Apjukums...

Reitings 139
Reģ: 18.11.2013
Labriit!! Izdomaaju pachiiksteet sheit par savu apjukumu attieciibaas..Dziivoju aarzemees un man ir viirietis, ar kuru muus skir attaalums. Parasti satiekamies nedeelas bas nogalees un attieciibas veidojas nopietnas, bet esmu tomeer apjukusi saadaa jautaajumaa. Kad neesam kopaa, taada sajuuta, it kaa es buutu briiva. Abi esam savos darbos, sarakstamies caur whats app, bet es taa aizdomaajos.. Ja jau es vinam taa pietruukstu, kaapeec nekad nezvana? Kad esam kopaa, tad daudz runaajam, bet kad nee...Nu vot, es vinam pateicu, ka var tacu man kaadreiz arii piezvaniit, un soriit vina bija man meeginaajis zvaniit caur Viber. Ja godiigi, es biju sokaa. Naudas vinam ir gana, lai piezvaniitu taapat. Es, protams, saaku izdarit secinaajumus :(
Esam kopaa 2 meenesus.
Pastaastiet, kaa juus sazinaties ar saviem puisiem ikdienaa, iipasi ja skir attaalums.
09.04.2014 10:36 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Ar draugu tiekos tikai nedēļas nogalēs. Arī ļoti pietrūkstam pa nedēļu viens otram. Sarunas, zvani neierobežotā daudzumā, bet vienmēr arī sarakstāmies caur WhatApp'u. Taču pa nedēļu nesazvanāmies pa nedēļas visu. Kāpēc? Tāpēc, ka nav diži vajadzība, nedēļas nogalē izrunāsimies. Ja ir kaut kas sakāms, uzrakstam viens otram. Ir bijis, ka ir kaut kas steidzams, bet tas parasti ir pa dienu, kad viņš ir darbā, tad netraucēju viņu, uzrakstu, kad varēs- atbildēs.
Un arī, ko mēs pa 5h katru vakaru runāsim? Pat 30min nebūtu no vietas, ko runāt.
09.04.2014 11:03 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Tu vai nu šķiries vai nu padomā mazliet vairāk. Ja gribi runāt tad zvani pati un otrs, nevajag apvainoties, kad puisis tev zvanīja, jo gribēja tevi ieprecināt. beidz dramatizēt. Ja tev kaut kas nepatīk izrunājies ar puisi.
09.04.2014 11:07 |

Reitings 139
Protams, esam runaajusi par tiem baariem, Vins vairs nav nekaads jaunais - 36 un man 26. Abi esam ar nopietniem noluukiem. Tikai man skiet, ka paradumus gruuti lauzt. Saakumaa nepieveersu uzmaniibu, bet tagad redzu, ka reaali katru vakaru vazajas kaut kur..Perspektiivaa doamajot, es neesmu tik sociaala un naaktonee mums tas vareetu radiit probleemas...
Es vispaar neko neveelos uzspiest, vins pats ir izteicis, ka kopaa ar mani esot, labpraat pa maajaam dziivojas..Man laikam ir tendence paaraak taalu domaat :D
09.04.2014 11:08 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Ieprecināt vietā iepriecināt :)
09.04.2014 11:08 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Varbūt, ja dzīvotu kopā, tad pa bāriem nevazātos. Bet laikam maz ticams.

Man arī tas nepatiktu, bet tad es visu izbeigtu, nevis gan sev, gan otram bojātu nervus.
09.04.2014 11:10 |

Reitings 139
Protams, taapeec jau es seit rakstu. Man buutiibaa ir divi varianti, pienemt un kluseet vai izbeigt. Draamas taisiit neveelos. Uzraxtiiju vinam , ka lai nezvana jo man nebuus wifi. Padomaasu...
09.04.2014 11:15 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Tomēr vīrieši nesazvanās par sīkumiem - man arī vīrs teica, ka zvana tikai tad, ja ir ko teikt, nevis lai čivinātu tāpat vien. Lielākjā daļa vīriešu to uzskata par nelietderīgu laika tērēšanu.

++
09.04.2014 11:17 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
NU, nesaki viņam neko. Tak lai zvana!
09.04.2014 11:19 |

Reitings 139
Es pateicu vnk ka peecpusdienaa man nebuus wifi, lai vins nedomaa, ka biju dusmiiga, kad teicu, ka nav nepiecieshams zvaniit.
Laikam jau ilgaakam laikam jaapaiet, lai izdariitu paarsteidziigus secinaajumus.
09.04.2014 11:25 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Ak jel. 2 mēneši, pāris tikšanās un JAU šāda drāma ? Princese kas princese.
Zvana - nav labi. Nezvana - arī nav labi. Drīzāk novērtē to, ka viņš ieklausījās un centās sazvanīt ...
09.04.2014 11:28 |

Reitings 139
Nee nu kas tad tie par viiriesiem,kas neieklausaas? Manupraat, attieciibaam vsp nav jeegas, ja viirietis tikai dara, kaa pasam patiik... Un sievietes tikai pienem visu, citaadi baidaas, ka pametiis ..
09.04.2014 11:32 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Nu varbuut tas viss ir dzilaak.. Pienemsim, kad neesam kopaa, vins ir loti "aiznemts" ikdienaa, darbs, sporta zaale (to es saprotu), bet taapat liidz veelam vakaram ar draugiem kaur kur vai baaraa. Un tad man liekas, kaapeec vins nevareetu aiziet maajaas paarmainas peec un piezvaniit man

Man arī bija distance relationship ar vīrieti, kurš dzīvoja citā valstī, iepazināmies, kad viņš bija komandējumā valstī, pilsētā, kurā dzīvoju es, tikāmies vidēji katru otro nedēļu, kad visu laiku pavadījām kopā. Ar draugiem viņa viesošanās laikā netikos, jo viņam mani draugi nepatika, tikāmies tikai ar viņa draugiem/paziņām. Un jā, viņam par laiku, ko nepavadījām kopā, bija līdzīgi uzskati kā tev (tajā laikā tiešām biju aizņemta, jo mācījos, strādāju un gāju uz sporta nodarbībām), kāpēc visu laiku tiekos ar draugiem, kāpēc viņam nezvanu un, kad zvanīju, viņš teica, ka tagad zvanu tikai tāpēc, ka viņš tā grib.. Nu lieki teikt, ka šīs attiecības nebija ilgstošas. Vai nu maini attiekmi, vai rēķinies, ka ilgi šajās attiecībās nebūsi. Divi mēneši vispār nav nekāds laiks, un, ja turpināsi būt Drama Queen, tad tiksi pamesta.
09.04.2014 11:36 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kas ir What's app? :D
09.04.2014 11:41 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Kas ir What's app?

Baigi foršā fīča. :D
09.04.2014 11:45 |

Reitings 139
Ko lai saka, attieciibas ir kompromiss. Tad mees saliidzinosi tiekamies biezhi un arii vinam ir lietas, kas nepatiik un kuraas es esmu piekaapusies. Arii vins ir riikojis draamas. Laikam taads taadu atrod.
Bet paldies par padomiem.
09.04.2014 11:54 |

Reitings 139
Hippie Chick - Vei tev pret to viirieti bija nopietnas juutas? Un vai izskiirties, jo nevareeji vinam izdabaat?
Manupraat, distance relationship ir sarezgiitaaks variants par normaalaam attieciibaam un ne visiem tas viegli. Ir jaavelta uzmaniiba kaut neesot kopaa, citaadi jau katrs dziivo savu dziivi un satiekas, lai papriecaatos kopaa un viss. No attaaluma viens otru nevar sajust. Un pirmajos meenesos, kad abi ir iemiileejusies, veel jo vairaak jaavelta uzmaniiba, jo atsalums var iestaaties aatri. (kaa nu kuram, protams) ...
09.04.2014 12:03 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ak dievs, praata tik, cik vidusskolniecei. Neviens normaals viirietis Tavas domas nelasiis. Prasiiji piezvaniit, zvaniija, nee, vienalga slikti.
Luupas uzmeshanas vietaa, pasaki, lai zvana vnk uz mobilo tel, tici man piezvaniis. Tachu ja saaksi teelot aizvanoto pricesi uz zirnja, ar pateetiskiem tekstiem - "vari nezvaniit", vai veel labaak ar kluseeshanu vai sievieshu tipiskajiem zemtekstiem, vinjsh vispaar nesapratiis, ko tu gribi, un vnk pasuutiis vai arii pagaidii, lai beidz psihot.
Meklee probleemas, kur tos nav. Tas no operas - gribi jaunu somu, pasaki, lai nopeerk(un vinjsh pateiks, vai nopirks vai nenopirks), nevis raadi zhurnaalu, kuraa ar shiis somas bilde un saldseeriigi vaidi vai arii asarainaa balsii staasti, ka Tavai draudzenei ir taaaaaaada soma.
Gribi aiziet uz kino, pasaki - ejam uz kino, nevis plikshkjini acis un staasti, ka redzeeji filmas afishu uz staba.
Ja Tu kaut ko gribi, tad pasaki to viirietim tieshaa tekstaa, un vinjsh vai nu akceptees vai neakceptees, aamen.

P.S. Tikai nebildini pirmaa, to vinji pashi parasti veelas dariit, ja veelas.
09.04.2014 15:51 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Kas tur slikts, ka grib ietaupīt? Vsp caur skype varat sazināties, nekas nebūs jāmaksā.
09.04.2014 15:56 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Da nav tur nekaada veelme ietaupiit (ja vien nav kaads kapeikpiseejs pagadiijies), autorei tipiskaa sievieshu veelme, nebija wi-fi, lai zvana uz mobilo, nepacels mobilo, lai njem zobos rozi un jozh uz blakus pilseetu autori mekleet, tad vinja jutiisies iipasha un vinjam vajadziiga.

Buutu kas svariigs, zvaniitu uz mobilo, paraadiet man normaalu viirieti, kursh n-taas reizes zvaniis, lai vnk paljerksteetu? Neatbildeeja, taatad zvaniis veelaak, ljerksteeshana nav iemesls, lai tagad zvaniitu VISOS iespeejamajos veidos.

P.S. Kaadaa valstii Tu esi, daarga aautore? Es ieteiktu doties uz dienvidiem, tur trakie Tev skries pakalj vairaakus kvartaalus, zvaniis 24/7 un katru briivo briidi veltiis Tev, ar nosaciijumu, ka esi ljoti simpaatiska, paareejaas Eiropas daljaas ir vairaak vai mazaak praktiski domaajshi viirieshi.
09.04.2014 16:05 |

Reitings 139
Ir viiriesi, kas ir sieviesu pazineeji, arii nolasa domas un butiibaa...Un ja vinam viss jaapasaka, kur tad paliek paarsteigumi un romantika?
Maneejais, starp citu, ir no dienvidiem.
Un lai sis neaizietu liidz personiskiem apvainojojumiem, es piebildiisu, ka jau vienreiz runaajaam par zvaniisanu. Tikai nekas nenotika, taapeec iespeejams soreiz es jau sajutos kaa ubags , kas ubago peec zvana, kuru pat bez wifi vins nespeej veikt.
Neuzskatu, ka uzvedos kaa vidusskolniece, bet 100x viirietim kaut prasiit neuzskatu par normaalu.
09.04.2014 19:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits