Nekad neesmu zinājusi, ko vēlēšos darīt nākotnē. Goda vārds, tas ļoti, ļoti nomāc - ja nezini, ko vēlies darīt +/- atlikušo dzīves daļu (tas', protams, ir pārspīlējums, bet doma skaidra.)
Pēc 9.klases aizgāju uz apģērba dizaineriem prof.vsk. un arī tikai tāpēc, ka "uzticējos" pagātnes sev - proti, kādu 10-11 gadu vecumā dikti vēlējos kļūt par dizaineri, līdz ar tovēlāk, pēc 9. klases absolvēšanas, padomāju - nu ja jau bērnībā tas dikti patika, varbūt jāiet un jāpamēģina...
Nu, aizgāju, pamēģināju.
Jau 1. kursā sapratu, ka reāli riebjas tas, ko mācos un izaugsmes iespējas tuvu nullei - protams, ja nu vienīgi never vaļā pats savu uzņēmumu, kas manos plānos nekādi neietilpst.
Tagad, 4. kursā, it kā "apradu" ar šo specialitāti un apzinos, ka lai gan tā nav domāta man, vismaz kaut kādas papildus zināšanas būs un kas to lai zina, varbūt nākotnē noderēs.
Nākamgad gan studēšu UK, konkrēti žurnālistiku. Kāpēc? Jo cik vien sevi atceros, esmu mīlējusi literatūru, valodas un rakstīšanu. Arī nav ne jausmas, vai žurnālistika ir tā īstā un vienīgā profesija, bet nu... vadījos pēc principiem:
1) nestudēt vairs modi, bet kaut ko "loģiskāku'', ne tik radošu;
2) nestudēt Latvijā;
Tad nu nolēmu par Lielbritāniju un to,ko tad īsti apgūšu, izsvēru tikai pēc tam. Bet arī, es pat īsti nevaru pateikt, vai vairāk gaidu žurnālistikas studijas, vai vienkārši iespēju doties gaitās ārpus Latvijas.
Katrā gadījumā, autorei veiksmi it visā, gan jau sirds parādīs, kas tai tuvāks! Tici saviem spēkiem, intuīcijai un iekšējai balsij :)