Sejas āda,šausmas.

Reitings 70
Reģ: 14.04.2014
Sveikas,meitenes.Gribēju ar jums padalīties man šajā grūtajā dzīves brīdī.Man ir tikai 20.gadi.bet šī probleima man attur no dzīves un jaunības baudīšanas.Lūk,tā ir sanācis,ka mani ir piemeklējusi probleima ar kuru ir grūti cīnīties man šķiet.Jau no jaunā gada cīnos ar man nezināmas izcelsmes ādas probleimu.Biju pie dermotologa,ieteica visādus krēmus,ziedes utt.teica,ka pēc mēneša tas viss pāries,jo tā ir aknes sākuma stadija,pati cerēju uz to labāko,bet pēc mēneša atkal līst asaras,ārā no mājas neizeju,jo kauns,no darba aizgāju.Aizgāju velreiz pie dermotologa ieteica man jaunu tikko Latvijā ienākušo krēmu,bet viņu ir šausmīgi grūti atrast Latvijas aptiekās.tapēc pirms nedēļas es sāku lietot "Duac krēmu" jo kā man pastāstija man vajadzētu,lai man nosausina to ādu,bet pēdējās dienas ko smērēju viņu nejūtu nekādas izmaiņas sejas ādā,protams ģimenes locekļi saka,ka ir mainijies un labāk palicis,bet es laikam esmu tik ļoti ieceklējusies tajā probleimā,ka neredzu progresu.Pazīstams ārsts man teica,ka tas varētu būt no hormoniem,jo izšķīros no puiša,tapēc sekss arī nav bijis 6.mēnešus.pēdējā laikā tam arī sāku ticēt,bet kauns ar kādu komunicēt ir,tapēc labāk pasēdēšu mājās un paraudāšu.Mainiju es dzīvē visu,atmetu smēķēšanu,vairs nedzeru vispār,ēdu tikai vesalīgu pārtiku utt.Bet šķiet,ka mūsdienās vairāk var uzzināt palasot internetā no meitenēm kaut ko nekā no ārstiem,diemžēl.Nauda izmesta vējā un rezultāts nekāds.Tapēc morāle jums visām pārējām meitenēm-atrodiet patiešām labu dermotologu,griežaties pie labākajiem ārstiem,savādāk sanāks kā man.Jau 20.gados sēdēt un "adīt" mājās zeķes,diemžēl,tapēc cīnaties par to,jo mani spēki ir beigušies un nav vairs kas mani atbalsta tajā visā.Lai veicās jums,esat skaistas :) Dažas mani te noteikti sāks heitot,bet nu es tikai gribu ieteikt meitenēm,lai viss būtu labi. Varētu ievietot bildi,lai jums vieglāk saprast manu bēdu,bet to laikam šeit nevar.
14.04.2014 12:34 |

Reitings 70
Kosmētiku jau nelietoju no laika,kad tas viss man parādijās,krēmus arī vairs nekrāmēju sev uz sejas nekādus. Gaļu es vispār pavirši ēdu,tikai vistas gaļu un vārītu.vai nedaudz apceptu tikai bez eļļas.Nu man viens tiešām labs ārsts teica,ka tas varētu būt no hormoniem kādiem,jo nekad nekas tāds nebija vispār.un tagad tiešām esmu lēnām uz depresijas sliekšņa/
14.04.2014 14:28 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Nevar būt tā, ka tu iepriekš lietoji tās kontracepcijas tabletes?
14.04.2014 14:30 |

Reitings 70
Uiii,nē,protams,ka nelietoju vispaŗ.
14.04.2014 14:30 |

Reitings 358
Reģ: 22.05.2013
Es ar ik pa laikam cīnos ar šādām problēmām. Šobrīd cenšos saņemties aiziet pie dermatologa, jo pēdējā reize lika vilties - ieteica diētas, ēdiena ziņā puslīdz varot neierobežot, bet pēc sešiem atteikties no ēšana,- iespējamais variants, ka vielmaiņa ir lēnāka kā citiem un uz nakti nevar visu pārstrādāt, nu kas tāds.
Vienīgais, ko no savas pieredzes varu ieteikt izmēģināt - pārbaudīt kuņģi, teorētiski "rīt kobru", kā arī iet pie ginekologa, lai izraksta hormonālās tabletes. Šobrīd pati to mēģinu, nesen izrakstīja jaunas, pamainot hormonus. Ceru reiz atrast savu brīnumlīdzekli.
Tāpat arī Tev un citām vēlu veiksmi "brīnumlīdzekļu" atrašanā!
Un vēl - Tu noteikti vari izcelt savu skaistumu un doties dzīvē!
14.04.2014 14:35 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Nu tad jocīgi, ka tev viss tik pēkšņi tā, kaut visu it kā dari pareizi. Noteikti aizej pie ārsta. Esmu dzirdējusi arī, ka meitenes griežas pie ginekologa saistībā ar šādām problēmām. Varbūt vari aiziet un pajautāt, lai nosūta tevi uz hormonu analīzēm. Būs lētāk kā iet pa taisno uz Gulbi.

Turies! Tas neturpināsies mūžīgi, un, kā saka - "pēc lietus vienmēr spīd saule". Gan jau tā saule tev drīz uzspīdēs. :)
14.04.2014 14:35 |

Reitings 70
Drošvien nākošais ārsts pie kura griezīšos ir ginekologs,lai viņš man visu pastāsta,šausmīgi nepatīk pie viņiem iet,bet ko darīt.paldies meitenes jums :) Ceru,ka ar jums arī būs viss labi :)
14.04.2014 14:40 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Uj, kā es tevi saprotu. Arī es esmu raudājusi savu pumpu dēļ :(
Paldies OK, ka man tas murgs vairs nav jāpārdzīvo. Arī manām draudzenēm un paziņām ļoti palīdzēja. Protams, neiesaku lietot uz savu galvu. Varbūt painteresējies, kas notiek ar taviem hormoniem.
14.04.2014 14:43 |

10 gadi
Reitings 1374
Reģ: 27.09.2013
Ķīša dermatoloģijas klīnikā ir daudz labu speciālistu.
14.04.2014 14:43 |

Reitings 358
Reģ: 22.05.2013
Man arī ginekologi likās kā "aizliegtā" tēma, beigās izvēlējos ginekologu - vīrieti. Ja sākumā domāju, ka būs grūtāk, tad gluži pretēji. Bet galvenais jau laikam atrast to savu ārstu, ne ar visiem rodas labs kontakts. :-)
14.04.2014 14:44 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Aizej parbaudi veselibu! Ka ari turpini seju katru ritu tirit, tonizet un mitrinat ar mitrinoshu kremu. Reizi nedelja seju noskrube ar tikai sejai paredzetu skrubi.Vari malu masku uzlikt reizi nedelja.

Lai veicas! Dzer daudz shkjidruma, ed veseligi!
14.04.2014 14:45 |

Reitings 70
Es jau vispār ārstiem neuzticot un vel Jūrmalā ir tādi,kas tikai naudu loba nost,pretīgi..Tāda laikam Jūrmalā tā politika

Blonde on Blonde- Un beidzot lietot Tev nekas atpakaļ neatnāca,jo esmu dzirdējusi,ka beidzot lietot,tad viss atpakaļ atnāk un pat vairāk.Un nav tur lielas blakusparādības?
14.04.2014 14:48 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Man gan bija cita problēma, taču palīdzēja Astrīda Krakope (tolaik pieņēma Gaiļezerā) un kopumā atstāja zinoša un saprotoša ārsta iespaidu.

Pārbaudīt hormonus, gremošanas sistēmu. Vai nav kādu produktu nepanesība - lai gan it kā nekad problēmu ar pārtiku nav bijis, diemžēl tāda lieta var parādīties arī ar laiku.

Vai nav čakarēta vielmaiņa ar kaut kādu produktu pilnīgu ierobežošanu... Raksti, ka gaļu bez taukvielām gatavo, bet vispār taukvielas uzturā lieto? Olīveļļu salātos, piemēram? Jo taukvielas IR VAJADZĪGAS. To trūkums pirmkārt atsauksies uz matu stāvokli, taču ar laiku problēmas pieaugs.
14.04.2014 14:53 |

Reitings 70
Nu lūk,laikam tas tomēr ir slikti,jo gatavojoties vasaras sezonai es nēēdu neko taukainu,Oliveļļu nelietoju vispāt,neko tādu,bet man probleima parādijās Janvarī,kad vel lutināju sevi ar daudz ko,bet tagad neatminēšos,vai lietoju eļļainus produktus.
14.04.2014 14:56 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Sintija, pirmo reizi, kad pārtraucu bija pumpas. Par to ļoti pārdzīvoju. Pirms kādiem 5 mēnešiem vēlreiz pārtraucu un tagad skats ir daudz patīkamāks. Metas pumpas, bet tās ir maziņas un nenozīmīgas. Tā teikt, ka normāla cilvēka pumpiņas. Maiss noteikti galvā vairs nav jāvelk :)
14.04.2014 15:08 |

Reitings 70
Esmu dzirdējusi tiešām šausmīgas atsauksmes par to visu,takā man bail riksēt ir,ja nu paliek vel trakāk.:( Priecajos par Tavu rezultātu.es arī skatos uz tām meitenem bez tādam probleimam ar skaudību,jo man šķiet,ka man uz sejas jāliek ir divi melnie maisi.
14.04.2014 15:12 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Sintija,

Vai esi mēģinājusi šo te?
http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=7762/Tea-Tree-Oil-Face-Wash/The-Body-Shop/Cleanser

Ja nē, ieskau pamēģināt. Man arī bija akne, leitoju dalicin, duac, bet likās, ka pēc 2 mēenšu leitošanas pārtraukšanas atkal metās pumpas. Tad nu netīšanm sāku lietot vienu reizi dienā, un vienkārši fabntastiski nomierina, āda nav tik taukaina, pumpas prakstiski nemetas (ja nu vienīgi uz mēnešreizēm kāda). Katrā ziņā man šis bija brīnumlīdzeklis.
Protams, tas arī ļoti atkarigs no sejas ādas. Man ir taukaina.
14.04.2014 15:16 |

Reitings 70
Elīn,nē nēesmu lietojusi neko tādu,bet laikam vajadzētu pameiģināt.Cik tāds brīnums maksā?
14.04.2014 15:19 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Nu, nu...Riekstus vismaz lieto?

Bet tas būtu pirmkārt - tikt skaidrībā, kādas uzturvielas tieši kam organismam vajadzīgas. Piemēram, A vitamīns bez taukvielām organismā neuzsūksies, bet ādai A vitamīns ir svarīgs.
14.04.2014 15:24 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Kā Tev ir ar menstruālo ciklu? Mēnešreizes sākas vienmēr aptuveni vienā datumā?
14.04.2014 15:24 |

Reitings 70
Kakaduu- laikam Tev taisnība ir,ka pāršāvu ar to pa ātru,bet vai no tā varētu man būt tik šausmīga seja?

YesYesIDo- jā,itkā viss ir normāli,pluss mīnus vienā dienā,varbūt divas ātrāk,vai divas vēlāk
14.04.2014 15:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits