skaistām meičām jautājums

Reitings 416
Reģ: 25.12.2013
jums nav bail iemīlēties sevī?

es piemēram biju nedaudz iemīlējies sevī pirms sāku kačāties, bet tagad ir pavisam traki, man neviena neinteresē, lai uzbudinātos vnk vēroju sevi spogulī.
05.04.2014 23:02 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Nu es atbildēju uz komentāru, laikam nepiefiksēji. Ja pēc Tava formāta, tad:

Nezinu vai kādam vīrietim olas ir tizlas un par savu metamo spogulī nejūsmoju.
06.04.2014 00:20 |

Reitings 53
Reģ: 01.07.2013
Vispār ne tikai skaistie cilvēki sevī iemīlas, arī ne tik skaistie itin bieži mēdz būt narcisi.
06.04.2014 00:36 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
tagad ir pavisam traki, man neviena neinteresē, lai uzbudinātos vnk vēroju sevi spogulī.

1) Un kur ir problēma? Nevienam taču tas netraucē. Tieši otrādi - iespējams, ka tas pat visiem dzīvi padara vienkāršāku. Ne Tev jāmēģina kādu ievilkt gultā, ne sievietēm jāmēģina no Tevis atkratīties.
2) Klau, bet Tu arī savelc kādas sieviešu drēbes vai ko tādu? Nu, garās zeķes, augstpapēdenes, korsetes... saģērbies apmēram The Rocky Horror Picture Show stilā? Vai arī esi ikdienas apģērbā, vai tajās pašās trenniņbiksēs un sasvīdušajā t-kreklā pēc sportošanas? Vai kā citādi?
Vnk interesē, kā Tev tas izpaužas.

Bet, ja nopietni, tad es esmu drusku narcisīte... ko lai saka, ja varētu dzīvot ar savu kopiju, tad droši vien tas man patiktu. (Tiesa, šeit domāju ne tikai izskatu, bet arī uzskatus, attieksmes, intelektu, emocijas). Esmu par to runājusi ar savu vīrieti, viņa komentārs bija, ka - viņam arī nebūtu iebildumu, ja es būtu divos eksemplāros, kamēr vien viņš netiek atstāts aiz durvīm.
06.04.2014 09:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits