krīze!!

Reitings 5
Reģ: 02.04.2014
vajadzīgs padoms!
ar vīrieti esam kopā divus gadus.sākumā vis iesākās super,tikāmies divus mēnešus,viss bija romantiski,sekss bija tikai pēc diviem mēnešiem,jo abiem bija labi bez tā,iekāre bija tāpat.Tad pienāca pirmā reize,nesanāca,tad otrā nesanāca un trešā.sevi mierināju ar domu,ka viss mainīsies.tā gadu sekss bija reizi divās nedēļās,jo dzīvojām atsevišķās pilsētās.Tad pienāca mirklis,kad sākām dzīvot kopā,domāju viss uzlabosies,bet tagad man sekss ir labi ja reizi nedēļā..Vienmēr aizbildinājumi,ka viņš ir pārguris...es saprotu arī es tāda esmu,bet tad ko?piekopsim gavēni?ne jau par retumu vien es sūdzos,divu gadu laikā ne reizi neesmu sasniegusi orgasmu..kad man ir labi viņš beidz un tā visu laiku...pirmo gadu meklēju visādus līdzekļus,cik naudas neiztērēju.. Es viņu mīlu,bet dažreiz pieķeru sevi pie domas,ka varu neizturēt un kad būs kāda iespēja,man var paslīdēt kāja...Kad atraida,jūtos nenovērtēta,kad es kaut ko mēģinu ieteikt,sākas pārmetumi.Viņš pasaka,ka ja man nav labi,lai eju atrodu tādu kurš mani vālētu katru dienu,ka tad jau es būtu laimīga.Kad piedāvāju,lai aiziet pie ārsta,sāk ardīties,ka nav slims..tur pat nav jēgas teikt...bet kā lai iziet no šīs situācijas es vairs nezinu,pat draudzenes vairs nezin ko ieteikt!AR pārējām lietām viss ir ideāli!
02.04.2014 08:21 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Es par to veļu un tās (ne)ietekmi uz vīriešiem. Meitenes, ir vīrieši, uz kuriem patiesi iedarbojas banālais "uzvelc skaistu veļu", tāpēc es tik viennozīmīgi (kopumā) šim ieteikumam virsū nešķaudītu.

Mans vīrietis gan nenovērtē apakšveļas uznācienu. Tas drīzāk viņu kaitinātu,ja es sapakotos korsetēs, zeķturos un vēl citos apģērbos. Vot,ja plika nodrasasētu šim pa priekšu, jā..būtu ekšens, bet veļa uz manējo neatstāj nekādu iespaidu. Tas esot tikai konfektes papīriņš, no kura konfekte jāizpako. Jāipako pēc iespējas ātrāk.
tā,ka ne visi vīrieši ģībst ieraugot zeķturus un jaunas trusenes

Manam gan patik skaista apaksvela, vienmer ievero un izsaka komplimentus. Tapat ari visadi kostimini man ari ir, hihi.

Nu jā. Ko gan citu vēl bija gaidīt :-D :-D :-D. Vārds fetišisms te lielākajai daļai kā izskatās ir svešvārds kurš asociējas ar citplanētiešiem :-D :-D :-D. lielās vīriešu attiecību un seksa ekspertes :-D :-D :-D. Un tad pēc tam ir ohhhhhh un ahhhhhhhh :-D :-D :-D viņš ir nenormāls - viņš lika man iet vannā drēbēs un tikai pēc tam viņam sacēlās :-D :-D :-D Un pārējās vārnas korībēdz no tāda izvirtuļa pa gabalu. Tie kuri sekso slapjās drēbēs mēdz lietot uzturā bērnus. :-D :-D :-D
02.04.2014 17:46 |

Reitings 17
Un jā, kad man bija meitene mēs arī nemīlējāmies katru dienu, jo ja mīlejies katru dienu, tad nav tas, labāk ir mazliet paciesties, lai pēc tām trīm dienām vai nedēļas varētu ar jaunu un lielu gribu kārtīgi nodod vējus, mmm tas ir pats labākais.
02.04.2014 17:48 |

Reitings 17
Elfrīds: Kāda jēga strīdēties, kas, kur, kam patīk? Mēs visi esam dažādi.
02.04.2014 17:50 |

Reitings 395
Elfrīds: Kāda jēga strīdēties, kas, kur, kam patīk? Mēs visi esam dažādi.

Nav runa par to kas kuram patīk. Runa ir par to ka večiem ir par viņām jāzina un jāmāk viss - pareizi pieiet, runāt, palaist pa priekšu, dāvināt ziedus, izteikt princesēm komplimentus, ................................ (vēl kādas 50000 rakstu zīmes) :-D tikai tad pincese padomās pievērst tev uzmanību vai nē, bet kad ir runa par to ko vajadzētu viņām zināt par večiem tad 99% gadījumu ir pilnīgs pofig un paurī tukšums. :-D :-D :-D.
02.04.2014 18:35 |

Reitings 395
Fuj! Atcerējos savu traumu. Bijušajam bija apaļa dirsa un viņš lika bieži sist par to. Viņš bija, kā pakaļas narciss, es pat neglaimoju tik ļoti savas ķermeņa daļas, kā viņš savu dirsu. Weird. Vēlreiz fuj!

Andri! Teksts no tēmas par vīriešu pēcpusēm. Tipisks piemērs kad princesei nav elementāras sajēgas ar ko viņai ir darīšana :-D :-D :-D. Un pēc tam brīnās ko tie veči ar mums par seksa tēmām negrib runāt :-D :-D :-D. Ja neesi 100% normāls savās vajadzībās tad ir 95% iespēja ka tiksi pārprasts un tava atklātība radīs nevis problēmas risinājumu, bet jaunas problēmas no sērijas ak tu esi izvirtulis? Ne tā? Un visas problēmas - mūsu sieviešu tumsonības pēc :-D.
02.04.2014 18:47 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Ak es, princese-tumsone :D
Tipisks piemērs kad princesei nav elementāras sajēgas ar ko viņai ir darīšana

Īsti tā līdz galam nesapratu Tavu domu. Tu gribi teikt, ka katram vīrietim jau no sākuma ir rakstīts uz pieres, kas viņam patīk seksā? Es laikam sarežģīšu tev dzīvi. Varbūt tu to nezināji, ka ne tikai vajag ar sievietēm pareizi runāt, teikt komplimentus u.c. tavas 5000 zīmes, bet arī jāzina sieviešu seksuālās vēlmes. Tagad būs vistrakākais: tās vēlmes un fantāzijas ir daudz un dažādas!!! Vot tev bija tumsonīgās baļķenes!
Bet ja nopietni. Mēs katrs esam savādāks, tāpat mūsu seksuālās vēlmes. Otrai pusei (netikai sievietēm) nav jāpiepilda, ja tās liekas nepieņemamas. Ir taču jūra citas zivis.
02.04.2014 19:33 |

Reitings 395
Īsti tā līdz galam nesapratu Tavu domu.

Neizbrīna
Es laikam sarežģīšu tev dzīvi. Varbūt tu to nezināji, ka ne tikai vajag ar sievietēm pareizi runāt, teikt komplimentus u.c. tavas 5000 zīmes, bet arī jāzina sieviešu seksuālās vēlmes. Tagad būs vistrakākais: tās vēlmes un fantāzijas ir daudz un dažādas!!! Vot tev bija tumsonīgās baļķenes!
Bet ja nopietni. Mēs katrs esam savādāks, tāpat mūsu seksuālās vēlmes. Otrai pusei (netikai sievietēm) nav jāpiepilda, ja tās liekas nepieņemamas. Ir taču jūra citas zivis.

:-D :-D :-D un par večiem jums protams nekas nav jāzina :-D :-D :-D. Par viņu iespējamajām vēlmēm :-D Tas džeks bija mazohists vieglā formā, bet jums jau lielākajai daļai - ja džeks nav kā no mācību grāmatas tad pffffffffff.
Otrai pusei (netikai sievietēm) nav jāpiepilda, ja tās liekas nepieņemamas. Ir taču jūra citas zivis.

Bet tas džeks nākamajai nemūžam neatzīsies par to kas notiek viņa fantāzijā. Un tu no citas saņemsi tādi pašu. :-D Vīriešiem ir vajadzīgs laiks pabūt vieniem :-D :-D :-D (avots - attiecību veidošanas teorija sieviešu izpratnē :-D :-D). Jā vieniem vajag pabūt. Ieslēgt kādu xxx video kompī atrast to ko no savas sievietes sagaidīt esi atmetis cerības un nodragāt ķepā :-D :-D :-D Ne vairāk ne mazāk :-D :-D :-D.
02.04.2014 20:05 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Protams, pieņemu, ka ne visi vīrieši (arī sievietes) kaunās atklāt savas seksuālās vēlmes. Vienīgi, Elfrīd, brīnos, kā tu varēji zināt par visiem Latvijas (varbūt pat pasaules) vīriešu sadomazo vēlmēm. Tu esi kāda seksa fejiņa. Kad Pēterītis rauj kulakā pie porņika, tad zini, ka Anniņa viņu nav ar pātadziņu situsi.
Lūdzu nespried pēc sevis. Man tevis žēl, ka tava mīļotā neapmierina tavas fantāzijas.
02.04.2014 20:33 |

Reitings 17
Elfrīds Tu esi galīgi garām, nez, man ir bijušas trīs meitenes, un neveinei neēsmu slēpis savas seksuālās fantāzijas. Ja, es vēlos ar viņu mīlēties tā un šitā, tad arī tā pasaku.
A ko kaunēties?
02.04.2014 23:23 |

Reitings 155
Reģ: 21.08.2013
iesaku mazu pauzi un pauze nenozīmē beigas, tas nozīmē pauze - lai tavs vīrišķis, apdomājas, cik, tu viņam svarīga esi un lai viņš pirmais, uzsāk, uzdod to, kas būtu jāmaina lai viss būtu čikeniekā.

cosmo čāča reiz teica:

Ja nebūtu saderības, tad nebūtu saderības jau sākumā. Acīmredzot, jums ir attiecībās problēmas. risiniet tās vai ejat katrs savu ceļu.

un es uzskatu, tieši tāpat.
08.04.2014 09:48 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
ja pats nevar nopirkt gumijas,jo kauns,man nav grūti to izdarīt..

cik jums gadu?
Kā var būt kauns pirkt kko tik vienkāršu kā prezervatīvus?

Manuprāt, šeit nav problēma tajā, ka ir sekss ir reizi nedēļā, bet gan tajā, ka vīrietis ir dīvains. Bet meitene nav labāka. Nu ja nesasniedz to big O, vienmēr takš var padarboties gar klitoru. Tu esi viņam rādījusi kā tev patīk? Esi viņa priekšā masturbējusi? Varbūt jāsāk ar to, nevis sūtīšanu pie ārsta! Vīrietis jau nevar uzminēt kā tev patīk un kur lai pieskaras, ja tu nepateiksi.
08.04.2014 10:18 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
es ar savu vīrieti arī neesmu sasniegusi orgasmu. neceļu par to brēku un nesūtu viņu ārstēties. tagad zināšu, ja nesasniegšu orgasmu ar viņu 2 reizes pēc kārtas, tad pierakstīšu viņu uz vizīti pie visiem iespējamajiem dakteriem, lai ārstējas, jo viņš ir slims, jo nespēj man izraisīt orgasmu. tas nekas, ka neviens to nespēj :)
08.04.2014 10:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits