Labākās attiecības, kad nav attiecību

Reitings 12
Reģ: 08.04.2014
Ar problēmstāstu te startēju pirmo reizi. Tā varbūt pat nav problēma, bet tāds novērojums no savas dzīves...

Manā kontā ir pāris attiecības, kas visas beigušās. Ilgākās 6 gadi un vēl 2 īsākas attiecības. Šobrīd esmu nenoteiktā attiecību statusā. Tiekamies regulāri kādu pusgadu, bet neesam vienojušies, ka būtu oficiāls pāris. Kaut arī esam vienīgie viens otram, vairāk skaitāmies tā kā friends with benefits, jo šajā dzīves laikā nopietnas attiecības nevaram veidot.

Bet, bet bet... šīs attiecības (ja tās drīkst saukt par attiecībām) ir pašas labākās, kas man bijušas! Pat ar vīrieti, ko mīlēju un kurš mīlēja mani un gatavojāmies precēties, es nejutos kopā tik labi. Ar šo mums ir perfekta saskarme, mēs jūtam un saprotam viens otru pat bez vārdiem. Sekss ir lielisks, tā tuvība un maigums... neaprakstāms, nekad nevienu citu vīrieti neesmu tik ļoti sajutusi kā savu, dievinu viņa smaržu, garšu, visu. Ir tāda sajūta, ka ar šo cilvēku es patiešām vēlētos būt kopā visu dzīvi un novecot. Nav nekādu kašķu, strīdu, greizsirdības un tamlīdzīgi.

Vai tas nav dīvaini, ka ar cilvēku, ar kuru it kā nav "attiecību", attiecības ir pašas labākās. Kā tas var būt??? :)

Un tad es aizdomājos, ka tas varbūt tieši tāpēc, ka mums neskaitās attiecības. Tāpēc ka līdzšinējās attiecībās es diezgan daudz "kačāju pravas", centos vīrieti mainīt, labot, zāģēju par visu ko, pieprasīju uzmanību. Tāpēc tas viss arī izjuka. Bet šeit es neko tādu atļauties nevaru. Nevaru no viņa neko prasīt, pieprasīt. Un tāpēc esmu ar viņu kļuvusi ļoti saprotoša, tā teikt neko neprasoša un negaidoša, to, ko viņš man dod, vienkārši uztveru kā negaidītu dāvanu, nevis pašsaprotamu lietu, pieņemu viņu tādu, kāds viņš ir.

Vai tas varētu būt iemesls, kāpēc ir tik labi?
08.04.2014 10:50 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Jo, ja citu argumentu nav, kādēļ nepiesaukt gadus.
08.04.2014 14:59 |

Reitings 24
Reģ: 06.04.2014
Sievietes. :)
08.04.2014 15:12 |

Reitings 12
Mazliet pakomentēšu pāris komentārus

Par tām citām sievietēm - ja būtu viņam citas vai viņš flirtētu un tamlīdzīgi, tad gan nebūtu mierā ar to. Negulētu ar vīrieti, ja viņš gulētu ar vēl kādu. Vienalga būtu es attiecībās ar viņu vai nebūtu. Tas gan fakts!

Un arī jāpiekrīt par to sabiedrības viedokli. Kad es esmu divatā ar viņu vai mums labvēlīgā gaisotnē starp mūsu draugiem, tad jūtos ļoti labi. Bet, līdzko nonāku kaut kādā radu pulkā, kas sāk prasīt, kad beidzot man būs ģimene, tad iznāk aidomāties un sajusties slikti. Nu jūtu es to sabiedrības spiedienu, tas arī fakts.
08.04.2014 15:13 |

