Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

blaknes no horm. kontracepcijas

10 gadi
Reitings 10304
Reģ: 21.03.2014
lietoju pirmo un laikam arī pēdējoreiz. Ārste izrakstīja rigevidon, lai sakārtotu hormonus, man pietika ar 4 dienām, lai pārtrauktu lietot.
ārste gan nekādas analīzes un pat ne jautājumus par veselības stāvokli neuzdeva.
man no pirmās dienas sāpēja galva, bija slikta pašsajūta un ņemot vērā gremošanas trakta problēmas, tās vēl vairāk pastiprinājās, beidzās viss ar 2 pamatīgiem reiboņiem, kā rezultātā 2 x zaudēju samaņu un otrreiz nokrītot salauzu roku!!!!!!!!

zāļu lietošanas instrukcijā izlasot visas blakus parādības, šķiet, ka nudien taisnākais ceļš uz kapiem.
Kādas jums blakusparādības kontracepcijas tabletes lietojot? vai arī es vienīgā tik jūtīga?
05.04.2014 09:47 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
ņemot vērā gremošanas trakta problēmas, tās vēl vairāk pastiprinājās

Par tādām lietām nav jākonsultējas ar ārstu pirms lietot sāk kādas zāles????? Pašai vajag teikt nevis kā klusai pelītei sēdēt!!!
05.04.2014 10:08 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nepiekrītu Mr.Penguin. Ne jau pacientam pirms vizītes pie ārsta jāizglītojas visos iespējamajos medicīnas jautājumos, kas var un kas nevar attiekties uz viņa situāciju. Tas ir ārsta pienākums - noskaidrot pacienta vispārējo veselības stāvokli, pirms izrakstīt medikamentus.
05.04.2014 10:52 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Bet, kas attiecas uz iespējamajām blakusparādībām, tas tā ir gandrīz visām zālēm, arī daudziem uztura bagātinātājiem. Palasi kaut vai fluora tabletēm, kas tikai viss nevar notikt, tās lietojot.
Vienkārši cilvēku reakcijas uz medikamentiem var būt ļoti atšķirīgas, un zālu instrukcijā tās visas jānorāda, lai, ja nu tā notiek, cilvēki zinātu, ka tas var būt arī no konkrētajiem medikamentiem. Pat, ja reāli tādi gadījumi ir ļooooti reti.
05.04.2014 10:55 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Bet, kas attiecas uz iespējamajām blakusparādībām, tas tā ir gandrīz visām zālēm, arī daudziem uztura bagātinātājiem. Palasi kaut vai fluora tabletēm, kas tikai viss nevar notikt, tās lietojot.
Vienkārši cilvēku reakcijas uz medikamentiem var būt ļoti atšķirīgas, un zālu instrukcijā tās visas jānorāda, lai, ja nu tā notiek, cilvēki zinātu, ka tas var būt arī no konkrētajiem medikamentiem. Pat, ja reāli tādi gadījumi ir ļooooti reti.

Pilnīgi vārds vārdā ko es gribēju teikt par blaknēm.

Par personīgo pieredzi, jau lietoju vairakus gadus hormonus un nav nekādu blakņu.
08.04.2014 21:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits