kā rīkoties?

Reitings 85
Reģ: 13.02.2014
kā rīkotos jūs manā situācijā?
Ir puisis jau ilgu laiku dzīvojam kopā, bet vairs nav īsti kontakts. Noteikt reizi mēnesī sastrīdamies. Nevēlas vairs ar mani kopā pavadīt brīvo laiku. utt.. attiecības vairs nav tās skaistākās kā sākumā, bet ne par to jautājums. vēl ir puisis kuru pazīstu sen un šad tad sazināmies nu viņš aicina ciemos pie sevis atpūsties, laikam jau šādu domu apsveru, jo dzīves biedrs vairs nav ieinteresēts manī un saprot mani kā pašsaprotamu. Jūs dotos ciemos? Vilinājums it kā ir, bet, kas būs kad aizbraukšu un pēc nedēļas atgriezīšos? jo tad spontānas idejas dēļ būšu pazaudējusi ko svarīgu sev a varbūt tieši būšu kļuvusi laimīgāka. tas otrs puisis kopēju nākotni nesola!
esat kādreiz rīkojušās spontāni un kāds iznākums?
08.04.2014 00:17 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Brauc pie otra, jo ar pirmo ju viss ir čau. Bet, protams, sameklē vispirms jaunu mājvietu, kur dzīvosi, kad atgriezīsies. Kur tas otrs vsp dzīvo? Ārpus Latvijas?
08.04.2014 11:27 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
es arī laika brauktu, būtu laiks atpūtai un visu pa plauktiņiem salikt.
08.04.2014 11:29 |

Reitings 85
cormeum tur jau tā lieta ka pašai bail, ka pieļauju tādu domu pamest un doties prom, ka man vairs nav jūtu!

Ja pie radiniekiem dotos tad viņš būtu rokas stiepienā, katru dienu manāms tur jau tā lieta!

Jā ārpus Lv, zinu ja aizbraukšu tad pie šī neatgriezīšos sirdsapziņa ar ir!
08.04.2014 11:37 |

Reitings 85
Laikam apsveru domu doties prom, jo šobrīd nav labi, bet mēģinājums bēgt neko neatrisinās, laikam nokārtošu savas attiecības un izmetīšu no galvas netīrās domas :D
08.04.2014 11:39 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
pasaki atklāti, ka vēlies šķirties, jo neredzi jēgu un nākotni šādām attiecībām.
Aizbrauc pie tā otra čalīša, atpūties un vienkārši esi brīva meitene

+++

JI, ne Tu pirmā, ne pēdējā, kas šaubās un baidās izšķirties. Tas ir normāli. Bet, ja situācija ir tāda, kādu to apraksti, Tu šobrīd tikai tērē laiku neproduktīvās attiecībās. Kam Tev to vajag?

Un arī - iesaku tik sīki visu uz priekšu neplānot!!! "Ar otru puisi nebūs attiecības" (Tu vēl iepriekšējās attiecības neesi pārtraukusi, bet jau domā par jaunām), "Atbraucot pie radiem, viņu katru dienu redzētu" (Nu un kas tur liels? Ja jūtu pret viņu vairs nav... Tas nav iemesls turpināt attiecības vai kavēties ar to pārtraukšanu, ja uztraucies, ka kādreiz vēl satiksieties).

Uz priekšu! Pabaudi mazliet brīvas meitenes statusu, lai ar jauniem spēkiem un domām pēc laika varētu sākt veidot jaunas attiecības ar citu puisi ;)
08.04.2014 11:42 |

Reitings 85
nedomāju par jaunām, tas vairāk domāts kā izraušanās no ikdienas rutīnas!
08.04.2014 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits