Kad uzzini to, kas noklusēts un to, kas sāp

Reitings 7
Reģ: 04.04.2014
Ladvakar, dāmas.
Kodolīgs situācijas apraksts:
Esmu ar puisi teju gadu kopā, mēnesi bijām pašķīrušies un tagad kopš tās reizes 5 mēnešus atkal esam kopā. JĀ, ESMU STALKERE. Tikai nesakiet, ka jūs, redzot, ka puisis ir atstājis "draugus" atvērtus būsiet pilnīgi vienaldzīgas. Bet šoreiz ne par to stāsts.
Pēc viņa vārdiem, viņš bija ļoti pārdzīvojis mūsu šķiršanos, raudājis daudz. Pats mani pameta, jo es biju kļuvusi vienaldzīga pret viņu, tur arī savs stāsts apakšā, bet tas nav tik būtiski.
Ieraudzīju to, ko nevajadzēja redzēt. Tātad, draugs, mūsu šķiršanās laikā bija ticies ar savu bijušo, kuru ienīst. Padarījis viņu grūtu (tur gan bija rakstīts, ka tas ir bijis dzērumā un nevēlas neko par viņu zināt, ne redzēt un vispār skaidrā nesatikties), un šī uztaisījusi abortu, viņš viņai naudu pārskaitījis. Turklāt, zināju, ka viņam bija vēl cita (ar kuru demonstratīvi esot uzlicis relationshipu tajos pašos, atvainojos, sūda draugos), ko viņš man pats pateica (teicās, ka viņa esot slima un dīvaina, bāzās viņam virsū u.tml.), atradu arī ziņapmaiņu. Tā atklāja, ka viņš pats bijis ieinteresēts. Turklāt, īsi pēc mūsu šķiršanās bija rakstījis vairākām tā kā iepazīšanās nolūkos.
Vispār, tas man bija šoks, jo domāju, kā jau visas naivās: MANS DRAUGS NAV TĀDS, VIŅŠ IR SAVĀDĀKS, KĀ CITI.
Jūs droši vien domājat, kā mēs atkal sagājām kopā...pavisam vienkārši - satikāmies, parunājām, sapratām, ka nevaram viens bez otra un sarunājām sākt visu no jauna. Zinu, ka viņš mani mīl, jāpiebilst, ka arī šķiršanās laikā man rakstīja, cik ļoti ilgojoties un, ka esmu the one.
Meitenes, sakiet kaut ko! Nezinu, kur likties, kā justies. Zinu, ka nekad neteikšu, ka stalkoju viņu. Nezinu, vai tā bija kļūda, vai nē. Bet viss notiek tā, kā tam ir jānotiek.
04.04.2014 23:33 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Čalim īsti nevarētu pārmest to, ka guļ ar citām, ja ir brīvs no attiecībām...
Bet viņš izklausās pēc lupatas, kas nespēj uzņemties atbildību par to - viena viņam riebjas, otra - ir slimā. Pirmkārt, nekad necienītu cilvēku, kas tik necienīgi izsakās par PAŠA izvēlētiem bijušajiem partneriem. Ko tad tas pasaka par viņu pašu, ja gatavs pārgulēt, bet pēc tam nod* no galvas līdz kājām.
Un mīl Tevi... piedod, bet atļaušos pavīpsnāt.. Tā neizklausās pēc mīlestības.. vismaz pēc šī apraksta nē, nezinu, cik jums tur super-duper dzīvē tas viss ir. Bet, ja ar tikpat lētām un bērnišķīgām intrigām, iesaku vnk izbaudīt tādas brīvas attiecības, neiespringstot uz kaut kādiem statusiem (vai varbūt tas ir tas svarīgākais?)
05.04.2014 11:00 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Guļ ar citām, uztaisa bērnu citai, bet redz, vēl mīlot. :D ieteikums - neesi naiva. Labi vien ir, ka paskatījies tajos draugos, savādāk dzīvotu melos
05.04.2014 11:26 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Pēc šķiršanās dažiem cilvēkiem īsti negribas paļauties uz morāles principiem. Ir vienkāršāk pārdzīvot sāpi atraujoties no ķēdes. Daudzi nemāk būt vieni, tāpēc vienkāršāk ir darīt tā, kā darīja tavs draugs. Ir sāpīgi un nepatīkami, bet domāju, ka nav par ko pārmest, jo bijāt tajā brīdī šķīrušies. Vīriešus ļoti bieži pārmet izmisuma sajūta. Un atraidījumu viņi tiešām arī uztver kā atraidījumu. Reti kurš kā meksikāņu seriālos tagad ceļos krīt un lūdzas par nebeidzamu mīlu mūža garumā..
Tagad salabsiet, bet vai aizmirsīsiet. Varbūt jums viss sanāks, taču visticamāk būs nākošais strīds.
Mīlēt jau mīl tevi, jā. Neapšaubāmi.
Tu viņu arī mīli. Jā.
Nu un?
Ar laiku viss pāries. Atradīsi citu. Būs jaunas jūtas.
Iesaku nestrebt karstu, kamēr vēl nav ieilgušas attiecības, labāk pārtraukt tagad.
05.04.2014 11:35 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Jums kādai ir arī reāli argumenti, kādēļ čalis tagad, pēc 5 mēnešu kopā būšanas, būtu jāpamet par kaut ko, ko viņš darījis, kamēr viņi nebija kopā? Un kādēļ lai viņam būtu bijusi jāsaka taisnīna par to, kas tajā laikā noticis?
05.04.2014 11:43 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Tas, ko viņš ir darījis liecina par to, kāds cilvēks viņš ir un tās nebūt nav laba cilvēka rīcības!
05.04.2014 11:48 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Meitene kļuva vienaldzīga attiecību piektajā mēnesī, kad tieši visam būtu jāzeļ un jāplaukst..
Puisis viņu pamet par to.
5 mēnešu klusums. Nevienam neizrāda iniciatīvu izrunāties kā normāli pieauguši cilvēki.
Kopumā vnk nenobriedis puisis ar meiteni, kura nezin ko grib.
Nu var jau nepamest. Visādi brīnumi var sanākt. Līdz nāve šķirš.
05.04.2014 11:50 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Oi bļin....

ļoti atvainojos... laikam būšu samiegojies lasījis... goda vārds... biju izlasījis, ka viņa pameta puisi.

Tātad, man viedoklis ir - PAMET VIŅU.
05.04.2014 11:52 |

Reitings 207
Reģ: 12.03.2014
Varam jau ieteikt nez ko..bet tikuntaa pati izlemsi gribi to meerkakji vai nee..:)
05.04.2014 12:16 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Nu grib,grib viņa to mērkaķi :D
Her bad...
05.04.2014 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits