Tātad, esmu uzsākusi piestrādāt par auklīti, un ģimene, kurā es strādāju vēlas, lai kādas 4h nedēļā veltu dzīvokļa pilnīgai uzkopšanai, bet samaksa par to būtu tā pati, par kādu auklēju mazos, respektīvi 1,70eiro/h.:D :D :D lai citur meklē mulķus, ta ari pasaki
Es par tik maz neuzkoptu.
Katrā ziņā varbūt varat vienoties, ka par to uzkopšanu dod atsevišķu samaksu kā gabaldarbu.bet to ta ari rekina, un ne lētāk ka 30 euro. Pie tam ja gribu lai piemeram gludina velu tas ir atsevišķi jaapmaksā.
viss ir atkarīgs no tā cik daudz tev jākopj. Loģiski, ka ja tev jāberž grīdas un vannasistaba, tad tā samaksa ir smieklīga, bet ja tikai jāizslauka/jaizmazgā grīda, un jānoslauka putekļi, tad jāskatās.
Katrā ziņā varbūt varat vienoties, ka par to uzkopšanu dod atsevišķu samaksu kā gabaldarbu.
vispar ta cilveku bezkauniba ir aprinojama.Pasi slinki, grib sev kalponi un par velti sameklet kadu loseni. Maksāt nevēlas, nu bezkaunibas kalngali.Es vispar tadiem momentaa darbu uzteiktu, ja mani uzskatitu par duru un šitā necienitu... nu i nafig.
Pasi slinki