Kad uzzini to, kas noklusēts un to, kas sāp

Reitings 7
Reģ: 04.04.2014
Ladvakar, dāmas.
Kodolīgs situācijas apraksts:
Esmu ar puisi teju gadu kopā, mēnesi bijām pašķīrušies un tagad kopš tās reizes 5 mēnešus atkal esam kopā. JĀ, ESMU STALKERE. Tikai nesakiet, ka jūs, redzot, ka puisis ir atstājis "draugus" atvērtus būsiet pilnīgi vienaldzīgas. Bet šoreiz ne par to stāsts.
Pēc viņa vārdiem, viņš bija ļoti pārdzīvojis mūsu šķiršanos, raudājis daudz. Pats mani pameta, jo es biju kļuvusi vienaldzīga pret viņu, tur arī savs stāsts apakšā, bet tas nav tik būtiski.
Ieraudzīju to, ko nevajadzēja redzēt. Tātad, draugs, mūsu šķiršanās laikā bija ticies ar savu bijušo, kuru ienīst. Padarījis viņu grūtu (tur gan bija rakstīts, ka tas ir bijis dzērumā un nevēlas neko par viņu zināt, ne redzēt un vispār skaidrā nesatikties), un šī uztaisījusi abortu, viņš viņai naudu pārskaitījis. Turklāt, zināju, ka viņam bija vēl cita (ar kuru demonstratīvi esot uzlicis relationshipu tajos pašos, atvainojos, sūda draugos), ko viņš man pats pateica (teicās, ka viņa esot slima un dīvaina, bāzās viņam virsū u.tml.), atradu arī ziņapmaiņu. Tā atklāja, ka viņš pats bijis ieinteresēts. Turklāt, īsi pēc mūsu šķiršanās bija rakstījis vairākām tā kā iepazīšanās nolūkos.
Vispār, tas man bija šoks, jo domāju, kā jau visas naivās: MANS DRAUGS NAV TĀDS, VIŅŠ IR SAVĀDĀKS, KĀ CITI.
Jūs droši vien domājat, kā mēs atkal sagājām kopā...pavisam vienkārši - satikāmies, parunājām, sapratām, ka nevaram viens bez otra un sarunājām sākt visu no jauna. Zinu, ka viņš mani mīl, jāpiebilst, ka arī šķiršanās laikā man rakstīja, cik ļoti ilgojoties un, ka esmu the one.
Meitenes, sakiet kaut ko! Nezinu, kur likties, kā justies. Zinu, ka nekad neteikšu, ka stalkoju viņu. Nezinu, vai tā bija kļūda, vai nē. Bet viss notiek tā, kā tam ir jānotiek.
04.04.2014 23:33 |

Reitings 7
Reģ: 04.04.2014
Viņš to attiecību statusu esot nomainījis, lai ieriebtu man. Lai padarītu mani greizsirdīgu. Jo vairāk domāju, jo vairāk saprotu, ka viņam tas droši vien nav licies TIK dramatiski, kā man. Un aizvien vairāk saprotu, ka man briest saruna ar viņu par šo lietu, nevarēšu noklusēt šo šā vai tā. Tas nāks uz āru. Domāju, ka labāk tagad, nekā ir par vēlu.
Paldies, Krista, par komentāru, noderēja un apstiprināja manas šī brīža sajūtas un uzskatus.
05.04.2014 01:33 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Puisis riktīgi makaronus karina! :D
Kopumā izkatās, ka neviena no meitenēm, autori ieskaitot, viņam neko daudz nenozīmē - piedāvājas un gatavs gulēt, "būt attiecībās" ar jebkuru, kura būs ar mieru! :D Un gan jau katrai bija stāstījis citu pasaciņu...

Tev tiešām tādu vajag?...
05.04.2014 04:11 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es lasu un juutu,ka pilniigi skaidrs ir viens-sis cilveeks nekad nespees miileet tikai vienu sievieti.Skaidraa ,vai dzeerumaa-tas vienkaarsi nav sis "vienas sievietes viirietis".Varbuut tevi pievelkt tiesi sis tips?Ne jau visaam sievieteem patiik tie "pareizie viiriesi",bet man loti nepatiktu ,ka vins runaa slikti par citaam sievieteem ,iipasi veel ,ja gul ar vinaam.Tas nav labs raadiitaajs.Tagad padomaa,vai kaadai citai nesaka par tevi to pasu...Paardomaa veel visu .
05.04.2014 06:01 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Loģiski, ka pamestu. Tur nav divu domu. Tur jābūt pilnīgai durai, lai kaut ko citu apsvērtu.

+

Bet nu ir arī meitenes, kuras, aiz lielās mīlestības pacietīs un samierināsies ne vien ar to. Un ir tādas, kuras aizies neatskatoties. Ja tu piederi pie pirmajām, tad es noteikti pie otrajām. Izšķirsies, pasāpēs un aizmirsīsies, pēc laika būsi laimīga ar citu, nevis grauzīsi sevi iekšēji ar domām par to, kāds tavs mīļotais bijis, atvainojos, mēsls.
05.04.2014 06:51 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Pamet. Nu vismaz es Tavā vietā tā darītu un tikai tāpēc, ka es nevēlos savu dzīvi saistīt ar cilvēku, kurš tā izturas pret citām sievietēm, labi, ja ir gulējis ar citām, kad esat bijuši šķīrušies, bet tad vismaz būtu cienījis tās sievietes, nevis teicis, ka ienīst, saucis par dīvainām un vēl nez kādas nejaucības runājis. Vīrietis tā pret sievieti neattiecas. Nekad. Punkts.
100%, ka tām sievietēm viņš arī par Tevi neko labi nav teicis, saucis par tādu un šitādu.

Jāpiekrīt tām, kas saka, ka Tu tik un tā paliksi ar viņu kopā. Nu, bet, ja Tev ir pieņemams tāds cilvēks un vēl tas, ka Tev melo, tad jau viss kārtībā.
05.04.2014 08:03 |

Reitings 9
Reģ: 29.01.2009
Nu pirmkārt, es ticu tam, ka cilvēki spēj mainīties, un nepieļaut vecās kļūdas. Jautājums tikai vai pietiks spēka un gribas?
Un man bija līdzīga situācija - uzzināju kaut ko tādu kaut kā tā, ko nevajadzēja zināt. Bet, pielietojot sieviešu viltībiņas, izdevās par to izārdīties (jeb parunāt), nesakot, ka esmu spiegojusi un darījusi ko tādu, kas pat man pašai nešķiet pieņemams. Neticu, ka varēsiet kopā sadzīvot laimīgi, ja šo nepārrunāsiet, jo tev būs rūgtums, savukārt viņš nesapratīs, par ko un tāpēc juks prātā.
Bet, ja tu tici, ka viss var būt labi, tad piesardzīgi, bet mēģini. Tikai nospraud pati sev kaut kādu laiku - ja, piemēram, pusgada laikā nekas nemainīsies, iesiet katrs savu ceļu. Un pasaki arī viņam, ka mūžu negaidīsi un visu nepacietīsi.
05.04.2014 08:37 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Kameer vinjsh bija briivs, driiksteeja dariit ko grib-tikties un guleet kaut ar visaam planeetas sievieteem. Izspiegoji, apmierinaaji savu zinjkaari-seedi un priecaajies-tev nav tiesiibu neko vinjam paarmest.
Bet tev jaanjem veeraa, ka otra cilveeka veertiibu sisteemu neizmainiisi- vinjsh ir bezatbildiigs un uz vinju nevar paljauties. Paliec ar vinju kopaa, ja tev liktos pienjemama shaada situaacija-tu paliec staavoklii un vinjsh tevi pamet, ieniist un labaakajaa gadiijumaa iedod naudu abortam. Neesi naiva un nedomaa, ka ar tevi taa nenotiks. Notiks, jo taa tavs draugs risina probleemas.
Otra lieta-dzeerumaa neizsargaaties noziimee, cilveeks dzeerumaa sevi nemaz nekontrolee. Taatad vai nu par daudz dzer vai paraak vaajsh raksturaa. Vai tavs sapnis ir dziive ar alkoholikji vai njunju, kas gulees ar katru, kad vien buus izdeviiba?
Neizklausaas tavs draugs peec laba eksemplaara. Tu esi jauna un noteikti pelniijusi kaadu labaaku draugu.
05.04.2014 08:40 |

Reitings 142
Reģ: 28.04.2013
Zinot, ko tādu, nespētu to padarīt par neesošu .
Mēnesis ir ļoti mazs laika posms un, ja viņš spējis tādā niecīgā periodā - padarīt sievieti grūtu, ņemties ar vēl kādu, nav divu domu - attiecības neturpinātu!

+ Ja viņš būtu īsts vīrietis, rīcībspējīgs un NEgļēvulis - izrunātos, pastāsītu situāciju, kā arī, iespējams, darītu visu nepieciešamo, lai aborts meitenei netiktu veikts!
Par katru savu rīcību ir jāatbild!
05.04.2014 09:08 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
Pasaulē ir arii citi vīrieši. Nepazemo sevi, neesi lupata!
05.04.2014 09:15 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Tieši šī iemesla dēļ, es sava vīra draugos nelienu, telefonu neaiztieku, kaut arī ir pilna 100% pieeja tam visam. Protams, esmu arī 100% pārliecināta par viņu, ka viņš neko tādu man aiz muguras nedara, bet līst un okšķerēt, pat pie kaut kāda aizdomu pamata es to nedarītu.! Pārāk dārgi man tie nervi, labāk personīgi viņam uzjautāt, un izrunāties, nekā aiz muguras kaut ko perināt. ;)
05.04.2014 09:17 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tu tiešām tici, ka viņš Tevi mīl? Es neticu, jo uzskatu, ka mīlošs vīrietis ar citām neguļ.

Un, jā, es pamestu tādu, jo droši vien kaut kas tāds atkāttotos vēl un vēl. Tādi vīrieši nespēj būt uzticīgi.
05.04.2014 09:31 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
es atkal laikam neesmu uztvērusi to visu, ko jūs visas citas? jo jūs taču bijāt šķīrušies? vins varēja gulēt ar ko gribēja, rakstīt kam gribēja un līst jebkuras meitenes biksītēs. ko tad jūs tiešām domājat, ka pēc šķiršanās vecis tāpat kā mēs raudās spilvenā? iespējams, ka viņš arī pārdzīvoja, tikai veči to mēdz pārvarēt savādāk kā mēs. ok, jā uztaisīja bērnu, pat ja tā gadījās , pareizāk būtu bijis visu izrunāt , izstāstīt tev (kad sagājāt kopā ) , ar to meiteni izrunāties. bet galu galā neviens viņai nazi pie rīkles nelika un neteica, lai taisa abortu, tātad viņa pati to vēlējās? es pēc šī teksta visu saprotu. un jebkurš puisis teiktu, ka viņa pati ir kārusies kaklā, nevis viņš pats. tā nu tas ir. jautājums, vai viņam var uzticēties, un vai jūties komfortabli ar viņu? puse no meitenēm, te skaļi kliedz, ka pamestu, neesot divu domu. kad nonāktu tādā situācijā, domāju, ka lielākā daļa apdomātu. kaut atkal mazais laika sprīdis, ko esat kopā un jau izšķīrāties liek apdomāties.
05.04.2014 09:39 |

Reitings 748
Reģ: 25.06.2009
Vienmēŗ var atrast kaut kādus izskaidrojumus, paskaidrojumus. Esmu saskārusies ar ko līdzīgu un tagad, atskatoties uz notikumiem, ne mirkli nenožēloju, ka aizvēru tās durvis. :)
05.04.2014 09:40 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
(teicās, ka viņa esot slima un dīvaina, bāzās viņam virsū u.tml.),

Un tu TIEŠĀM, TIEŠĀM tam tici????? Nopietni??? Viņi visi tā runā, tas kkāds standarta teksts. Laikam ieprogrammēts. Pati uzleca virsū, es jau neko. Nabaga bezpalīdzīgie vīrieši, nu vienmēr tās ļaunās sievietes paspēj viņiem ko nodarīt.

Reitings 1717
(teicās, ka viņa esot slima un dīvaina, bāzās viņam virsū u.tml.)

Un tu TIEŠĀM, TIEŠĀM tam tici????? Nopietni??? Viņi visi tā runā, tas kkāds standarta teksts. Laikam ieprogrammēts. Pati uzleca virsū, es jau neko. Nabaga bezpalīdzīgie vīrieši, nu vienmēr tās ļaunās sievietes paspēj viņiem ko nodarīt.

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Nē, nu ja tā vēlies tad paliec kopā ar to daiļpisēju, bet padomā, ja pašai gadītos palikt no viņa stāvokli, vai arī viņš Tev arī nepārskaitītu naudiņu, lai tiktu no atbildības vaļā. Es ar tādu jākli nepaliktu kopā.
05.04.2014 09:42 |

Reitings 1717
oi man te cosmo lapa bik nogļukoja :-D :-D
05.04.2014 10:02 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Pff, triec šamējo ratā.
Ja jau reiz pašķīrāties, tad tā vajadzēja palikt.
Nevis saiet kopā - tā bija kļūda kā redzi.
Kas gājis - tas aizgājis.
Sameklēsi citu.
05.04.2014 10:08 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Kādēļ viņš nevarētu gulēt ar ko grib, kamēr viņi nav kopā?

Meitene pamet puisi un puisim pacietīgi jāsēž mājās un jāgaida, kamēr meitene viņu paņems atpakaļ?

Ja abi būtu mainītās lomās, kāda tad būtu jūsu attieksme?

Un tās, kas te par to abortu cepjās - acīmredzot tas bija puiša un tās meitenes kopīgs lēmums, kam ar autori sakara nav nekāda, jo kopā taču viņi nebija.
05.04.2014 10:14 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
pamet kamer vel viss ir ok, kameer TEVI nav uztaisijis gruutu! tad buusi lielos meeslos.
05.04.2014 10:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits