Čau!
Es krāmēju somu un ik pa laikam skaļi iesmejos. :) Saņēmu meilu no pamatskolas klasesbiedra, kurš tagad ir baigi foršais trīs bērnu tētis un viņš man atgādināja manu pamatskolas laiku vienu no lielajiem kauniem. Zinu, kas šis ir viens no tiem notikumiem, kuri smieklīgi ir tikai notikšanas brīdī un pašiem iesaistītajiem, bet nu man vismaz sev vēlreiz jāizstāsta. :D Nu jā, un NB! - tēma zemjostasvietas, brīdinājums, lai kādai izlasot neuznāk vājums.
Bija mums laikam 6. klasē skolā tāds konkurss, kurā piedalījās pa pāriem - meitene un puisis. Viena no sadaļām, ar kuru tandēmam "es+klasesbiedrs" bija jāšarmē žūrija, bija neliela, atraktīva tautasdziesmu kompozīcija. Vēl šodien to neveiksmīgo tautasdziesmu atceros no galvas: "Cirvs bez kāta, vīrs bez prāta, tā bij` sievas nelaimīte. Cirvim kātu gan ielika, vīram prātu neielika". Uzejam uz skatuves, viss forši un es izteiksmīgi sāku skaitīt "Cirvs bez prāta, vīrs bez kāta, tā bij sievas nelaimīte, cirvim prātu gan ielika, vīram kātu neielika". Nu āāārprāts, kā visi sāka rēkt! Šodien viņš man vēstules beigās atraksta - ceru, ka Tavā dzīvē kāti vienmēr komplektā ar prātu. :D Ai, forši kaut kā! :)
A tā - lai laba diena! ;)
CrazyMonday - dziļdomīgi nebūs, bet pavasarim pietiekami aizraujoša varētu būt reiz beztēmā miss_lieliska minētā "Sargies Ziemeļvēja". Vai kaut kas no Rukšānes. :)