Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Personiba

 
Reitings 15
Reģ: 09.04.2014
Mans stasts saistiba ar viriesiem nav nekas tads ar ko var lepoties, drizak liels kauns atceroties. Kurs laikam ir iemesls pasreizejai situacijai.
Man ir 20, gimene liela loma bija sievietei, jo uzaugu bez teva, tatad, padomus sanemu attieciba uz viriesiem, ka uzvesties, pieklajibas normas un visu nepieciesamo sevis pasargasanai.
17 gados es biju paskritiska pret sevi, draudzenem bija puisi, man ari vajadzeja skriet lidzi. Saku iepazities interneta, sarunas notika loti jaukas, pat ieguvu draugu ar kuru sarakstijos loti daudzus gadus, tacu tagad kontakts ir partrucis. Tacu realitate ar puisiem kurus satiku bija pavisam citadi. Ja interneta es jutos ka es pati, ar savu viedokli un sarunas bija interesantas, tad satiekoties ar tolaik satikto puisi no klases- pec paris dienu parunasanas mes jau "bijam kopa" staigajamies ara un skupstijamies- tas viss. Centos runaties un uzturet kontaktu, bet tas bija viss kas vinam intereseja, ari staigajam nevis publiskas vietas, bet pa parkiem un talak no cilvekiem, kas man lika justies nevertigai.
Kad pec laika parcelos uz citu pilsetu, sekoja iepazisanas ar 2 krietni vecakiem viriesiem. Ar viniem gan sarunas riteja labi, bija par ko parunat un atkal tas pats variants- mes satikamies paris dienas, sekoja skupsti, un es jutos vel sliktak, tada sajuta ka esmu vieglas uzvedibas vai ari vispar nemaku kontakteties ar viriesiem. Man vienmer strauji paradas kaut kada veida atras jutas pret virieti/puisi, ka es jau zinu, ka nakamaja tiksanas reize sekos tas pats scenarijs. Man jau kauns pasai par sevi paliek. Man internets veljoprojam ir vieta kur es atrodu viriesus ar lidzigam interesem vai pilnvertigam sarunam un paslaik sarakstos ar kadu. Vinam ir velme satikties, es ari labprat tiktos, tacu mani atbaida pasas izturesanas, ja nu es pasaku kaut ko ne ta. Noveroju ka citas sievietes ir atturigakas, nosvertakas un viriesi ari vinas uztver savadak. Citreiz tada sajuta ka es pievelku tikai un vienigi tada pasa tipa viriesus. Un lai gan esmu vecaka tagad, ja satieku kadu virieti vai puisi, kurs man patiesam skiet simpatisks gan rakstura un visada cita veida, tad es nobistos un nebilstu ne varda, jo visu laiku tas: "ja nu atkal es tapat visu sabojasu"
Zinu, ka ir jamaina mana uzvediba vai izturesanas veids, tacu tiesi kas.. Uzklausisu jebkadu padomu.
09.04.2014 22:25 |
 
Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Nu neko Tu nesabojāsi. Protams, ka gultā ar kuru katru likties nevajag, bet cilvēki, tostarp sievietes, ir dažādi. Tu esi tāda kāda esi .. Un ar to otru vai nu sapasēs, vai nē, neatkarīgi no tā - cik atturīgi izturēsies :) Nedomāju, ka Tev patiešām ir par ko kaunēties. Drīzāk kkāda muļķīga doma par to, ka neatbilsti kādam tikumības stereotipam. Nav viena pareiza uzvedības modeļa, nu nav tāda.
09.04.2014 22:32 |
 
Reitings 362
Reģ: 29.01.2009
Grūti uztvert, kur ir tā problēma. Skūpstīties randiņos jau nav nekas slikts, ja nav par ko runāt - tas gan. Kad satiksi īsto, būs gan kopīgas intereses, gan sarunas, gan skūpsti ;)
09.04.2014 22:37 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es gan īsti nesapratu.. Tev kauns, ka tik ātri sāc skūpstīties? Nu bet, ja vīrietis liecās pie tevis un grib noskūpstīt, kas gan tajā ir slikts? Ne jau tu viņam meties virsū... Un nomaļākas vietas pirmajās tikšanās reizēs arī varētu būt normāla parādība, jo gribās tak to divvientulību, paskūpstīties u.t.t. Kur tad to darīt - ielas vidū?
09.04.2014 22:41 |
 
Reitings 205
Reģ: 21.02.2014
Var jau būt, ka man kādas uztveres problēmas, bet pat 2x izlasot neko nesapratu. Kur ir problēma? Kādēļ internetā komunicè ok,bet satiekoties jābaidās,ka neizsper ko muļķīgu? Kāda šajā gadījumà loma bijusi Tevis pieminētā audzinàšanai?
09.04.2014 22:41 |
 
Reitings 15
Reģ: 09.04.2014
Iemesls kapec seit rakstiju to visu, ir tas ka man nav prieksstata par to, ka piesaistit to viriesu uzmanibu ar kuriem ir verts kopa pavadit laiku, ar kas man sava uzvediba japamaina lai nesekotu ieprieksejais scenarijs. Jo ir bijusas reizes, ka man kads iepatikas, vins pasaka: es tev pec tam uzrakstisu sms, satiksimies, bija patikami pavadit laiku ar tevi. Un ta ari ne zinas no vina.
Loma audzinasanai varetu but ta, ka man gimene nav bijis teva, tapec ari prieksstata ka but attiecibas un ka tas izveidot- man nav.
Ar cilvekiem man vispar ir viegli rast kontaktu, tacu ar viriesiem, ja es velos ko nopietnu- ir galigas auzas.
09.04.2014 23:14 |
 
10 gadi
Reitings 2910
Reģ: 27.08.2009
Tev vienkārši jāsaprot, ka attiecības būs jāveido reālajā dzīvē, nevis internetā. Un tā interneta domu saskaņa ir tikai neliela daļa. Reālajā dzīvē ir jāsaskan ne tikai viedokļiem, mērķiem utt, bet arī jābūt tai ķīmijai, kas velk pie otra, jāpatīk, kā otrs dzīvo, uzvedas, runā. Man vispār šķiet, ka mēs pat nenojaušam cik lielu lomu tajā, vai mums iepatīkas otrs, spēlē nianses - balss tembrs, smiekli, gaita, da kaut vai frizūras izvēle. Tā nav matemātika - tu piekrīti tam, mums patīk tas un tas, tāpēc saskan. Tev var dzīvē ļoti, ļoti saskanēt un izveidoties brīnišķīgas attiecības arī ar puisi, kas tavuprāt internetā lieto pārāk daudz smailijus vai kuram nepatīk dzeja (vai nu jebkas cits, kas tev patīk). Tu šito vari atrisināt tikai metot pie malas internetu (vismaz uz kādu laiku) un vienkārši iepazīstoties dzīvē. Nu, nesanāks pirmo, otro, 10o reizi, kaut kad jau viņš uzradīsies.
Tikai nevajag arī attiecības uztvert kā pašmērķi dzīvē. Skūpstīties un vienkārši randiņot nav nekas slikts, briesmīgs vai nosodāms. ;)
09.04.2014 23:30 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es pareizi sapratu - autore sēž dažādos iepazīšanās portālos, čato ar puišiem, sarunā beidzot ar kādu aiziet uz randiņu kādā nomaļā vietā, puisis šo apgrāpsta, paskūpsta un pazūd uz neredzēšanos...? Un autorei tad ir morālās paģiras..

Nu manuprāt problēma ir gan mērķī ar kādu notiek sarakste internetā, gan arī naivos sapņos par ideālo vīrieti...
Piekrītu so.so, beidz izmantot internetu, bet iemācies iepazīties un uzturēt sarunas un veidot attiecības dzīvē, un tikai tad ķeries klāt internetam. Internetā satiktiem vīriešiem bieži vien interesē īslaicīga izklaide (ar retiem izņēmumiem) un viņi tev sadūdos ausīs tāāadas pasacinas un sasolīs mūžīgi mīlēt, lai tik tiktu tev biksītēs... Ja tas neizdodas, interese būs zudusi un tiks meklēta cita dura.
Nav problēma ne tevī kā cilvēkā, ne tajā, ka tevi uzaudzināja vientuļā māte. Vienkārši esi vēl jauna un naiva un puiši to izmanto. Esi prātīgāka un labāk veido saskarsmi dzīvē klātienē, nevis ar interneta starpniecību, jo tad ātrāk būs skaidrs, kāda ir vīrieša motivācija tikties.
Un sevi gan nešausti! Neko nosodāmu tu neesi izdarījusi! Vienkārši pārlieku saceries un nemāki reāli izvērtēt cilvēku.
10.04.2014 00:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits