Atkal aizšļūcu offtēmā - pēc šeit pieminētās klasifikācijas es esmu ārlaulības bērns. Nu i neko - viss apmēram tāpat kā visiem svētajās, ar virsvērtību apdvestajās laulības saitēs dzimušajiem. :) Un ir tik forši, ka mana mamma ar tēti, kuru neapprecēja, miera vējos pie viena galda var sēdēt un šampanieša glāzi saskandināt, apzinoties, ka toreiz neapprecēties bija viena ļoti laba lieta.
Laikam jau man ir mazliet tāda hipiju ģimene, bet es pat par to priecājos. Mana mamma ar manu patēvu dzīvo kopā jau vairāk nekā divdesmit gadus. Nav precējušies. Un ziniet - mīlestības un prieka mūsu mājās tāpēc nav bijis mazāk. Jā, viņš viņu bildināja, viņa atteica. Es reizēm ieminos, ka tīri juridiski vajadzētu lietas nokārtot, jo gadi un tā, bet kopumā tā ir viņu abu dzīve un uz ielas viņa nepaliktu nevienā no ļaunākajiem scenārijiem (tpu, tpu, tpu!), tā ka nejaucos un nemācu dzīvot tos, kuri paši redz,kā to darīt. Tāpēc ļaujiet pasmaidīt par nez no kāda dibena izgrābto teoriju, ka ārlaulības bērni ir teju inficiētie, uz kuriem šķībi skatās. Vismaz manā daudz maz saprātīgu tuvāko cilvēku lokā tā nenotiek. Tas, ka laulībā dzimušiem bērniem juridiski ir lielāks buferis, gan, protams, ir taisnība.
Par tēmu - nē.