Es gan nepiekritīšu - tikai tas vien, ka meitenei ir 17, nenozīmē, ka viņai jāsamierinās ar jebko, ko viņai atmet.
Ne nu visas meitenes un sievietes, kas pieskata bērnus, ir ar baigo pieredzi, pedagoģisko izglītību, montesori kursiem un aukles sertifikātu. Vai tiešām ir pamats uzskatīt, ka tām dāmām pienakas vairāk tikai par to vien, ka viņas ir pilngadīgas?
Vai 1,70 eur stunda ir vidēja samaksa - nezinu. Cik agrak interesējos, ir mazpilsētas, kur aukles pieskata mazos pat par 50 santīmiem (0.70 Eur) stundā, ir kur par latu, bet Rīgā, cik saprotu, tas cipars ir ap 1,50-2,00 lati par stundu. No otras puses, ja darbiņš no mājām nav tālu un bērni forši un daudz maz paklausīgi - nav tik traģiska atsķirība starp 1,70 un 2 eiro stundā.
Bet par tādu ciparu tīrīt māju es gan neuzņemtos, ja ņem vēra, ka tirgū cena par sādu pakalpojumu ir stipri dārgāka. Es domāju, ka ar putekļu sūcēju, lupatu un švammi 17 gadīgai meitenei tās "prasmes", "izglītība" un "pieredze" daudz neatšķiras no vecakas meitenes varēšanas.