krīze!!

Reitings 5
Reģ: 02.04.2014
vajadzīgs padoms!
ar vīrieti esam kopā divus gadus.sākumā vis iesākās super,tikāmies divus mēnešus,viss bija romantiski,sekss bija tikai pēc diviem mēnešiem,jo abiem bija labi bez tā,iekāre bija tāpat.Tad pienāca pirmā reize,nesanāca,tad otrā nesanāca un trešā.sevi mierināju ar domu,ka viss mainīsies.tā gadu sekss bija reizi divās nedēļās,jo dzīvojām atsevišķās pilsētās.Tad pienāca mirklis,kad sākām dzīvot kopā,domāju viss uzlabosies,bet tagad man sekss ir labi ja reizi nedēļā..Vienmēr aizbildinājumi,ka viņš ir pārguris...es saprotu arī es tāda esmu,bet tad ko?piekopsim gavēni?ne jau par retumu vien es sūdzos,divu gadu laikā ne reizi neesmu sasniegusi orgasmu..kad man ir labi viņš beidz un tā visu laiku...pirmo gadu meklēju visādus līdzekļus,cik naudas neiztērēju.. Es viņu mīlu,bet dažreiz pieķeru sevi pie domas,ka varu neizturēt un kad būs kāda iespēja,man var paslīdēt kāja...Kad atraida,jūtos nenovērtēta,kad es kaut ko mēģinu ieteikt,sākas pārmetumi.Viņš pasaka,ka ja man nav labi,lai eju atrodu tādu kurš mani vālētu katru dienu,ka tad jau es būtu laimīga.Kad piedāvāju,lai aiziet pie ārsta,sāk ardīties,ka nav slims..tur pat nav jēgas teikt...bet kā lai iziet no šīs situācijas es vairs nezinu,pat draudzenes vairs nezin ko ieteikt!AR pārējām lietām viss ir ideāli!
02.04.2014 08:21 |

Reitings 5
Jà es pieķeru sevi pie tādas domas,bet pēc tam domaju.ka man vins ir viss un es nespētu tā pret viņu izturēties.
Mes runajam par bērniem,par to kā dzīvē varētu būt kopā,bet šī problēma velkas visur.
02.04.2014 12:05 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Nu es sapratu, ka sekss nebija labs jau no paša sākuma... Vai esat mēģinājuši izrunāties, kas kuram labāk patīk, kas sniedz lielāku baudu utt? Nevajag uzreiz vīrieti vainot, iespējams, jūs vienkārši neesat seksā saderīgi.
02.04.2014 12:06 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Interesanti, ka daudzas uzskata, ka veļa kaut ko ietekmē. Laikam man dīvains vīrietis, bet viņu tā atstāj vienaldzīgu.
02.04.2014 12:17 |

Reitings 5
Jā jau sākumā nebija īsti labi.domāju,ka tas uzlabosies kad sāksim dzīvot kopā.
kad sāku kaut ko runāt,ap viņu ieslēdzas ķieğeļu siena.
02.04.2014 12:18 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Ja jau no sākuma nebija viss labi tā, kā vajag, tad šaubos, ka pēc 2 gadu kopā būšanas kaut kas varētu mainīties. Varbūt aizejiet uz pāru terapiju. Iespējams sapratīsiet, ka nav vajadzība tērēt laiku.
02.04.2014 12:32 |

Reitings 3548
kartupelis01 - vīriešiem vispār par to tēmu nepatīk runāt, mans vīrs sākumā arī izvairījās no seksa tēmām, bet lēnām pieradināju. Esmu sapratusi, ka vīriešus smagi ietekmē kritika un retais sekss var būt viņa veids, kā viņš norobežojas no neizdošanās. Un jo retāk to dara, jo mazāk gribās. Īstenībā jūtu līdzi, jo problēma ir tiešām smaga, kas var saēst jūsu citādi labās attiecības.
02.04.2014 13:30 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
šīs attiecības vispār nevajadzēja uzsākt, pašā sākumā jau redzēji, kāds viņš ir seksā - nekam nederīgs. uz ko tu cerēji? beidz tērēt savu laiku uz viņu.
02.04.2014 13:42 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Kā ar pārējais ir ''ideāli'', ja pamatā nav saskaņas? Tavas vēlmes netiek apmierinātas un tev iesaka meklēt kādu, kurš tās apmierinās... Atver taču acis un neskrien pakaļ tādam!

Labaiss :-D To biš ja sievišķa vēlmes netiek apmierinātas tad nav saskaņas. Kad džekam jāsamierinās ar divu mēnešu gavēni un remdenu erotisko zupu bez sāls tad viss štokos. :-D :-D :-D Karoče tad kad veči gadiem dzīvo ar vēlmes netiek apmierinātas tad tas viss OK. Kad princesēm kaut kā trūkst tad uzreiz nav saskaņas :-D Ko lai saka - tipiski. :-D :-D :-D.
02.04.2014 14:05 |

Reitings 395
Neticu, ka vīrietis visu laiku var būt pārguris. Pat ja viņam negribas tik bieži tāpat ir jābūt taču tādām dienām kad gribās ļoti un daudz. Tur ož pēc kkā nelaba.

Tieši tā. Ja negribas darīt to ar baļķi var ieiet internetā un noraut ķepā. :-D :-D :-D Daudziem večiem vienīgais prieciņš otrās puses nemākulības un neieinteresētības kompensēšanai.
02.04.2014 14:08 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
. Ja negribas darīt to ar baļķi var ieiet internetā un noraut ķepā. Daudziem večiem vienīgais prieciņš otrās puses nemākulības un neieinteresētības kompensēšanai.

