Ceru uz kādu jūsu ieteikumu..
Tātad man ir izveidojusies tāda muļķīga situācija. Vienmēr bijis sapnis mācīties ārzemēs, un šogad beidzu vidusskolu, bet man ir puisis, kurš ir ārzemnieks, kopā esam jau gandrīz 2 gadus. Nākamā mācību gada sākumā plānojām, ka es pārvākšos pie viņa un mācīšos ārpus Latvijas, pilsētā, kur dzīvo viņš,jo pati nāku no lielas ģimenes tāpēc vecāki īsti atļauties sponsorēt manas studijas nevar ne šeit, ne ārpus valsts, tāpēc solīja atbalstīt, lai varu piepildīt sapņus. Problēma ir tāda, ka neesmu īsti pārliecināta par tur izvēlēto, ko mācīties, jo studijām angļu valodā ir diezgan ierobežota izvēle un domāju, ka varbūt jāpaliek mācīties vien vietējā universitātē, bet iedomājoties, ka vēl min 3 gadus nespēšu būt kopā normālās attiecībās uzdzen lielas skumjas, jo liekas, ka ilgāk vairs neizturēšu un pārtraukšu tikai šī iemesla dēļ, lai gan saskan lieliski gan savstarpēji, gan vienam otra ģimenēs.. Puisis šogad beidz augstskolu jau ar darba vietu kabatā, bet šeit latviešu valodas dēļ nevarētu uzreiz sākt strādāt. Šobrīd, kamēr vēl mācāmies varam tikties visās garajās brīvdienās, bet man paliekot un mācoties šeit, bet viņam strādājot tur vairs tas nesanāks.. Nezinu īsti kā rīkoties, riskēt un mēģināt ieplānoto, vai arī palikt te un pavadīt vēl ntos gadus katru vakaru skype..