Sveikas meitenes, pedeja laikā skatos, ka daudzas sakušas dikti domāt par uzturu, par sportu, tāpēc izdomaju izveidot diskusiju, kur varam dalities savās pieredzēs, sporta sapēs un problemas, kā arī, lai viena otru motivētu varam samest bildes!
Viss vienu viet! :) Varat ari sutit skype nikus, varam uztaisit skype grupiņu.
žubīte. es to visu sāku pagājošo gadu jūnijā, pa starpām bija arī noraušanās - sportošanas pārtraukumi, tad neveselīgā ēšana, bet tad atkal saņēmos un tagad turos. nu jau pieradusi. ir patīkami no lielāka izmēra ielīst mazajā. tā jau vien motivācija nepārtraukt. bet pašaj'ta arī laba un tas arī viens no galvenajiem.
un jā pirms kājas kopā saliekot bija bez starpas, bet tagad ir sprauga augštilbos. cm nepateikšu, nemēriju. vizuāli tikai redzu ;)
Es lasīju, ka tievējot/resnējot svars zūd/pieaug no augšas - pirmā vienmēr būs seja, bet pēdējās - kājas. pining Spriežot pēc tā, ko raksti, jāsaka, ka lielisks progress Tev ir! :) Vari man arī uzrakstīt vēstulītē to pašu, ko žubītei? :)
pining - man atkal vēdars ir ok - tieši ap gurniem viss uzkrājas..
PAr to ēšanu - Dzerat ūdeni! bieži organisms "itka prasa" ēst, bet patiesiba vajadzīgs tikai ūdens!
Protams, ka saliktās bildes var attiecināt uz perfektumu, bet ir jāsaprot, ka ne visi var iegūt tādu ķermeni kā bildēs.
Ja ir tendence uz taukiem, tad viņi arī visu laiku būs.
womanking - man gan dzives vieta, gan dienas režīmi, gan parpule, gan uzturs gan visparejais ir bijis ļoti dažāds, pat neskaitāms, tāpēc tik viegli es nevaru atbildēt. Bet, laikam, ja nemaldos 4-5meneši ar tādu uzturu +/ - dzīvojos. Progress bija jūtams, bet jaatdzīst, ka biju pārāk aizņemta lai sekotu kaut kam līdzi, tikai atceros, ka kādu laiku pirms biju apmēram tāda kā meitene pirmajā bildē.