Vai iegādāties mīļāko....Ko lielākā daļa arī dara pie pirmās izdevības.
02.04.2014 14:18 |

Reitings 395
Vai iegādāties mīļāko....Ko lielākā daļa arī dara pie pirmās izdevības.

Un pareizi dara ja var to atļauties.
02.04.2014 14:22 |

Reitings 553
neizlasiju gan visas lapas, bet.. par kaadu orgasmu iet runa? saucamo lielo O vai vienkarshi klitoraalo?!
man ar savu virieti sekss ir vnk burvigs,bet lielo O taa ari neesmu sasniegusi. nezinu,pagaidam to neesmu uzskatijusi par problemu,jo vinjsh man liek justies labi un beigt var ari savadak. bet ja iet runa par klitoralo orgasmu ko virietis nevar nodroshinat,tad jakjeras pie lietas pashai,lai redz,kaa ir kad tev ir labi :)
02.04.2014 15:38 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Eh, kas man tā par kaiti nekomentēt pašu tēmu, bet kādu no apakštopikiem! :D
Es par to veļu un tās (ne)ietekmi uz vīriešiem. Meitenes, ir vīrieši, uz kuriem patiesi iedarbojas banālais "uzvelc skaistu veļu", tāpēc es tik viennozīmīgi (kopumā) šim ieteikumam virsū nešķaudītu.

Es gan ikdienā, kā te tika minēts, bumbierenēs un bomeļzzeķubiksēs nestaigāju, tomēr arī mežģīņu zeķturī, korsetē un zeķēs ar vīli nemēdzu drasēt apkārt. Tad nu mans bijušais vīrietis aiz sajūsmas vienmēr nobālēja un gandrīz gaisā apmeta kūleni, kad uzvilku kaut ko netipiskāku, jo gluži vienkārši tā bija viena no lietām, kas runāja viņa seksualitātei saprotamā un ļoti patīkamā valodā. Un es zināju, ka ar "uzvelc skaistu veļu" es nekad nenošaušu garām. :)

Tas, ka konkrētajā gadījumā šis nebūs problēmas risinājums, gan ir skaidrs. Es te tā - aizdomājos. :)
02.04.2014 15:48 |

10 gadi
Reitings 1288
Varbūt atkārtošos, jo neesmu izlasījusi visus komentārus.
Izskatās, ka seksa retums slēpjas viņa kompleksos, nevis nogurumā. Man liekas, ka viņam ir bail no tā, ka var atkal neizdoties Tevi apmierināt. Jāsaka, ka daļu no vainas ir jāuzņemās arī pašai autorei, jo vīrieši ir jūtīgi pret tādām lietām. Nedrīkst uzreiz teikt, ka tā ir tikai tava problēma, ej pie ārsta u.c. Tu viņa pašapziņu nocērt ar cirvi.
Otrs scenārijs varētu būt seksa nesaderība, kas varētu būt ļoti ticama.
02.04.2014 15:55 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Mans vīrietis gan nenovērtē apakšveļas uznācienu. Tas drīzāk viņu kaitinātu,ja es sapakotos korsetēs, zeķturos un vēl citos apģērbos. Vot,ja plika nodrasasētu šim pa priekšu, jā..būtu ekšens, bet veļa uz manējo neatstāj nekādu iespaidu. Tas esot tikai konfektes papīriņš, no kura konfekte jāizpako. Jāipako pēc iespējas ātrāk. :D
tā,ka ne visi vīrieši ģībst ieraugot zeķturus un jaunas trusenes :D
02.04.2014 15:58 |

Reitings 5075
Manam gan patik skaista apaksvela, vienmer ievero un izsaka komplimentus. Tapat ari visadi kostimini man ari ir, hihi.

Bet autorei, nezinasu ko ieteikt:( ir jaruna.
02.04.2014 16:01 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Ja es būtu vīrietis, un man draudzene tērētu naudu dažādos līdzekļos, jo nesasniedz orgasmu, tad loģiski, ka seksu vairs tik bieži negribētos. Tas taču dragā pašapziņu.
02.04.2014 16:05 |

Reitings 5
Amnile-Nav tā ka vienā jaukā dienā es viņam iedodu gēlu un pasaku,ņem lieto jo tu ātri beidz..neesmu jau kopā divus mēnešus..ja pats nevar nopirkt gumijas,jo kauns,man nav grūti to izdarīt..

viegli jau ir pateikt pamet..
02.04.2014 16:29 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es par to veļu un tās (ne)ietekmi uz vīriešiem. Meitenes, ir vīrieši, uz kuriem patiesi iedarbojas banālais "uzvelc skaistu veļu", tāpēc es tik viennozīmīgi (kopumā) šim ieteikumam virsū nešķaudītu.

Es gan ikdienā, kā te tika minēts, bumbierenēs un bomeļzzeķubiksēs nestaigāju, tomēr arī mežģīņu zeķturī, korsetē un zeķēs ar vīli nemēdzu drasēt apkārt. Tad nu mans bijušais vīrietis aiz sajūsmas vienmēr nobālēja un gandrīz gaisā apmeta kūleni, kad uzvilku kaut ko netipiskāku, jo gluži vienkārši tā bija viena no lietām, kas runāja viņa seksualitātei saprotamā un ļoti patīkamā valodā. Un es zināju, ka ar "uzvelc skaistu veļu" es nekad nenošaušu garām.

+++ manam draugam ir tāpat.
Bet šajā situācijā diezvai tas palīdzēs.
02.04.2014 16:33 |

Reitings 17
Varbūt čalis negrib katru dienu, zinu ka mans brālēns arī nemīlējas ar savu druadzeni katru dienu, jo abi uzskata ka tā nevajag, labāk ir tad, ja kādas divas, trīs dieniņas pacieties bez seksa :)
02.04.2014 17:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)