Kāda ģimene? Apprecēsies, tad būs ģimene.++
Tiešām nav skaidrs kāpēc viņš neiesaistās? Nauda tava, dzīvoklis tavs, kas viņš tāds, lai tev palīdzētu dzīvokli meklēt? pagaidām nekas. ja tev šis noris jau GADU, tad pēdējais laiks likt to puiku mierā un pašai meklēt, ja tik ļoti vajag.
ja tev šis noris jau GADU, tad pēdējais laiks likt to puiku mierā un pašai meklēt, ja tik ļoti vajag.
Vecis atkal doma citadi.Varbūt to kā ātrāk notīties. :D Ja es būtu jauns čalis un mana draudzene te par ģimenes ligzdām runātu, dzīvokļa pirkšanu par viņas naudu, es sen tītos miglā.
iedrosinu sakot, ka tas tacu bus musu kopigas majas.Jaunam puisim ko šādu pateikt. Tiešām brīnos, ka viņš vēl ir kopā ar tevi!
Rēķinies, ka ar tādu attieksmi, ikreiz, kad vajadzēs mājās kādu palīdzību, visu varēsi darīt pati.
Barbara, šo gadu čakarējoties Tu zaudē naudu, jo pirms gada bija citas NĪ cenas, tagad ir vēl augstākas, spriežu pēc tā, ka mamma meklēja un pirka un es arī skatījos dzīvokļus, tagad nesen paskatījos, cenas par 10 tk pat augstākas.+
Es piemēram pieņemtu pati lēmumu, īpaši jau tāpēc, ka tikšķ laiks un NĪ cenas ceļas.
Barbara, šo gadu čakarējoties Tu zaudē naudu, jo pirms gada bija citas NĪ cenas, tagad ir vēl augstākas, spriežu pēc tā, ka mamma meklēja un pirka un es arī skatījos dzīvokļus, tagad nesen paskatījos, cenas par 10 tk pat augstākas.Taisnība. Ja autore aktīvi visu gadu būtu meklējusi dzīvokli, šo noteikti būtu pamanījusi. Iespējams, ka viņai nauda kokos aug, tāpēc ir vienalga vai arī nemaz to dzīvokli tik ļoti negribās.
Nav ta, ka mes tikko butu iepazinusies un es jau runatu par gimenes ligzdu. Kadus pirmos piecus gadus mes bezrupigi dzivojam, nerunajot ne par ko tadu vispar. Pedejos mierigi dzivojam un vismaz man skita, ka nobriestam, kam nopietnakam.Un, šajā laikā viņš tevi nav pat bildinājis....nebildinās arī.