pavasaris galvā!

Reitings 114
Reģ: 29.01.2009
Meitenes!!!
Vai Jūs būtu spējīgas izjaukt pāra attiecības, kuru ģimenē gaidāms pirmais bērniņš?

Lieta tada, ka iepazinu vienu vīrieti, nu jau esam pazīstami divus mēnešus, ikdienā ik pa laikam sanāk saskrieties un katru reizi, kad tiekamies manī ir tāda dīvaina sajūta, man šis cilvēks ļoti patīk, viņa acīs redzu, ka simpātijas ir abpusējas, ir arī viegls flirts (vai varbūt tikai es to tā uztveru?!!!). Man šis cilvēks iepatīkas ar katru dienu aizvien vairāk un vairāk...viņš ir ļoti vīrišķīgs, labsirdīgs un ar labu humora izjūtu...pazīstu arī šī vīrieša draudzeni, kuru satieku retāk, jo viņa gaida bērniņu, kad pirmo reizi to uzzināju, palika skumji.

Visu laiku biju domājusi, ka neesmu no tiem cilvēkiem, kas jebkad varētu stāties ceļā citu laimei, tāpēc biju jau ar šo domu samierinājusies, BET...jau nākamajā mūsu saskriešanās reizē sapratu, ka kaut kas šajā cilvēkā ir tāds, kas mani vienkārši pievelk un es nezinu ko iesākt...! Pēc katras nejaušās tikšanās vienkārši gribas smaidīt, bet kā aizeju mājās, tā paliek skumji un nespēju sagaidīt, kad atkal viņu redzēšu!!! Man laikam pavasaris galvā :)

Un kas attiecas uz manu jautājumu- iespējams, ka būtu gatava spert šādu soli, bet, protams, saprotu, ka pats konkrētais vīrietis nebūtu gatavs uz ko tādu un es pilnīgi saprotu...šis pāris man liekas tiešām tik vienreizējs, abi cilvēki izstaro tādu labsirdību...

Es pat nezinu kāpec šeit rakstu, vienkārši palika skumji... kaut šādu cilvēku būtu vairāk uz pasaules! :)
03.04.2014 01:28 |

Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
ja attiecībās viss būs kārtībā, viņas tāpat neko nepanāks

Alda, nepiemirsti, ka ir vēl tādi tipiņi, kuriem attiecībās vienmēr viss ir kārtībā, bet aiz draudzenes, sievas muguras cita dzīve , neaizmirsti, ka neviens no tā nav pasargāts;)! It īpaši jaunākas, naivākas meitenes, sievietes iemīlēšanās periodā, utt.!
03.04.2014 11:00 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
iemīlies ,citā vīrieitī , un tiešām domā par to ka izjauksi ģimeni.
03.04.2014 11:03 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Kaitina lielas daļas meiteņu teksti par ģimenes izjaukšanu. Citas sievietes var luncināties gar aizņemto vīrieti cik grib - ja attiecībās viss būs kārtībā, viņas tāpat neko nepanāks!! Punkts.

Savukārt, ja vīrietis tiešām kaut ko aiz muguras dara, tad fui viņam.

+++
03.04.2014 11:06 |

Reitings 205
Reģ: 21.02.2014
Bika, bet tā ir vīrieša problēma - viņš gluži vienkārši ir maita. Tas, ko es saku, ka persona no malas nevar tā atnākt un izjaukt ģimeni.
03.04.2014 11:07 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Skatos Lienes ielkto linku.
Es gan tikai pusē,bet ir ļoti žēl,ka sieviete nav pārstājusi atmest cerību jau 2 gadus pret vīrieti, kuram šī sieviete jau sen pie vienas vietas. (varbūt video beigās vel kas mainīsies). Un stipra neliekas, drīzāk izmisusi.. Bet varbūt es savādak skatos uz to. PAr to,ka bērniem mēnesiem nevarēja pateikt,ka tētis neatgriezīsies..

Bet uzskatu,ka ir gājējs, tas aizies - agrāk vai vēlāk. Un ir sievietes, kam netraucēs nekas atvilt. Un kāda gan jēga no vīrieša,kas aizskrien,kad sieva stāvoklī?
Bet pat manā mazajā ciemā bija vīrieši, kuriem divas sievietes vienā laikā dzemdējušas bērnus.
03.04.2014 11:21 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Jonquille, no vienas puses Tev piekrītu, bet es brīnos par to, kā viņa prātā nesajuka un spēja saglabāt to bērniņu. Man liekas, ka sievietes, kuras ir bijušas piekrāptas ilgstošās attiecībās zina to sajūtu- tā ir drausmīgākā sajūta pasaulē. Mani bijušais krāpa un pameta un es toreiz domāju, ka nekad tam netikšu pāri. Šeit vispār- 9 gadi, preses un mediju uzmanība, bērniņi. Man patīk, ka viņa koncentrējas bērniem un paralēli ir gatava strādāt, ka spēja adaptēties no miljonāres statusa atpakaļ uz vienkāršo dzīvi. Tikai tiešām žēl, ka ir redzams, ka joprojām viņa to vīrieti nespēj aizmirst. Tāds kretīns. Šis video stāsts vienkārši parāda, ka pagale viena nedeg, tāpēc es reizēm nesaprotu, kā var brukt virsū tikai sievietei, arī vīrietis ir vainīgs, ja ir ļāvies valdzinājumam, ja ir pametis ģimeni, bērnus dēļ aizraušanās. Tā ir nodevība. No otras puses, man ir kauns, ka ir tik daudz sieviešu, kurām ir svešas ģimenes vērtības un kuras bezkaunīgi laužas iekšā citu dzīvē. Bija ļoti laba filma ar Beyonci galvenajā lomā par šādu situāciju.
03.04.2014 11:31 |

10 gadi
Reitings 13809
Manam vīram arī ir kolēģis, kurš jau 2 sievas ir pametis ar bērniem. Tagad ir trešā, arī bērns kopīgs. Varbūt šī būs īstā.
Un citiem arī mierīgi pasaka - kaut kas sievai nepatīk? Un? Būs cita!
03.04.2014 11:36 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Kur tādas maitas rodas? Pašai nav kauns par sevi?? Drausmas!
03.04.2014 11:40 |

Reitings 3146
Tava problēma ir tas, ka tev skauž. Tur ar skumjām nav nekāda sakara. Kā var būt skumji par to, ka kāds ir laimīgs un ka pasaulē ir labi cilvēki? WTF! Skauģe esi, ej labāk domā par savu laimi nekā domā kā ir citiem. Un uz jautājumu atbilde- nē, protams, ka nevarētu!
03.04.2014 11:43 |

Reitings 649
Liene, ja, manī laikam tās dusmas uz vīrieti pārņem, liekas,ka viņš nav pelnījis atgriezties, tāpēc tā vērtēju sievietes stāvokli šobrīd.
Bet es no sirds ceru,ka viņai būs cilvēks,kas viņu novērtēs un nekad nepievils! Jo visādi citādi, var redzēt, kā mīl bērnus un, ka ir patīkams cilvēks :)
Es vel video laikā domāju - kā ir to sportistu sievietēm.. Cik nopietni jāizvērtē visa tā ceļošana utt.
Bet vispār, es teikšu, ka mistika reizem dzīvē notiek..
Es zinu sievietes un vīriešus (gan ne daudz), kuri ir bijuši priekšzīmīgi vecaki un lauleņi, nu tā,ka cepuri nost! Un ir pieticis uzraksties cilvēkam,kad šis priekšzīmīgais cilvēks,kas gadus un gadu desmitus ir bijis it ka laimīgā laulībā, vienkārši sekundes laikā pieņem lēmumu pamest visu un uzsākt ar citu attiecības. Lūk, tas ir tas,kas man liek domāt, kas mums katram iekšā sēž. Mani arī baida šī jumtu noraušana. Man šķiet,ka es pie līdzīgajie tur.
03.04.2014 11:44 |

10 gadi
Reitings 1288
Liene, paldies par video! :) Sievietei visa cieņa par viņas stiprumu.
Nezini, vai tas Andrejs ar to otru vēl ir kopā?

Par diskusiju. Pirmāmkārtām, neticu, ka viņš ar tevi flirtē. Viņš gan jau ir jauks un laipns. Es ietektu aizmirst šo vīrieti.
03.04.2014 11:46 |

Reitings 15092
Nē, nebūtu uz ko tādu spējīga!

Patiesībā tas ir nožēlojami kā VTO māktas meitenes spēj kārties kaklā aizņemtiem vīriešiem un mazāko flirtu vai koķetēšanu jau uztver kā nez kādu simpātiju izrādīšanu. Ir nācies paziņu lokā saskarties ar tādām.. Smieklīgi no malas, ja nebūtu tik nožēlojami.. :D

Bet par tēmu - Libra perfekti uzrakstīja. Nav ko piebilst!
03.04.2014 11:49 |

Reitings 3146
Manam vīram arī ir kolēģis, kurš jau 2 sievas ir pametis ar bērniem. Tagad ir trešā, arī bērns kopīgs. Varbūt šī būs īstā.

Tur tak pati sieviete ir stulba, ka tādu pieņem. Tas jau par daudz ko liecina! Un faktu par 2 ex laulībām un bērniem nav tik viegli noslēpt.
03.04.2014 11:52 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Radījums, kurš ir spējīgs pamest sievieti - grūtnieci vai ar tikko dzimušu bērniņu uz rokām, manās acīs nav vīrietis.
Tad sanāk,ka jāpaliek kopā pat tad,ja dzīvo kā suns ar kaķi? (nav attiecināms uz konkrēto situāciju)

Par tēmu-fuj kāda tu! Uz citu laimi savējo neuzbūvēsi,ja viņiem viss ir kārtībā,tad sēdi biksēs un aizmirsti par viņu.
03.04.2014 12:57 |

10 gadi
Reitings 13809
pure heroine, sievietes bieži vien uzskata, ka viņa būs tā īstā. Ka iepriekšējās jau nemīlēja utt..
03.04.2014 13:01 |

Reitings 265
Reģ: 29.03.2010

Jums, meitenes, neliekas, ka ļoti lielai daļai vīriešu Latvijā ir tieši šāds uzskats ar ko viņi iet caur dzīvi?
Vīrieši ļoti labi redz, cik patstāvīgas ir mūsdienu sievietes, tapēc arī zina, ka, ja atstās sievu un bērnus, nekur jau tie viņa bērniņi nenogrims-sieviete izvilks, kamēr pats sildīsies atkal pie citiem, spraunākiem sāniem...
Jums neliekas, ka vīrieši LV ir vienu vārdu sakot ''ahujevshije'' ?
03.04.2014 13:01 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
F*ck.. es atvainojos, bet nu.. kāda autore ir dura. Tur nevis pavasaris galvā, bet pataisno diagnoze - idiotisms!
03.04.2014 13:04 |

10 gadi
Reitings 13809
Sultans, liela daļa ir!
03.04.2014 13:06 |

Reitings 649
Arī piekrītu Sultans mazliet. Bet ne visi. Liela daļa.
Jo sievietes izvelk!
03.04.2014 13:17 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Tak jau pirmajā lapā meitene rakstīja, ka kauns par šo, ka nevajadzēja rakstīt, bet jūs tik brūkat un brūkat virsū. Visticamāk, ka viņa pat nelasa vairāk šo diskusiju.
03.04.2014 13:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)