Izvarošana

Reitings 176
Reģ: 19.01.2014
Cik no jums ir kādreiz uzrakstījušas mentiem iesniegumu, ka kāds vīrietis, kas pēc seksa vairs negribēja nekā kopīga ar jums, ir it kā jūs izvarojis, lai atriebtos viņam?
09.04.2014 12:51 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Gangsters,

tiesa, ja pareizi atceros, bija. Bet meitene apliecināja, ka viss bija ar viņas piekrišanu. Tā arī viss beidzās.
10.04.2014 15:26 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Es būšu ļauna... Ja es būtu vīrietis un kaut kāda dura mani apvainotu izvarošanā savas slimās fantāzijas dēļ, tad, goda vārds - ietu un izvarotu viņu pa īstam, lai tad vismaz tiešām pelnīti sēdētu cietumā, nevis kaut kādas slimas vecenes iegribu dēļ... Un šamā varbūt tad arī aizdomātos, ka tās nav spēlītes ar ko jokot un ākstīties. Tā var cilvēkam visu dzīvi izkropļot...

++++

Tieši mana pirmā doma lasot šo diskusiju.
10.04.2014 15:34 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Arī neticu šīm tautas basņām, ka tik vnk var apsūdzēt izvarošanā... tomēr tiek veiktas ekpertīzes, aktam bez sievietes piekrišanas, ok, nebūs ar aci redzams, bet rodas lielākas mikroplaisas nekā no baudpilnas mīlēšanās...

Toties zinu tādu gadījumu, kad meitene 15 g. satikās ar pilngadīgu čali, praktiski kopā dzīvoja. Kad viņš izlēma attiecības pārtraukt, meitenes māte, protams, ar viņas pašas svētību, puisim piesolīja tiesu par nepilngadīgās pavedināšanu, lai gan pirms tam teju vai saprecināt bija gatava. Viņš kādu pusgadu vēl pamocījās ar to meiteni kopā, bet pēc tam nošpļāvās un pateica - nu tad sūdzi ar! Neiesūdzēja :D Pārsvarā jau tas viss ir tikai emocionālā šantāža.. (lai gan viņa gadījumā kkāda atbildība jau būtu par nepilngadīgās pavedināšanu...)
10.04.2014 16:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits