Apslimušās

Reitings 131
Reģ: 25.03.2014
Pievienojos jūsu bariņam!
Ārā tik smuks laiciņš, ka gribētos stundām ilgi pa āru dzīvoties,bet visu attur-slimība, temperatūra!

Parunājamies visas šeit!
Kā nu kura no jums slimošanas laikā dienu pavada?
Kā ārstējaties (varbūt varam viena otrai ko labu un efektīvu ieteikt)?
11.04.2014 14:30 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
Kubiete - a ja tu būtu uz pavasari slimiga tad ar čikstetu .tiesam un ja tev butu dien diena stress, un katru dienu pardzivojumi tad tu sprastu. parasti saka ka pie stresa kaites pielip jo novajinas organisms. tad nu luk rezultats. piedod atvaino man nav ta rožainākā dzīve man katru dienu ir entie pardzivojumi un dzivoju viena stresa ja tev nepatik tad nelasi to ko rakstu.

es pat nezinu vai ta ir gripa, es 1dien iesu pie arsta bet nu temp man tgd ir 37,6.
visām slimniecem veseļojies.
11.04.2014 17:43 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
GOOLD es neteiktu, ka tā ir gripa. Jo gripai raksturīga ir krietni augstāka temperatūra. Slikti jūties tāpēc, ka pie šādas temperatūras kā tev ir visnepatīkamākās sajūtas. Liekas, ka bezmazvai mirstamā kaite piemetusies. Dzer zāļu tējas, pienu ar medu, pēc iespējas vairāk guli un uzņem daudz daudz ūdens. Gan tiksi uz pekām.
Bet starp citu, lasot tavu pēdējo komentāru, varētu pat pieņemt, ka tev tās kaites piemetās tieši uz nervu pamata, dēļ lielā stresa. Man vienreiz šitā bija, kad šķīros no iepriekšējām attiecībām, no lielajiem pārdzīvojumiem mēnesi no gultas ārā nelīdu, bija n-tās kaites piemetušās.
Tā kā varētu būt, ka tev sākumā jāsaved sava dzīve kārtībā, tad arī veselības ziņā viss ieies savās sliedēs. :)

Veiksmi. :)
11.04.2014 17:49 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
būtu labi ja man nesāpetu visas maliņas tas ir pretīgi. tur ta lieta,ka nav tik viegli savest kārtibā jo viss brūk :(
11.04.2014 17:54 |

Reitings 131
Reģ: 25.03.2014
Izstaigājos pa āru. Galva drusku kā spainis. Iešu dzert karstu pienu ar medu...mmm :)
11.04.2014 18:31 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Es tik mazliet sasmējos par to komentu, kur meitene saka, ka nekad mūžā nav slimojusi ar gripu, tikai ar saaukstēšanos :D
11.04.2014 21:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits