Labvakar dāmas!
Esmu nonācis interesantā situācijā.
Protams, meklējot darbu, sūtam CV uz vairākām iestādēm. No visām 2 iestadēm esmu guvis pozitīvu rezultātu, bet 3 iestādē (kurā es visvairāk vēlos tikt) man vel gaida konkursa 3. kārta.
1. Darba vieta, kurā es konkursu izturēju tīri bez problēmām ir Tele2 klientu piesaiste. Strādā kā vēlies, bet 400EUR pamatalga un %.
Uzņemuma 60 cilvēki darbojas, tādi kuri iet un uzbāzās vai Jums nevajag tele2 utt, pie majas durvīm, uz ielam utt. (šo darbu es negribu, bet nu piedāvājums man vel ir spēkā). Sola visādus forsos izbraukumus, bieži īrē visādas vasarmājas utt, atpūta arī tiek baigā. Katru 6dienu kolektīvi iet tusēt etc.. izklausas fun..
2. Uzņēmums pa manu sfēru - loģistika (studēju vel). Piedāvā 400EUR algu pārbaudes laikā. Pec tam nu skatīsies, kā tur būs, fiksetā plus %. Darbošos kā starpnieks pārvadājumiem utt.
Itkā gribu bet, mazs uzņemums, birojs maziņš, vadītāji interesanti (nav diezko biezi) un google.lv atradu tādu dīvainu informāciju par peļņu, kas neko labu neliecina. Par tusiņiem vai kādām citām ekstrām neko nemineja. Intervija likās, ka viņi algo dala pēc "purniem"
3. Uzņēmums kurā es gribu tikt jau no paša sākuma, kad uzzināju ka aicina uz interviju.
Izturēju 2.kārtu. Tagad jāgaida zvans no augstakās vadības kur būs intervija. Tur dr*** pa pilnu programmu, angļu vald, krievu val. utt.
Liels, starptautisks uzņēmums, ar prestižu un visādi citādi foršs. Tāds pa nopietno, kur jau varētu strādāt un domāt par nākotni.
Pārbaudes laikā 500EUR, pēc tam 800EUR + %, plus visas apdr. utt.
Tagad ir jāizdomā.
1. un 2. iestādei man rīt, piektdien, ir jādod atbilde. Bet 3. uzņemuma intervija būs tikai nakamned.
Nespēju saprast, ietu uz pilnu banku un savu idealu, puslīdz ideālu, vai tomēr samierināties ar jomu kuru studēju.
Beigās atsakot 1. un 2., netiekot 3. esmu pie sasitas siles.
aaaaa... Varbūt, ir kas sakāms:)