Kāzas,vecmamma..

Reitings 300
Reģ: 03.09.2013
Sveikas,meitenes!Vakar runājos ar draudzeni,viņa negrib šeit vedito profilu,tādēļ palūdza,lai es pajautāju,jo viņa nezina,ko darīt šajā situācijā,bet arī es nezinu,kādu padomu lai dodu..
Leita tāda,ka viņai vasarā kāzas.Viss forši,gatavošanās un tādas lietas,bet ir lieta par ko sāp sirsniņa..
Vecmamma vairākkārt ir teikusi,ka ir jau veca,nebrauks uz kāzām,labāk aukl;es radiem mazo un tādā garā.Žēl tikai,ka vecmamma var kalnus gāzt,tusēt ar draudzenēm,īsāk sakot,nekas netraucē iet uz kāzām un attaisnojums ''esmu veca'' te ir smieklīgs.Pēdējais piliens bija vakar,pēc kā arī draudzene man uzzvanīja,ka būs klāt ar šampi.Viņa aizveda ielūgumus vecakiem un vecvecākiem.Ielūgumi skaisti,gaiši,gaiši,bet vecmamma uzliek virsu netīru dakšu,sasmērējot ielūgumu un tad saka,nu neka,ska viņš netīrs.Draudzene bija šokā,ar asarām atbrauca pie manis.Ko jūs domājat par šo situāciju?Jāpiebilst,ka draudzenei acīs gan nesaka,bet viņas mammai gan,ka draudzene nav tik smuka,vēl tur kāda,bet ka otra mazmeita,kurai 10 agdi ir tik smuka,laba,jauka,lai gan bērns kā bērns.uzvedība neiepriecinoša.Visu vakaru dzērām šampi,jo draudzene nesaprot,kapēc vecamma tā viņu noliek,jo meitene normāla,mācās,strādā,viss tā kā vajag..
09.04.2014 09:53 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
tajas latgales kaazasa ta ari bija.. viena viesa darba mobilais aizgaja citam pa 120 ls ... veikala cena itka biski virs 200 ls.... ipasnieks vel ludzaas lai atdod vismaz sim karti jo tas esot ari darba mobialis un savadak pazaudes svarigus darba partneru kontaktus.... vismaz sim karti beigas izludzaas...
bet nu man iedomajoties vien nepatikami ja ta notiek.. ok.. ja esi biezais tad po.... man pa laimi nozaga tikai nakosas dienas parvelkamo drebju maisinju - ar t kreklu, sortie un mainas zekeem .... leti tiku cauri - atpirku pa 4.5 ls ...
09.04.2014 10:33 |

10 gadi
Reitings 4443
neatpirktu vienalga kada summaa vaitad?
09.04.2014 10:35 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ai, es neticu, ka citam var pārdot kāda telefonu vai citas mantas.
09.04.2014 10:39 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Mana vecmamma arī pateica, ka uz kāzām nebūs. Ieradīšoties tikai tad, ja es precēšoties viņas pilsētā. Piedāvājām, ka ar auto aizvedīs atvedīs - nekā. Viņa nevarot nostāvēt, nevarot nosēdēt utt. A kad pus pilsētu jāizskrien, tad gan, visu var.
Mamma teica, ka tas, ka es piedzimu, arī viņu neiepriecināja, gaidīja mazdēlu. Viņa arī man pateica, ka no mazmeitām un mazmazmeitām neesot jēga, jo dzimtas vārdu takš precoties nomainīs.To viņa pateica, kad brālēnam piedzima meitiņa - un ko tā meitene dos? Dzimtas uzvārdu takš nenesīs. Es atbildēju, ka toties skaistumu nesīs. Kā tā vispār var pateikt miesīgai mazmeitai..?!Bet neko tur neizdarīs.
Varbūt izklausās skarbi, bet savas kāzas jau dēļ vecu cilvēku cimperlēšanās nepārplānošu!
Ir skumji ap sirdi, bet neko darīt...
09.04.2014 10:43 |

10 gadi
Reitings 4443
vari ari neticeet... bet pats personigi esu tadas bijis.. lai gan pats ari pirmstam neko tadu nebiju redzejis ne dzirdejis.. tas ka ir zaglis ok.. bet ne ta ka pectam veic istu izsoli kur jebkurs var veikt solijumu... pielauju ka jaunai paris bija ipasi nekaunigi izdomajis variantu ka uztaisit prikoligu pasakumu un vienlaikus ari labi iekaset naudu no viesiem :)))).. protams viesi nebiaj visi tik nekaunigi ka speciali parsolija ipasnieku.. bija tiaki 2 tadi nekaunjas no kuriem 1 ari ssasolija to mobilo lidz tadai cenai... lielaka dalja lietu uzsolija par simboliskam cenaam - 0.5 - 7 ls... 1-2x tikai lai action pieklajigi parsolija ipasnieku un pectam lava tomer ipasniekam dabut savu lietu.. bet nu mobialis un vel 3 vai 4 lietas aizgaaj par samera astronomiskam cenama kad 2 nekaunjas ardijaas ar solijumiem
09.04.2014 10:44 |

Reitings 300
Reģ: 03.09.2013
kaban,ja vēlies,izveido tādu tēmu.Manu nepiesārņo.
09.04.2014 10:47 |

10 gadi
Reitings 13809
Ja tā var notikt, tad nezinu, kā tam pārim, kuru kāzas tās bija, nebija kauns. Es neko tādu nepieļautu.
09.04.2014 10:48 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Protams, skumji, bet lai draudzene par to tagad cenšas nestresot. Savu viņa ir izdarījusi - ielūgums ir nodots. Tālāk jau tā ir vecāsmātes darīšana, braukt vai nē. Nevienu ar varu tāpat nepiespiedīs ierasties.
Nesaku, ka tas ir šis gadījums, bet ir cilvēki, kuri paziņo, ka kkur neieradīsies un pēc tam gaida, lai pārējie lūdzas, lai viņi tomēr nāktu utt.
09.04.2014 10:50 |

10 gadi
Reitings 13809
Lai pasaka, ka =, ja negrib, lai nenāk.

Vīrs tā pateica savai mātei, bet bija klāt kā štiks.
09.04.2014 10:52 |

10 gadi
Reitings 10290
man vienkarsi dazreiz liekas ka cilveki kas precas savas kazas uztver ka kautkadu gadsimta notikumu kurs visiem ir jaslavee un jaizsaka a[briina utt...

nu, nez vai..
un šeit tas nav pa tēmu, jo nu radi varētu gan savākties, nolikt savas iedomas pie malas un apmeklēt tuva cilvēka lielo dienu.

a par ko viņa tā cepas??

mana vecmamma ar bija kāzās tikai baznīcā, svinībās nē, jo sāka domāt visādus iemeslus.
nu un??
es viņu aicināju. ja negrib, lai nenāk.
09.04.2014 10:55 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Par zagšanu kāzās - varbū esmu asociāls dīvainis, ko pārāk neuztrauc, ko tādi par mani padomās, bet droši vien vnk aizietu un paņemtu savu telefonu atpakaļ, ja šķistu, ka tā summa pārāk liela pieaug. Ja neatdotu, sauktu policiju - ja reiz jaunais pāris tik nekaunīgu pasākumu uztaisījis, tad lai arī viņiem viņu kāzu dienā tiek nesmukums.

Par diskusijas tēmu - nedomāju, ka meitenei jābēdājas, ka vecmamma neiet uz viņas kāzām. Un nav arī vērts censties visādi līst viņai *** un izpatikt, domāju, ka tas tikai vēl lielāku nepatiku un nicīgumu radītu. Vai nu īpaši nepievērst uzmanību vemammas attieksmei (es ar to nedomāju izlikties, ka tādas vecmammas nebūtu, protams, drīzāk - ja viņai nevajag, tad arī speciāli nemeklēt un necensties piedabūt uz pozitīvu kontaktu), vai arī nosēsties aci pret aci un atklāti pateikt, kā vecmamma liek viņai justies, un kāda tā izturēšanās. Nav vairs tie laiki, kad jaunie cilvēki bez vecāku atļaujas pat iepīkstēties nevarēja.
Jā, un par naudas došanu - ja reiz vecmamma to tā uztver, tad nākamreiz, kad to naudu dod, neņemt.
09.04.2014 12:05 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Es tādu vecmammu arī negribētu savās kāzās redzēt. Kur teikts, ka vēl ceremonijā vai pie svētku galda kādu pigoru neizspēlē apvainojot līgavaini vai vēl nez ko.
Ielūgums ir nodots, tālāk atliek vien plānot savus svētkus neuztraucoties par to, vai kāda, atvainojiet, veca īgņa, atnāks vai nē.

Kaban, ne visur precas ar nodzeršanos līdz vemšanai, zgšanām un citām Latgales lauku izklaidēm.
09.04.2014 12:06 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Interesanti, ka draudzene uz bēdām dzer šampi. Man likās, ka šampis ir priekam domāts.
09.04.2014 16:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)