visas 20 dienas ej aktīvi uz zāli. paņem kaut kādas fat killer, body bike un pilates nodarbības + skrien un taisi presītes + skvatus. Ja katru dienu kādas 2-3h pievērsīsies tam, pēc 20 dienām redzēsi rezultātus. Protams ja vien neesi 100+ kg, tad grūti būti tik īsā laikā gūt manāmus rezultātus. :)
manuprāt, intensīvi sportot būtu labāk nekā badoties un iet uz kaut kādām zarnu tīrīšanām.
kas ir 2h dienā priekš sporta??? 30min iesildies( lēni paskriet,izstaipies)1h intensīvi vingro, 30 atsildies(lēni paskriet, izstaipīties).. man tā pēc vājprāta spīdzināšanas neizklausās.
Ja vien autore ikdienā nesporto, 20 dienas no vietas aktīvi sportot pa 2-3 h dienā ir pat ļoti neveselīgi. Muskuļiem taču ir jāatpūšas! Iedzīvosies pēc tam lielās problēmās no pārlieku lielas slodzes tik īsā laikā. Es pat sev ko tādu nenodarītu, kur nu vēl ieteiktu citiem...
Gan jau, ka tie liekie kg nav nemaz tik traki redzami! Ja tomēr ir, tad 20 dienu laikā neko daudz nenoslēpsi...
20 dienas pirms brauciena tev arī procedūras nekādu acīmredzami labu efektu nedos. Pa to laiku vari nomest kādus 2 kg, ja nometīsi vairāk, rēķinies, ka no atvaļinājuma atgriezīsies ar +5
Es pirms vairāk kā gada trenējos 10-15h nedēļā un beigās paliku ļoti apaļa. Laba izskata treniņa plāns - īsi, orgganisma šokējoši treniņi, treniņa ilgums 45-60min.3-4 reizes ned.
Šīs 20 dienas aktīvi apmeklē sporta zāli, skrien, vingro mājās!
Ēd pareizi, bet nesamazini ēdienreizes un maltītes daudzumu, ēd tik pat daudz, tikai piedomā pie tā, ko ēd.