Sveikas,meitenes.Gribēju ar jums padalīties man šajā grūtajā dzīves brīdī.Man ir tikai 20.gadi.bet šī probleima man attur no dzīves un jaunības baudīšanas.Lūk,tā ir sanācis,ka mani ir piemeklējusi probleima ar kuru ir grūti cīnīties man šķiet.Jau no jaunā gada cīnos ar man nezināmas izcelsmes ādas probleimu.Biju pie dermotologa,ieteica visādus krēmus,ziedes utt.teica,ka pēc mēneša tas viss pāries,jo tā ir aknes sākuma stadija,pati cerēju uz to labāko,bet pēc mēneša atkal līst asaras,ārā no mājas neizeju,jo kauns,no darba aizgāju.Aizgāju velreiz pie dermotologa ieteica man jaunu tikko Latvijā ienākušo krēmu,bet viņu ir šausmīgi grūti atrast Latvijas aptiekās.tapēc pirms nedēļas es sāku lietot "Duac krēmu" jo kā man pastāstija man vajadzētu,lai man nosausina to ādu,bet pēdējās dienas ko smērēju viņu nejūtu nekādas izmaiņas sejas ādā,protams ģimenes locekļi saka,ka ir mainijies un labāk palicis,bet es laikam esmu tik ļoti ieceklējusies tajā probleimā,ka neredzu progresu.Pazīstams ārsts man teica,ka tas varētu būt no hormoniem,jo izšķīros no puiša,tapēc sekss arī nav bijis 6.mēnešus.pēdējā laikā tam arī sāku ticēt,bet kauns ar kādu komunicēt ir,tapēc labāk pasēdēšu mājās un paraudāšu.Mainiju es dzīvē visu,atmetu smēķēšanu,vairs nedzeru vispār,ēdu tikai vesalīgu pārtiku utt.Bet šķiet,ka mūsdienās vairāk var uzzināt palasot internetā no meitenēm kaut ko nekā no ārstiem,diemžēl.Nauda izmesta vējā un rezultāts nekāds.Tapēc morāle jums visām pārējām meitenēm-atrodiet patiešām labu dermotologu,griežaties pie labākajiem ārstiem,savādāk sanāks kā man.Jau 20.gados sēdēt un "adīt" mājās zeķes,diemžēl,tapēc cīnaties par to,jo mani spēki ir beigušies un nav vairs kas mani atbalsta tajā visā.Lai veicās jums,esat skaistas :) Dažas mani te noteikti sāks heitot,bet nu es tikai gribu ieteikt meitenēm,lai viss būtu labi. Varētu ievietot bildi,lai jums vieglāk saprast manu bēdu,bet to laikam šeit nevar.