Skaistumkopšana ārzemēs.

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Sveikas :)

Varbūt kādai ir pieredze ar strādāšanu skaistumkopšanas jomā ārzemēs?

Tātad ideja ir tāda, ka reizi mēnesī uz kādām 5 dienām braukt, strādāt ārzemēs, runa ir par skropstu pieaudzēšanu. Jo ārzemēs kvalitāte zema, cena augsta.

Mans mērķis ir nezaudējot savas klientes šeit - piestrādāt ārzemēs, sniedzot kvalitatīvu pakalpojumu, un nopelnot vairāk, nekā šeit - LV.

Kāda ir jūsu pieredze ar šo - cik viegli ir to visu saorganizēt? Varbūt te ir kāda meitene, kas pati dzīvo ārzemēs, un kāda brauc pie viņas? Jo esmu dzirdējusi, ka tā notiek, tik nav skaidrs, kas un kā :)

Noderīga man būs jebkāda izformācija par šo tēmu :)
Paldies :)
05.04.2014 17:26 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Nu .. pie mums ir gana daudz meiteņu, ja ne no LV, tad LT .. kas liek nagus, ragus, skropstas u.c., parasti reklamējas FB. Vari uztaisīt savu lapu tur, pareklamēties, mēģināt jau kkādu grafiku sabīdīt :D Klientus piesaistīt - a la - ja atved draudzeni, tad lētāk u.t.t.

Es gan neesmu atradusi tādu, kas vaksāciju veic mājās .. Tā patiešām šķiet - salīdzinoši - stipri dārga. Salonā dziļais bikini sākot no 400 kr :D
05.04.2014 20:27 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Ok, labi, tikko atradu kkādu lētāku kantori arī tam .. Hm. Jāiet mēģināt :D
05.04.2014 20:29 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Varu mazliet pakomentēt par Norvēģiju, Ālesundi.
Mūsu sadarbības partnerim tur sieva strādā par frizieri, Latvijā viņa bija diezgan plaša profila speciāliste, gan vaksācija, gan frizēšana, gan manikīrs, pašai bija arī salons Mārupē, bet nu parādi, ko vīrs sataisīja, lika izlemt pamest dzimteni.

Lūk, es šamai prasīju, ja jau tāda pieredze, tad jau var taisīt pašai savu salonu, īpaši redzot tās kosmiskās cenas par tiešām nekvalitatīviem pakalpojumiem, piemēram, viņa stāstīja, ka gēla nagus liekot tieši uz tāda stāvokļa nagiem ar kādiem sieviete atnākusi, netaisot nekādu manikīru u.tml., vai ir pavisam normāli, ka kliente pierakstās uz balināšanu, bet frizētavā tūlīt aptrūksies balinātājs.

It kā ideāla vide, lai veidotu savu biznesu, bet tā sieviete teica, ka neesot tādas intereses, lai tas atmaksātos, sievietēm ir labi tādām, kādas viņas ir un tā lielā "sakopšanas talka" parasti notiek tikai uz kaut kādiem ļoti nozīmīgiem notikumiem.

Kaut vai paskatieties kissies.se vai fotballfrue nagus, nu pie mums man šķiet pat kaktu meistari neko tik prastu neveido...
05.04.2014 20:45 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Ko vēl Tu piedāvā izņemot skropstu pieaudzēšanu? Vai Tev ir interneta vidē apskatāms portfolio ar darbiem?

Man ir pieredze darbam salonā ārzemēs. Ātri vien aizmuku ar lielām šausmām acīs! Ja būs laiks un vēlme, kā paralēlo darbu patreizējai situācijai, kā reiz arī domāju kļūt par pašnodarbināto.
05.04.2014 20:54 |

Reitings 202
Reģ: 30.03.2014
Tev pirms tu brauc jasavac diezgan Plass klientu loks tur jau. Lai sis 5dienas tu varetu stradat intensivi. Jo 5dienas varetu but pagruti nopelnit un atpelnit celu,dzivosanu,esanu.
Uk noteikti neieteiksu nemaku teikt par vitamin valstim. Danija esot laba!
05.04.2014 21:04 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Ir jāsaprot viena lieta, ko dara daudzi cilvēki uzsākot savu fīču.. lai ar laiku kaut ko nopelnītu, ir jāinvestē- laiks, nauda, nervi! Klienti neieradīsies vienā dienā. Vai nu ir jābrauc uz vietu, kur ir daudz paziņu, vai arī jācer uz sava darba lielisku paveikšanu, lai nodrošinātu savu jauniegūto klientu acīs labu reputācija, lai tas tiktu nodots arī tālāk.
05.04.2014 21:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits