Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sašaurināti asinsvadi acī

Reitings 68
Reģ: 08.04.2014
Sākās viss ar impulsīvām galvassāpēm kreisā galvas pusē vairāk no galvas virsas konkrēti vienā punktā, mazliet krita ciet ausis, no deguna puņķos asins daļiņas, pēc pāris dienām notirpa kreisās rokas divi pirksti un stāv notirpuši, vispār tāda dīvaina sajūta galvā un tad vēl brīžiem spiediens uz kreiso aci, sajūta ka būtu uzsista zila acs (bet tas tikai brīžiem).Tas viss apmēram divas nedeļas jau. Biju pie ģimenes ārstes, taisija datortomogrāfiju, kurā neko neieraudzija. Muguras,kakla rentgenā viss kārtībā.Neirologs arī neko konkrētu pateikt nevarēja, kad spieda īkšķus uz abām acīm, kreisā sāpēja.Aizgāju pie acu ārsta un atklājās, ka tieši kreisā acī mazliet sašaurināti asinsvadi, no kā daktere nezināja, bet teica, ka tas esot kaut kas galvā, nevis acī. Kas un no kā tas varētu būt, vai tās nav audzēja pazīmes sākuma stadijā? No kā vispār var būt sašaurināti asinsvadi acī? (rīt došos uz magnētisko rezonansi, uztraucos par rezultātiem)
08.04.2014 16:54 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Lieki sevi nemoci un nedomaa par 400 dazaadaam diagnozeem. Buus rezultaati, tad arii domaasi. No taa, ka tev liksies ka tev ir audzeejs, labaak nepaliks. Pat aarsts nespeej pateikt kas pie vainas bez nepiecieshamajiem rezultaatiem, kur nu veel forums.
08.04.2014 17:01 |

Reitings 68
Pats fenomenālākais ir tas, ka Jelgavas ģimenes ārste Titova mēģināja no magnētiskās rezonanses mani atrunāt sakot, ka tā būšot padziļināta apstarošana (kaitīga veselībai) un negribēja rakstīt nosūtijumu (Jelgavā magnētiskajai rezonansei der ģimenes ārsta nosūtijums). Nosūtijumu dabūju no neirologa.
08.04.2014 19:13 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Ak dievs cik stulba daktere! Magnētiskā rezonansē nav nekāda apstarošana!!! RTG un CT ir, bet MRI nav nekādas apstarošanas! Noteikti vajag taisīt MRI.
09.04.2014 00:15 |

Reitings 68
Par aci aizmirsu pierakstīt, ka kreisajai arī nedaudz palielināts spiediens (acī). Mērīja ar speciālu aparātu. Jā, vairs man uzticības ģimenes ārstei nav. Vēl arī nesaprotu priekš kam mani vajadzēja apstarot datortomogrāfijā, ja varēja uzreiz ieteikt magnētisko rezonansi, jo iešu uz to par pilnu maksu (lai nebūtu jāgaida 2 mēneši). Daktere laikam vispār par tādu magnētisko rezonansi neko nezin. Tad vēl piedāvāja izrakstīt zāles, es pajautāju vai tad nezinot diagnozi var tā rakstīt zāles?
09.04.2014 08:54 |

Reitings 68
MR neko neatklāja, galva nu jau periodiski vairākas reizes dienā sāp arī otrā galvas pusē simetriski tajā pašā rajonā un dažkārt spiediena sajūta no kuras (domājams, ka no tās) mazliet krīt ciet ausis. Asinsspiediens zems (man tāds vienmēr bijis). Esmu nosūtīta taisīt doplerogrāfiju un ir nosūtijums uz angiogrāfiju galvas asinsvadiem (tā esot viena izcili nejauka procedūra ar apstarošanu) :( Vai tādi simptomi varētu būt galvas nerva iekaisumam? Tas, ka cilvēks netiek uz izmeklēšanu uzreiz dēļ rindām (pat ja tiek maksāta pilna summa) ir pats trakākais, jāmocas neziņā :(
15.04.2014 19:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits