Ka jusuprat, butu verts sarandinjot ar meiteni, ar kuru ir bijis intims kontakts (skupstisanas) pirms kada laika, un pazistama jau kadu laicinju, bet nevaru saprast vai kas varetu iznakt?
Attiecības nav mākslīgi jāveido, tās izveidojas pašas. Un, manuprāt, nav tāds īstais brīdis attiecbu uzsākšanai. Pirmais, trešais vai divdesmitais randiņš, pats jutīsi īsto brīdi. Katram individuāli.
bet ko darit ja es velos attiecibas, bet sobrid nav nevienas ar ko es paistam vinjas veletos, ko tad man darit? man var teikt attiecibas lidz sim vispar nav bijusas, tamdelj gribas izmeginat.
mana sibriza situacija ir tada, ka gribas attiecibas, bet nav isti neviena meitene sobrid ar kuru ta tiesham ljoti gribetos, tadelj prasu padomu ko vislabak mana situacija darit?
Flirtē. Ej uz randiņiem.
Uzsāc attiecības ar dāmu, kura vēlas Tevi un kuru vēlies Tu.
Čušš vien sanāks, ja uzsāksi attiecības tikai tāpēc, ka vēlies uzsākt attiecības.
ka vislabak flirtet ar meiteni? neesmu cilveks kuram to baigi patiktu darit, pat nezinu ka tas isti izpauzas, jo piem visu laiku teikt ka tu labi izskaties or smth man liekas nozelojami un banali.