Renē, Tu esi forša meitene, bet nomierinies, tiešām pārspīlēji. Forums, pat tad, ja centies būt anonīms, nekad Tev negarantēs pilnību anonimitāti. Tu pati esi devusi iemeslus sevi vairākas reizes atklāt. Es, piemēram, regulāri lasu vienu ikmēneša žurnālu un Tu vienā beztēmā pati atklāji, ka esi žurnālā, kurš iznāk tajā dienā un pat kādā tēmā. Protams, ka daudzas "izstalkoja", ņemot vērā, cik daudz te sēž sievietes, kurām " tiešām nav ko dzīvē darīt". :) Zinot arī kādi troļļi šajā forumā klīst, ir pašsaprotami, ka kāds tavu profila linku iemeta. Statistika draugos ir sīkums- man ir bijusi 3000 statistika, kad vienu brīdi ar latviešu slavenību tikos un kopīgu bildi ievietoju :D Kādas man draudu vēstules nāca no mazām meitenītēm, jēziņ, to tik atcerēties :D Sociālā tīkla profila norāde ir pilnīgs sīkums, ir tik daudzi gadījumi, kur kailfoto sievietēm nopludina un vēl nezin ko, ko tad tiem teikt :D
Es, piemēram, domāju, ko rakstu katrā diskusijā, nepieminot lietas, kas varētu mani atklāt. Ne jau tāpēc, ka man būtu ko slēpt (cosmo dažas meitenes zina, kā es izskatos un kā mani atrast soc.port), bet tāpēc, ka lieka uzmanība nav nepieciešama:)