Labdien! Vai 16 gados 60 kg ir normāli 1,67 augumam? Mamma un citi radinieki saka, lai beidzu čīkstēt, ka : "kur vēl tievākai būt - visi jau nevar tievēt neierobežoti, bet nomet to līdz noteiktam ciparam".
nu man gan neliekas, ka 40 būtu labi. mana māsa ir kaut kādus 1,67 un viņa sver 43 un izskatās pēc kaulu kambara, pati esmu 1,72 un sveru 53 , tad jau man vajadzētu svērt kādus 47. un es izskatītos briesmīgi. kā jau teica, ir jābūt proporcionāli.
ku-kū Tu galīgi saspiedusies esi? Kādi 40 kg, lai pec anorektiķes izskatās?
Manuprāt 16 gados nevajadzetu aizrauties ar dietām utt. Tu vari vingrot, lai augums tvirtāks, ja kautkas neapmierina.
Pēc kādiem kritērijiem tu izdomā, kam ir liekais svars?
Pēc ĶMI viņai ir normāls svars. Pārējais atkarīgs no tā, kādā fiziskā formā viņa sevi uztur, cik daudz sporto, cik veselīgi ēd..
Man max bija 63 kg uz 1.62 biju resna un lumeju visas malas..Autorei ietektu neklausities cit runas, galvenais ka pati juties labi. Un ja vis atkarigs no kermena uzbuves.. Katram organismam savas ipatnibas un katram tauki nosezas citas vietas.
Es 16 gados biju 1,69 gara un svēru 55 kg, biju diezgan tieviņa. Manuprāt ir ļoti labs svars, uz skaitli nevajag tik ļoti iespringt, jo galvenais ir tas, kā ķermenis izskatās. ;)
Man, kopš izauga krūtis un dupsis, visu laiku svars ir robežā ap 55-60 kg. Augums man 1.67 m, tieši tāpat kā tev. Nesaukšu sevi par resnu. Smejos, ka viss lielais svars sakrājies dupsī, jo tas man tāds apjomīgs padevies. Pārējais viss ir, ja ne tievs, tad smuks gan. :D