Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Čolka

Reitings 610
Reģ: 24.07.2012
Čau!:) Vēlos parunāt par čolku. Man ir uznākusi vēlme nogriezt taisno čolku. Bet nezinu vai piestāvēs, neizprotu līdz galam to savu sejas formu. Vai vispār sejas formai te ir liela nozīme? Vārdu sakot, jūsu pieredze un padomi.
08.04.2014 15:43 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Man ir plata un stūraina seja, bija čolka tāda taisna, nu man nepiestāvēja, kad maaudzēju garāku un nogriezu slīpu, izskatījās labāk. bet manai sejas formai labāk izskatās vnk gari mati bez čolām.
08.04.2014 15:46 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Protams, ir!

Sejas forma un čolka.

Ja tu esi augstas pieres īpašniece, tev piestāvēs taisna un gara čolka. Tieši šo formu frizieri iesaka kā piemērotāko. Tā pilnveidos sejas izskatu un padarīs tevi jaunāku, turklāt piedos noslēpumainību. Diemžēl, lai tā vienmēr saglabātu savu izskatu, tev būs nepieciešams matu taisnotājs.

Kas attiecas uz apaļas sejas īpašniecēm, tad viņām vislabāk izskatīsies pagaras formas, labi izfilēta čolka. Tā vizuāli pagarinās un izstieps seju, taču veidošanas laikā izvairies no smagnējiem matu ieveidošanas līdzekļiem, kā arī lakas izmantošanas. Svarīgi panāk vieglumu, lai tavi mati neizskatās, kā aizkars. Pretējā gadījumā, tā būs vēl apaļāka.

Trijstūrveida sejai lieliski izskatīsies pusloka formā un plāni izveidota čolka. Vēl labāk, ja tu veidosi brīvu un vieglu kritumu uz leju. Plānās šķipsnas „mīkstinās” sejas formu un līdzsvaros tavus vaibstus. Savukārt ieveidošana neprasīs pūles, tev atliks tikai iestrādāt matu galiņus uz iekšu. Viegli izbužini ieveidoto un fiksē ar vieglas fiksācijas matu laku.

Ar pārējām sejas formām ir visgrūtāk, tieši tādēļ frizieri atturas no piemērotāko čolku komentēšanas. Ikviens gadījums ir jāizskata individuāli un tikai izvērtējot katru gadījumu var ieteikt piemērotāko. Kvadrātveida sejas formai iesaka izvēlēties asimetriju, taču veidu atstāj friziera ziņā.
08.04.2014 15:48 |

Reitings 610
Nu man it kā šķiet, ka man varētu būt apaļā sejas forma. Bet neesmu pārliecināta, jo skatos, citās bildēs man tā kā ovāls parādās. Neko nesaprotu.
Man vairākus gadus ir bijis vai nu parasts taisns griezums vai pakāpeniskais, tagad biju slīpo čolku nogriezusi, bet arī jau ataugusi un tagad domāju, kaut ko interesantāku gribas. Draugs tieši izteicās, ka grib man čolku.
08.04.2014 15:58 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Pamēģini šajā lapā augšupielādēt kādu savu bildi (pretskatā, kur mati savākti nost no sejas) un "pielaikot" frizūras ar čolkām, tad jau redzētu http://www.marieclaire.com/hair-beauty/trends/virtual-hairstyle-makeovers
08.04.2014 16:08 |

Reitings 610
O,tas ir kaut kas labs, paldies, zaptesburka. :)
08.04.2014 16:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits