Augšstilbu iekšpuse

Reitings 157
Reģ: 16.07.2013
Sveikas! Tātad, sākot ar pavasari man atkal uznākusi vēlme izskatīties pievilcīgāk :D . Un, mūžam problemātiskā zona manā augumā ir augšstilbu iekšpuses augša. Gribētu iegūt viedokli un padomus gan NO SIEVIETĒM:
- Kādus tiešām efektīvus vingrojumus jūs varat ieteikt, lai notievinātu tos "maisiņus"?
- Cik ilgā laikā ir iespējams to paveikt?
- Vai tā var būt, ka tāda vienkārši ir kāju forma un neko nevar mainīt?
- un varbūt kāda var dalīties personīgajā pieredzē?

Un VĪRIEŠIEM:
- Kādas kājas jums šķiet seksīgākas un kādas ne? Un vai tiešām ir tik liela nozīme, lai, saliekot pēdas kopā, augšstilbi nesaspiestos?
12.04.2014 19:31 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
tie "spilventiņi" ir paredzēti sieviešu veselībai, tie palīdz uzturēt siltumu mazajā iegurnī.

Nu ja! Un celulīts ir anālās atveres sildīšanai:D
12.04.2014 20:34 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Seksīgumu rada kopskats nevis detaļas
12.04.2014 20:50 |

Reitings 545
Reģ: 12.09.2011
Atkal kārtējais kompleks, ko sev sameklē un izdomā sievietes :D Es pat par tādiem spilventiņiem nebiju aizdomājusies :D Nu nezinu, domāju, ka ir grūti tieši tajā vietā tā notievēt, jasporto un gan jau ka paliksi kopumā tievāka, tvirtāka un cerams arī tie spilventiņi pazudīs. Lai tik nav tā, ka no sporta kājas paliek lielākas un vēl vairak saskaras kopā :D
12.04.2014 21:08 |

Reitings 2
Reģ: 12.04.2014
Man ir tā pati problēma. Mana trenere parādija ljoti labu vingrinājumu. Pēc viņas teiktā mēneša laikā man būs smukas kājiņas :D Nu ja jūs sapratīsiet tad būs labi. Apstājies ar kājām plecu platumā. Paņem hanteles. Un taisi pietupienus. Ļoti labi itkā ir aizniegt ar hantelēm gandrīz līdz zemei. Šo vingrinājumu veicu dienā no 100-150 reizēm. Daru to jau nedēļu un tie augštilbi man ir samazinājušies par 2 cm :D urā pirmā uzvara. Bet protams jāed veselīgs, sabalansēts uzturs. Arī skriešana palīdzot. Cerams saprati manu domu :D
12.04.2014 21:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits