Man draugs gan komandējumos nebrauc, bet strādā līdz vēlam vakaram, līdz ar to kopīgas vakariņas ir reti. Un jā, taisu sev siltos ēdienus - gan karbonādes, gan sacepumus, gan saldos, nu visu, kas kārojas. :D :)
Biju sarunājusi ar draudzeni satikties, bet viņa neieradās un tel neceļ.
tā nu tgd malkoju vīnu, šovakar grēkoju vakariņās ar zilo sieru, pēc mirklīša uztaisīšu draugam vakariņas, laikam izlēmu par labu vistas filejas plācenīšiem... :)
Es atkal varu gatavot kaut ko tādu super veselīgu un nav jāuztraucas, ka draugs skatīsies šķībi un prasīs - kas tas tāds? :D
Kaut gan ēd jau viņš bieži to, ko taisu vairāk priekš sevis, bet pārāk daudz arī nevar dot viņam tādus ēdienus.
ne nee ta jau gluzi nav, ka tikai omishu drebes..man piemeram, star-julien McDonald veshinas tiri iet pie sirds :D miss selfridge ari tur ir, warehouse.....un apavu izvele tur plasha.....
Jau atkal es sajutos kā Jaungadā :D Pie mājas kāds šāva salūtu kādas 5 minūtes :D Vienu laiku katru nedēļas nogali te tā bija :D Bet šovakar sadusmojos - tā ar mokām aizmidzināju mazo un, protams, viņš no tā trokšņa pamodās un viss no jauna :/