vajadzīgs padoms!
ar vīrieti esam kopā divus gadus.sākumā vis iesākās super,tikāmies divus mēnešus,viss bija romantiski,sekss bija tikai pēc diviem mēnešiem,jo abiem bija labi bez tā,iekāre bija tāpat.Tad pienāca pirmā reize,nesanāca,tad otrā nesanāca un trešā.sevi mierināju ar domu,ka viss mainīsies.tā gadu sekss bija reizi divās nedēļās,jo dzīvojām atsevišķās pilsētās.Tad pienāca mirklis,kad sākām dzīvot kopā,domāju viss uzlabosies,bet tagad man sekss ir labi ja reizi nedēļā..Vienmēr aizbildinājumi,ka viņš ir pārguris...es saprotu arī es tāda esmu,bet tad ko?piekopsim gavēni?ne jau par retumu vien es sūdzos,divu gadu laikā ne reizi neesmu sasniegusi orgasmu..kad man ir labi viņš beidz un tā visu laiku...pirmo gadu meklēju visādus līdzekļus,cik naudas neiztērēju.. Es viņu mīlu,bet dažreiz pieķeru sevi pie domas,ka varu neizturēt un kad būs kāda iespēja,man var paslīdēt kāja...Kad atraida,jūtos nenovērtēta,kad es kaut ko mēģinu ieteikt,sākas pārmetumi.Viņš pasaka,ka ja man nav labi,lai eju atrodu tādu kurš mani vālētu katru dienu,ka tad jau es būtu laimīga.Kad piedāvāju,lai aiziet pie ārsta,sāk ardīties,ka nav slims..tur pat nav jēgas teikt...bet kā lai iziet no šīs situācijas es vairs nezinu,pat draudzenes vairs nezin ko ieteikt!AR pārējām lietām viss ir ideāli!