kadaa tagad ir pagariinashanas summa? Nenosaucot savus datus utt, pec balss jau neatskirs , kas zvana
īstenais jautājums ir tāds - vai es pareizi saprotu, ka rēķins ir neapstrīdama patiesība un nevar tikt mainīts pēc tā apmaksāšanas?Paņem līgumu un izlasi, uz kādiem nosacījumiem esi aizņēmusies.
5. Kredītlīnijas summas lietošanas termiņa pagarināšana
5.1. Aizņēmējam ir tiesības ierosināt Kredītlīnijas summas lietošanas termiņa pagarināšanu. Kredītlīnijas summas lietošanas termiņa pagarināšanu ir iespējams ierosināt neierobežotu reižu skaitu.
5.2. Kredītlīnijas summas lietošanas termiņu iespējams pagarināt, ja Aizņēmējs iemaksā pagarināšanas komisiju Aizdevēja kontā tādā apmērā, kāds tiks norādīts Aizdevēja termiņa pagarinājuma piedāvājumā. Aizņēmējam ir pienākums norādīt, ka maksājuma mērķis ir „termiņa pagarinājums”. Pēc Pagarināšanas komisijas saņemšanas Aizdevējs informē Aizņēmēju par Kredītlīnijas summas lietošanas termiņa pagarināšanu vai pagarināšanas atteikumu.
5.3. Aizdevējs ir tiesīgs atteikt termiņa pagarināšanu. Aizdevējam nav pienākums pamatot tā atteikumu veikt Pagarināšanu.
Piekrītu, bet bezjēdzīgi uz to norādīt.
Kāda ir iespēja, ka viņi kancelēs manus maksājumus un liks maksāt īsto summu (kura gan nekur neuzrādās)?
ES agrak domaju ka ir beidzies tas fakts, ka ģemenes sievietes izvaro, viriešus piekauj, bet pirms nedēlas uzinaju ka nee...
MEitenes ! ar tiek kreditiem uzmanigi!!!!!!! ES agrak domaju ka ir beidzies tas fakts, ka ģemenes sievietes izvaro, viriešus piekauj, bet pirms nedēlas uzinaju ka nee...