Reitings 12
peekaboo, nu par to uzticību gan esam runājuši un abi esam vienisprātis, ka guļam tikai viens ar otru un ar citiem netiekamies.
08.04.2014 15:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Uztver to kaa labu maaciibu naakamajaam attieciibaam. Iemaaciities pienjemt paareejos cilveekus taadus kaadi vinji ir bez veelmes kaut ko mainiit, nav viegli, bet kaa to iemaacies, dziive paliek labaaka. Ne tevi vairs satrauc zekje nomesta pie veljas groza, ne viiriesha janciigaas kurpes. Pashai paliek vieglaak.
Ja attieciibas ir taadaa statusaa, tad sevis labad vaardus "gribu pavadiit ar vinju visu muuzju" aizmirsti. Ja sanaaks, tad sanaaks, bet ja nee, tad lai ir vieglaak palaist valjaa. Bet nu nevajag sev uzreiz uzlikt ziimogu, ka neesi radiita sadziivei, lauliibai utt. Ja patieshaam taa buutu, tad 6 gadus ar otru cilveeku kopaa nenodziivotu. Vienkaarshi jums nesapaseeja un arii tas, ka biji pati ljoti jauna. Tiiri dati no statistikas - paari, kuri apprecaas peec 30, skjiraas daudz retaak. Tas taapeec, ka cilveeki ir nomierinaajushies un negaida lai otrs nones zvaigznes no debesiim.
08.04.2014 15:43 |

Reitings 12
Jā, tur gan jums taisnība, jāizmet no galvas tā doma par "visu mūžu kopā neattiecībās" :)
Jābauda dzīve un tad jau redzēs, kā būs.
08.04.2014 15:46 |

Reitings 12
Krista, par to ieguldījumu nākamajās attiecībās nemaz nebiju tā aizdomājusies, bet doma man patīk. Tā skatoties, līdz šim man nebija iespēja "patrenēties" un uzvesties normāli :) Kā biju attiecībās, tā sākās man visa privātīpašnieciskā daba, pieprasīšana, zāģēšana utt. Šajās neattiecībās varu iemācīties daudz labas lietas priekšdienām...
08.04.2014 15:50 |

Reitings 137
Reģ: 05.08.2009
Cik bieži Jūs satiekaties? Vai laiku pavadiet mājās vai ārpus? Bieži vien, manuprāt, kopā tur līdzīgas vai kopīgas intereses, ceļojumi, jauni iespaidi. Tas ir forši, ja abiem tas ir pieņemami un ne viens, be otrs vēl neilgojas pēc, piemēram, kopdzīves.
08.04.2014 16:38 |

Reitings 12
Mēs tiekamies gandrīz katru dienu, bet tas ir vairāk dēļ nodarbošanās un atrašanās vietas. Bet tā uz ilgāku laiku - uz vakaru, nakti - pāris reizes nedēļā. Parasti sākumā kaut kur aizejam, vakariņās, uz kino, teātri, ciemos un tad vakaru beidzam mājās. Mums nav pārāk daudz kas kopīgs, tieši interešu ziņā, vienkārši ļoti labi saprotamies un jūtam viens otru, labi jūtamies viens otra sabiedrībā. Nē nu ir arī kopīgās lietas, abi esam mērķtiecīgi, dzīves filozofija, sportiskas aktivitātes, veselīgs dzīvesveids, nodarbošanās ir kopīga.
08.04.2014 16:44 |

Reitings 121
Reģ: 18.03.2014
So laimes sajutu zinu ari es.bet jus tiekaties tikai pus gadu,tiesi roza brillu periods.logiski ka jims nav stridu,parasti saja laika cilveku tikai iepazist.un cik ilgi planojat sadas attiecibas but kopa neesot kopa?kadas tu velies beigas tam visam,dzivot kopa,skirties,preceties?tu tikai uzskati ka neesat kopa,bet patiesiba prata jau esi attiecibas ar vinu un iztver vinu ka savu otru pusi.slepties un skaitities brivajas attiecibas tas uzdzen tadu patikamu adrenalinu,kas ari dod tev to forso sajutu ka saprotat viens otru un forss sekss un tiksanas.dzive nestav uz vietas un sotuacija mainisies,paskatisies vins uz kadu un salsi vinu zaget ka ta nevar,ka tev vins ir sirsnina.tad bus istas asaras un atnaks realitate un tu sapratisi ka jau sen vinu uztver par savu ipasumu.
08.04.2014 18:00 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Allena, nevēlas viņš ar tevi attiecības, viņš tikai ar tevi satiekas, jo vēlas seksu un pavadīt kopā laiku bez saistībām. Ja gribētu ar tevi attiecības, tā uzreiz pateiktu.
08.04.2014 18:07 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Labi varbuut ir tiesi taapeec,ka neesi iespringusi tajaas domaas-precees ,neprecees uttIzbaudi katru mirkli ar so cilveeku,noveertee to.Viss iespeejams ,ka arii viirietim patiik tiesi tas,ka nav nekaadu jautaajumu par naakotnes plaaniem.Tie noteikti buus,kad buus pienacis iistais laiks!
08.04.2014 18:13 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Es nesapratu tikai vienu...
Bet, bet bet... šīs attiecības (ja tās drīkst saukt par attiecībām) ir pašas labākās, kas man bijušas! Pat ar vīrieti, ko mīlēju un kurš mīlēja mani un gatavojāmies precēties

...kāpēc izšķīries, ja mīlējāt viens otru un gribējāt precēties?

Pa tēmu...Domāju iemesls varētu būt tas, ka jūs vnk pieņemat to, ka ir tagad, attiecībās tomēr ir savādāk..pati arī saki, ka nav zāģēšanas un citu netikumu,kas ir attiecībās!
08.04.2014 20:24 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Man ir visai līdzīga situācija tavai, Allena. Tikai jau ar tālāku ievirzi.
Un lai būtu kāds pozitīvs koments, starp šo negatīvismu, manas neattiecības ir izvērtušās par lieliskām attiecībām, kurām lēnām sāk izveidoties nopietna gultne un stabila nākotnes perspektīva, bet kā nu tiešām iznāks - laiks rādīs :)

+ šķiet, ka varu piekrist šim:
Puisis jau nav no akmens. Ja esi forša ikdienā un atvērta gultā, un puisim neko nepārmet, citu viņš nemeklēs.
08.04.2014 20:51 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Tas viss beigsies ar bildinaajumu...citai :)
Taa nav filma, taapeec tu esi nevis friends with benefits, bet bezmaksas prostituuta. Sekss aarpus attieciibaam ir pashcienjas truukums, leetums. Viirieshi taadas neciena.
Ja negribi piedziivot salauztu sirdi, meklee sev citu, jo, tici man, tieshi to pashu dara tavs pieguleetaajs.
09.04.2014 07:29 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Man atkal pēc pēdējiem ierakstiem izklausās, ka viņiem nav tikai attiecības seksa dēļ, ja reiz tik daudz laika pavada kopā.
09.04.2014 07:50 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Kaut arī esam vienīgie viens otram, vairāk skaitāmies tā kā friends with benefits, jo šajā dzīves laikā nopietnas attiecības nevaram veidot.

Skaties mazāk filmas, tiešām! Kur pašcieņa?

Kaut kādu slimību nav bail saķert?
Ar roku uz sirds, ka jūs viens otram vienīgie? Nemuļķo sevi;)
09.04.2014 09:51 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
ps. Un jā, varbūt šobrīd, bet kā atradīs ''īsto'' ar kuru ir iespējams veidot ko nopietnāku, tevi aizmirsīs, tev to vajag? Tiešām smagas pašcieņas problēmas autorei!
09.04.2014 09:52 |

Reitings 2295
Šī tev būs laba dzīves skola, novērtē to! Galvenais ej šo ceļu ar mīlestību un bez pieķeršanās...

Kā saka, lai būtu "kaut kas", vispirms ir jāiemācās būt "nekam"!

Oi cik tas ir vērtīgi apskaldīt savu ego :) Jo tikai tad var sākt normāli augt.
09.04.2014 10:18 |

Reitings 62
Meitenes, kas kategoriski saka - viņš Tevi pametīs, kad atradīs "īsto", utt.. Kur pamats? Un kur pārliecība, ka jūsu "īstais" neizdarīs to pašu? 50 uz 50..
09.04.2014 10:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits