pēc tikšanās

Reitings 99
Reģ: 04.08.2011
Sveiki vēlos lūgt padomu.
Lieta tāda pirms četrām dienām satikos ar puisi (tā bija mūsu otra tikšanās) viss it kā normāli pasēdējām, parunājām un sarunājām satikties nākošo piektdien,bet kopš tikšanās nav devis nekādu ziņu.Esmu apjukusi kāpēc viņš neuzraksta,nepadod nekādu ziņu.Pašai negribas uzbāzties.Nezinu vai ir iemesls uztraukties vai vnk gaidīt norunāto datumu?Lūdzu kādu padomiņu.Paldies.
13.04.2014 11:52 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Nu nav jāskrien vīrietim vienmēr pakaļ

tb. vīrietim nav vienmēr jāskrien pakaļ Tev
13.04.2014 17:29 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Man, piemēram, ir tā, ka īpaši nesimpatizē tas, ka meitene raksta pirmā. Kaut kā rodas sajūta, ka nākotnē būs baigā kontrolēšana, staigāšana pa pēdām utt., bet tas tā man, iespējams, citiem ne tik izteikti. Taču, kas ir būtiski - lai, kā jau šeit tika minēts, esmu lietas kursā par to, ka simpātijas ir abpusējas, jo, ja neesmu vismaz 80% drošs par to, tad netērēju savu laiku. Manos "randiņu" laikos ir bijuši izcili piemēri šim, kad meitenes te ju vai pēc pirmās tikšanās ļoti skaidri, bet pilnībā netieši norāda, ka labprāt to vēl atkārtotu.
13.04.2014 17:39 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Te nav NEKĀDA sakara ar manu pierdzi, man ir ari pozitiva pieredze. ES nekad neesmu rakstijusi pirma. Man vnm ir rakstījuši. Par mednieku, tas ir izsenis, pajautā jebkuram psihologam vai koučam par šo, kāpēc vīri sāk meklēt mīļākās, kāpēc seviete apnīk,kad ir atklājusi visu. nē, nu viens mans eks pateica draugam savam,aiz muguras, ka viņam PATĪK,ka viņam sievietes skrien pakaļ. Man nevajag to. Un pakaļ neesmu skrējusi. Man vnm pakaļ skriets. Tāpēc nevajag spriest LŌĢISKI no dažiem teikumiem forumā.
Ja kādai tā patīk, līudzu, bet nevajag uzreiz visas sievietes,kuras neraksta pirmās, uztvert kā nepašpārliecinātas un vel sazin kādas. Cik cilvēku tik viedokļu. Un vīrietim nav jāskrien pakaļ, ir jābūt vnk džentlmenim un jāciena sievieti un viņas laiks.
13.04.2014 17:48 |

Reitings 2286
Te nav nekāda sakara ar Tavu viedokli, bet tā aizsvilies, ka šausmas. :D Nomierinies . Ja izsaki tādu viedokli, ka redz ''Viens no tiem, kuram varēsi skriet pakaļ visu mūžu'' , tad arī gaidi pretī viedokļus ,kad nesaskan ar Tavējo. Un konkrēti šeit gāja runa par uzmanības izrādīšanu , nevis patstāvīgu ielenkšanu un acu nenolaišanu no viņa.

kāpēc vīri sāk meklēt mīļākās

Un nē ,vīri nesāk meklēt mīļākās, tāpēc,ka sieviete izrāda savu uzmanību viņam, jo tā ir normāla un vajadzīga parādība attiecībās. Bet ja sieviete ir histēriska brēkule, mūžam neapmierināta un tik šausmīgi untumaina, tad nav brīnums , ka viņam vajadzīga mīļākā :D
13.04.2014 17:59 |

Reitings 546
Nikola- Tu esi nošāvusi galīgi greizi attiecībā uz mani. Bet nestrīdēšos ar svešu cilvēku par to kāda esmu. Esi dzirdējusi par Alfonsiem, tautā dēvētiem?
Un neaizsvīlos,pašlaik par to mācos kursos un dalos pieredzē ;)
Vīriem apnīk sievas, kuras ir mātes vietā un skrien pakaļ, ka tik dupsis tīrs. Vīrietim ir jāļauj būt VĪRIETIM, bet mēs katrs esam dažādi un arī iespējamības kā būtu, ja būtu, tāpat.
Atslābsti, esmu mierīga.
13.04.2014 18:03 |

Reitings 546
Ja puisis kautrīgs, loģiski, ka meitene neko nezaudēs, bet ja redzams, ka cilvēks pārliecināts par sevi, tad kur pr.? Daudzos gadījumos, ja sieviete uzrakstīs, kāpēc atteikties tikties-viņa mani grib, būs ar laiku sekss. Ja izveidojas ar to attiecības-tikai super un apsveicami. Bet nav daudz tādu gadījumu. Nespēju iedomāties, ka agrāk sievietes skrēja pakaļ vīriešiem.
13.04.2014 18:06 |

Reitings 2286
Tu vispār pati saproti, ko raksti vai arī raksti rakstīšanas pēc? :)

Atkārtošos vēlreiz :
Un konkrēti šeit gāja runa par uzmanības izrādīšanu , nevis patstāvīgu ielenkšanu un acu nenolaišanu no viņa.

Vualaa, Te arī izriet tas, ka es runāju nevis par kādu mātes lomu, kad sieviete tik uncinās un cuncchinas gar veci neļaujot tam brīvi elpot, bet gan par to, ka arī vīrietim ir nepieciešama uzmanība, kā tāda, nevis tikai mūžīga dancošana ap Tevi vai kādu citu.

p.s. Vai nu Tu jauc visu viena maisā vai kas Tev ir , bet alfonsiem itin nekāda sakara nav ar manu vieodkli. Tā ir cita tēma ;)
13.04.2014 18:10 |

Reitings 546
Nikola- netaisos Tev tgd sevi pierādīt. Ja uzskati,ka tā ir pareizi un Tev taisnība-Tavas tiesības.
13.04.2014 18:12 |

Reitings 546
Un saprotu lieliski, jo šobrīd šīs lietas studēju- Vīriešu un sieviešu saskarsme ceļā uz veiksmīgām attiecībām ;) Un ap mani nav jādanco - esmu pašpietiekama būtne un neesmu vairs maza meitene, lai ap mani dancotu ;)
13.04.2014 18:14 |

Reitings 2286
Tad laikam esi dažas lekcijas palaidusi gar ausīm. Veiksmīgi
13.04.2014 18:22 |

Reitings 546
Nikola - esi studejusi šīs lietas? Un esi saistītā ar tām?
13.04.2014 20:28 |

Reitings 546
Vnk tad palabo mani un manas pasniedzējas teikto, kurai šajās lietās jau doktora grāds un daudzi pētījumi:)
13.04.2014 20:29 |

Reitings 2286
Tu gribi teikt Tev pasniedzeja ir iestaastijusi , ka da jebkadaas attiecibas , arii divu partneru attiecibas loma ir tikai vienam? Tu gribi teikt vinja ir iemaacijusi ka viirietim ir tikai Tev viss jasniedz un vinjam nekada Tava uzmaniibas veltishana nav vajadziiga? :D
iesaku nomainiit pasniedzeeju kas izklausaas pec kautkada pagriides , ja jau Tev kaut ko taadu maaca. Vai arii uzmaniigaak klausiities lekcijas
:D

Tukshi muldeet Tev patiik
13.04.2014 20:52 |

Reitings 2286
Tu neesi nekāda pašpietiekama buutne bet gan breekule kas gandriiz katraa diskusijaa to tik dara kaa ciikst par to cik slikti ir viiriesi
13.04.2014 20:54 |

Reitings 2286
Ar Tevi pat nav veerts diskuteet.Šitaadas aplamiibas izdomaat, ka attiecibaas figuree tikai viens un ja sieviete izradas savu uzmaniibu (nejauk ar parspileetu, kas acimredzot tev tikai piedzivota) , uzreiz skaitaas pakalj skrieshana.. Njaaa. Es Padodos :D Turpini dzivot talaak sava leiputrijaa :D
13.04.2014 21:02 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Ja neraksta, nav interese, ir parak aiznemts ar citu.
13.04.2014 21:58 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ja neraksta, nav interese, ir parak aiznemts ar citu.

Piekrītu! Neticu, ka pusis, kuram patīk meitene, sēdēs un gadīs pie jūras sauli. Laikam mana pieredze liecina par pretējo, ka tikko atvadoties un pārnākot mājās no randiņa, mīļās SMS, uzstājība utt.

Piekrītu, ka vīrietis ir mednieks. Varbūt nav viņam vienmēr jāskrien pakaļ, bet sākumposmā tas ir obligāti, jāizrāda iniciatīva, jāiekaro. Protams, ka atdevei jābūt arī no sievietes puses, jo tomēr tā nav spēle vienos vārtos, bet sākumā es gan pati negribētu mēdīt vīrieti, lai cik banāli tas kādai nešķistu.
13.04.2014 22:10 |

Reitings 2286
Protams, ka atdevei jābūt arī no sievietes puses, jo tomēr tā nav spēle vienos vārtos

Meksikanka! Preciizi. Te nu parādās tā atšķirība. esmu par to, ka vīrietim IR jaaizradaa iniciaativa pret sievieeti sākumposmā. Bet ja virzās kkas taalaak, tad sievietes uzmaniibas veltiishana vinjam arii ir nepiecieshama.Attiecības ir kā deja - es skatos uz viņu , viņš uz mani ( neuztver burtiski :) ) , mēs izjūtam otra kustības , soļus , saskaņojam tos ... ja nav šīs iekšējās sajūtas , ka mēs to daram abi kopā , tad nav svarīgi - cik ilgi un kā , jo " dejosi " viena pati ...
13.04.2014 22:18 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nikola, tam tiešām piekrītu!
13.04.2014 22:47 |

Reitings 546
Esmu par to, lai iesaistās ABI. Attiecībās esot tas ir ĻOTI svarīgi! Bet, iepazīstoties, uzskatu, ka tomēr pusim ir jāizrāda ineterese. Tas jau ir kas cits ;) Bet katra situācija ir tik individuāla, ka būtu muļķīgi skaļi teikt - MAN IR TAISNĪBA. Kāda avriantā Tavs viedoklis būs pareizs, kādā mans.
Es nebrēcu cik VĪRIEŠI slikti, bet cik MANA DZĪVES SITUĀCIJA bijusi bēdīga. Zinu,ka pasaule ir forši vīrieši un ģimenes cilvēki ;) Un es nebrēcu. Tas kā Tu izlasi unj iztēlojies savā galvā jau ir Tava problēma, nevais mana. Un parādi KUR rakstīju, ka ATTIECĪBAS FIGURĒ TIKAI 1? Es gluži otrādi domāju ;)
14.04.2014 06:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits