiku tikai skatos nākošās dienas pirmajā pusē. :)
Interesanti par tiem pārsteigumiem. Man atkal ir tā, ka baidos kaut ko uzzināt pirms laika, jo man gribas tos pavērsienus ar muti vaļā gan tv, gan grāmatās :D Skatoties filmas vai grāmatas, es dažreiz pat speciāli nelasu anotācijas, lai nesabojātu pārsteiguma efektu.
Vsp man patīk Ksjuša..kaut as viņā ir. sākumā likās tāda ne visai sipātiska, bet tgd lieks diezgan glīta.
Jums neliekas,ka Poļa palikusi apaļīgāka? tie vaigi?
ksuša vēl būs kādu laiku, viņa aizies, lai Oļa neaizietu..pectam pedeja nedēļā atkal atnāks un tikpat ātri aizies:D Man arī viņa patīk, bet man nepatīk, ka viņa neņem ciet to ēriku, lēkā pie Mišas kko, bet nu velāk jau uz kadu brīdi viss būs ok.
Ir tak "maģiskais" vadiņš, kas savieno TV un kompi.
Man nav tāds vadiņš. Vienreiz saņēmos un aizbraucu nopirkt, puiši veikalā man pateica, ka kompis jāņem līdzi, jo tie vadi ir dažādi. Tā nu es atmetu ar roku :D
Mani kaitina, ka Ksjuša izēd smadzenes. Citādi jau normāla.